Šta je novo?

n00b's __ have entered the building

Превише олако доступних извора и "out of the box" свест гуше и гасе форуме.

Verovatno da su forumi danas malo anahrona stvar.
Pretpostavljam da smo na ovoj konkretnoj temi većinom Gen X ( bar ja jesam). A mi smo kao jednorozi, jedina analogno-digitalna generacija, entuzijasti čega sve ne i jack of all trades vrsta.

Off: @lepi kokan welcome back bro!

Lično smatram da postojanje tema koje su izvan IT uopšte nužno ne mora da bude loše jer bi bez njih u jednom momentu forum postao suviše jednoličan i sterilan, a takođe čak i u njima može da se čuje dosta kvalitetnih i pametnih stvari koje mogu biti od koristi.
Želeli mi to da priznamo ili ne ali između IT i clubbing tema čak i nema toliko velike razlike koliko se u prvi mah može pomisliti jer i na jednim i na drugim ima dosta onih iskusnih, koji znaju dosta toga o materiji o kojoj pišu kao i onih koji nemaju blage veze ni o čemu ali ih to ne sprečava da dele lekcije, savete i (dez)informacije jer su ubeđeni da su etalon znanja i mudrosti.
A prava mudrost leži samo u tome da se prepoznaju i jedni i drugi - posle je sve već daleko lakše...

Ja se prijavljem za usisavanje ili pranje veša/suđa pošto ovde na forumu mogu se dobro informisati na odgovarajućim temama kako da ostvarim što bolje rezultate u tim disciplinama dok je peglanje definitivno zapostavljena veština (note - otvoriti temu o peglama u Šta da kupim ako nešto slično već ne postoji)...

Zene overklokuju tecnim azotom a mi peglamo 😄
Mogućnost da se situacija završi tako da žene peru veš tečnim azotom dok mi overklokujemo pegle nije zanemariva ☝️😆
Posle ćemo naravno ovde na forumu da rešavamo zašto mašina lupa a pegla progoreva i veš i dasku, dok klima konstantno ide u on/off 😇
(i naravno zaključiti da su krive žene i kinezi i/ili njihovi algoritmi)

I zapravo je dobro dok je tako.... Tj. 👇
Lično smatram da postojanje tema koje su izvan IT uopšte nužno ne mora da bude loše jer bi bez njih u jednom momentu forum postao suviše jednoličan i sterilan ...
A prava mudrost leži samo u tome da se prepoznaju i jedni i drugi - posle je sve već daleko lakše...
💯👌

SNAFU - al' ne dirati ništa 🍻

Za peglu najbolje kombinacija orahovace, visnjevace, kajsijevace i dunje uz votku i viski i to sve u velikoj casi od piva na eks.

"Sto bi bacali peglu, moze da se popravi?" Odgovor caleta kad sam mu pre jedno 25 godina rekao da sam bacio peglu i da se ne osecam dobro taj dan.

Kakva genijalna off topic tema :)
Istresite se narode koliko god vam je volja :ROFLMAO:

Vrh Dno