То може да се мења??? Зашто није објављен чланак о томе на секцији са вестима?Sto je vise dostupnih izvora, ljudi manje znaju. Najmanje 50% ljudi na forumu ne zna zameniti CPU cooler.
Velikodušan si.Sto je vise dostupnih izvora, ljudi manje znaju. Najmanje 50% ljudi na forumu ne zna zameniti CPU cooler.
Mogućnost da se situacija završi tako da žene peru veš tečnim azotom dok mi overklokujemo pegle nije zanemariva ☝️😆Zene overklokuju tecnim azotom a mi peglamo 😄
Lično smatram da postojanje tema koje su izvan IT uopšte nužno ne mora da bude loše jer bi bez njih u jednom momentu forum postao suviše jednoličan i sterilan ...
💯👌A prava mudrost leži samo u tome da se prepoznaju i jedni i drugi - posle je sve već daleko lakše...
https://forum.benchmark.rs/threads/preporuka-za-peglu.510047(note - otvoriti temu o peglama u Šta da kupim ako nešto slično već ne postoji)...
CPU kuler može da se menja još od ZX Spectruma . Nema na čemu.То може да се мења??? Зашто није објављен чланак о томе на секцији са вестима?
![]()
hahaha ma nije, meni je clubbing super 😁🤗Zapravo ova tema se upravo pretvorila u najbolji primer tematike ove teme.
nooo wayyyy 😅😅😂😂CPU kuler može da se menja još od ZX Spectruma . Nema na čemu.
Да ли си сигуран да је то заиста могуће још од времена па до сада?CPU kuler može da se menja još od ZX Spectruma . Nema na čemu.
Spectrum je mogao i igricu za kasete, što ne bi mogao i kuler da metne na CPU?Да ли си сигуран да је то заиста могуће још од времена па до сада?
Za peglu najbolje kombinacija orahovace, visnjevace, kajsijevace i dunje uz votku i viski i to sve u velikoj casi od piva na eks.
Ne secam.se da sam pre i486 video hladnjak na CPU. ZX, C64, A500 itd nisu ih ni imali.CPU kuler može da se menja još od ZX Spectruma . Nema na čemu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari