Zašto spin, forum i sajt koliko su razdvojeni toliko su i spojeni.Nemoj sada na spin i prebacivanje lopte na sajt.
Zauzet je, okrece razanj sa NeomOpet mesas loncice a lepo sam napisao...
Nastavis li, pusticu Uriela na tebe!
Spojene su samo vesti koje su 90% tipa "Treće oko".Zašto spin, forum i sajt koliko su razdvojeni toliko su i spojeni.
Ako ne zarađuje cela ta priča nego ste u minusu tad uvedite pretplatu, batalite stvar ili učinite nešto treće.
Vec vidim da bi MegaSkot bio glavni donator...
Ideja puno ali... ali...
ja sam slao kompnente liku iz novog sada sto su intervijusali iz Makre zvake, skupilo mi se jos nekih stvari sada pa bi mogao opet da posaljem.Eto vidis, ja bih menjao...
Npr uveo bih permanentnu Bench Anarhija (only 18+) temu, samo bez politike i nek udaraju svi po sportu, muzenju krava, vadjenju katalizatora, kudjenje administracije i sl do mile volje... Uveren sam da bi to drasticno smanjilo "negativnu energiju" u ostalim temama.
Pa onda donacije za forum pa od viska pokrivenih troskova stampamo custom Bench majice tipa Uriel The Beast, Alister Umetnik ili Lepi Kokan Veciti Boem...
Pa ukljucimo zajednicu u Dominator i Dulenator projekte sa sve pratnjom Bench redakcije, da ih vratimo na stare staze...
Ili neko od starih poznatih clanova od poverenja zna da nekom klincu treba komp makar da ga ima, da se uci dete pa svi skupimo delove i damo Djalfu da sklopi masinu klincima da imaju makar nesto, dati sansu deci koja nemaju mogucnost... a meni dzedze grafe, maticne, ramovi i mb po stanu i skupljaju prasinu... Vec vidim da bi MegaSkot bio glavni donator...
Ideja puno ali... ali...
Khm, khm, evo, ja se javljam da udomim jednu takvu makinu. Ne pitam ništa, osim koje su opcije isporuke?Za sad 20 SFF masina ceka da ih cika Skot "baci u smece", sve su od i5 8500 pa na vise. 😁
Fora je kad ponudim nesto free, ljudi pitaju koja grafa, moze li COD u 360 FPS i sl.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari