Kad ideš u Grčku možda mogu da ti pozajmim moju cosmote whatsupCitao sam temu, znam za Cosmote. Ja bih nesto sto mogu koristiti odmah Znam da offline mape rade odlicno ali hocu da imam net ceo put
kakva nestasica u sred sezone ? ja kupio bez problema dodatnu sim karticu u Modanji.Pa ne treba ti roaming za Makedoniju, besplatan je. Koristiš mts ili yettel u Srbiji i Makedoniji, a onda Cosmote ili Vodafon u Grčkoj.
Pisali su da ima čim se pređe granica prodajno mesto.
Mada ja prošle godine nisam uspeo da kupim Cosmote fizičku karticu jer je izgelda nestašica
Imao si sreće. Ja sam baš u Mudanji prošle godine otišao u Cosmote poslovnicu i nije ih bilo. Radnica mi je rekla da ih dobijaju jednom nedeljno i da se sve prodaju istog danakakva nestasica u sred sezone ? ja kupio bez problema dodatnu sim karticu u Modanji.
8 Jula krecem. Hvala ti sto hoces da pomognes ali ne bih da te maltretiram zbog takvih gluposti.Kad ideš u Grčku možda mogu da ti pozajmim moju cosmote whatsup
Na iOS ima. Uplatio sam 10Gb/30dana, u utorak idem u Sloveniju pa cemo videti kako radi Monty. Cak se i broj dobije uz eSim za razliku od AirAlo.Jel' Monty ima neku aplikaciju za proveru stanja naloga, dopunu, itd...? Ja je nešto ne nalazim
Pozdrav
A ta varijanta jel može da se uzme kao esim preko sajta?Ja ću za Grčku uzeti Cosmote 100GB za 13,5eur, bolje teško mogu pronaći, a da ne dajem 30eur. Idem krajem jula/početkom avgusta u Grčku.
Zaista ne znam, ne mogu pronaći na sajtu. Znam da se kod Vodafone plaća dodatnih 10 eur, bar mi je tako pisalo.A ta varijanta jel može da se uzme kao esim preko sajta?
Kartica li je 10 eura, a ovaj Free2Go kakav im je u Grčkoj?I kartica košta tako da će da te izadje oko 20e.
Mozes li da skontas dokle vazi ooredo sim od aktivacije 2 koje imam od prosle godine i ako je kredit 0 imaju mrezu u srbiji probano pa da dopunim nesto sitno pa da aktiviras dodatak posle i da vratis ne verujem da cu ove godine tamo iciJa idem za Tunis u septembru, imam u okviru MTS paketa 3GB interneta u romingu, ali planiram tamo da dokupim paket, rekoše mi 12€ 27GB, na aerodromu svi dobijaju promo SIM kartice, a kasnije na štandovima po aerodromu ili po gradu dopuniš paket koji želiš...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari