To je standardno kad se zapocne bilo kakav proces realizovanja ugovora (da li je po zakonu ili nije, ne ulazim u to).Još je gora stvar. Molim da obrate pažnju svi koji imaju starije roditelje ili bake i deke.
Prodavac magle iz Telekoma je zvao moju majku i ponudio joj Senior paket.
Majka je penzionerka, 70+ godina, izlazi samo do pijace i prodavnice i jako malo koristi mobilni i to naravno znaju u Telekomu.
Mobilni je neki stari samsung koji nema ni internet, ni android.
Majka prihvati telefonsku ponudu, ali odustane kada sam joj rekao da ne treba da plaća ono što ne koristi.
Besan na Telekom kažem joj da promeni provajdera. Ode u A1, međutim ne daju joj zato što ima "neplaćen račun".
Proverim, vidim da sam sve platio i prigovorim njihovoj odluci. Ovo je odgovor koji sam danas dobio:
Dakle traže da se plati dugovanje pretplatnika usled prevremenog raskida ugovora koji nije i nikada neće biti potpisan.
Ako ovo nije kriminal, šta je?
Jel na tvoje ili na njihovo ime? Ako plaćaš račun u ime drugog lica mislim da ima taj trošak od 50 dinara, bar je imao ranije pošto sam plaćao i ženin račun pa kada sam video tu stavku onda platim njenom karticom da nema provizije.Samo me smaraju oni racuni tipa 50ak dinara za ne znam sta za novi box2 sto sam uzeo babi i dedi i koji treba da bude prvih 12 meseci po dinar. Ali dobro..
Ja juce platio racune preko moj mts aplikacije.Jel još uvek baguje plaćanje računa na MojMTS portalu?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari