Hoće da sakrije SSID, da ga ne "broadcast"-uje ruter, nego da bi se konektovao na signal takav WiFi signal sa mobilnim moraš da znaš i da ručno da unosiš "ime WiFi konekcije".
E bas tako,da rucno unosim ime wifi-a
Hoće da sakrije SSID, da ga ne "broadcast"-uje ruter, nego da bi se konektovao na signal takav WiFi signal sa mobilnim moraš da znaš i da ručno da unosiš "ime WiFi konekcije".
Било који нет може да се краде кад се провали шифра wifija или упадне другим методама на рутер - модем..nisam znao da adsl moze neko da krade :O, inace za koliko te nazovu kad preko fona podneses zahtev za promenu paketa?
Ne zovu uopste za to, samo promene paket u nekom roku (koji dan max., obicno za <24h).nisam znao da adsl moze neko da krade :O, inace za koliko te nazovu kad preko fona podneses zahtev za promenu paketa?
Za probu ništa ne smeta da imaš dva rutera, samo usaglasi opsege adresa.Imam u kuci neki ruter koji se ne secam da li radi(otkad sam se uselio ovde koristim mts ruter) pa ne znam koliko je smisleno da kacim njega, a i ne znam kako bih disable da huawei modem obavlja ulogu rutera.
Meni su jednom prilikom rekli da može na veći paket bez problema. Probaj.Pomoc, da li mogu u toku trajanja ugovora da predjem na box paket
Bas tako uzeo bio uredjaj, ***Koji to Box košta manje od Internet-only ugovora (osim ako je net 100 Mbps)?
Verovatno je stvar da je imao dž mesece za xDSL (ili uzimao uređaj neki) pa sad ne daju na box.
Ja sam uzeo 50/2 VDSL (uz 5 meseci za 1 din) dok još nije bilo promenjeno da uz Box može net preko 10 Mbps, i sad nw bih mogao da uzmem ni Box 4 kad bih hteo.
Motivacija je bila za Box 2 (net +fixni) samo zbog besplatnih minuta u fixnoj mreži (keva kampuje na fixnom...).
Неки Бокс 2 без интернета? Мада сада видим да је у причи био и уређај ...Koji to Box košta manje od Internet-only ugovora (osim ako je net 100 Mbps)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari