Na koji način se pregovara? U poslovnici ili nekako drugačije?Za još 200 din u odnosu na "Zmaja" je moguće pregovarati za O3 bez telefona
Mora da se kontaktira banka. Evo šta je odgovorio agent Mobi banke na chat-u:A šta ste radili vi kojima oktobarski račun se ne vodi da je plaćen a pare skinute sa računa u banci?![]()
![]()
Obratio sam se prvo preko chata i tražio nešto povoljnije od ponuđenog.Na koji način se pregovara? U poslovnici ili nekako drugačije?
samo iskuliraj te pozive...imas prethodnog zmaja na neodredjeno po toj ceni... app fora, hoce da ti uvale novi zmaj.Par godina sam na Zmaj tarifi, bez ugovora, 1000rsd paket. Sad me zivkaju svaki dan i uslovljavaju ugovorenu obavezu za isti novac ili da im bez ugovora plaćam skoro 50% više. Pri tom umesto 10Gb za surf i 10Gb za yt sad su skratili na 15Gb sveukupno i dodali još 50min i 50 sms( za koje me zabole baš).
Pa da pitam upućene da li im je ovo APP fora ili ću ipak morati da se obavežem? Hvala.
Jel to na godinu dana ugovor?Mene je isto zvao lik,imam zmaj tarifu,i nudio mi novu za 999 dinara,15gb neta,10gb instagrama,i standarno minute i poruke,ja budala bio u žurbi,i rekao da pošalje ugovor..ako postoji neka caka,može neko da mi objasni?i šta savetujete?da ne potpišem to?i da li mogu da ne potpišem,iako sam uzeo os poštara već..?
JesteJel to na godinu dana ugovor?
Isto, ugasio upalio VoLTE i proradili poziviKod mene je bilo problema da nisam dostupan na neki nacin. Otp failed call jer sam bio na VOLTE. Cim sam zagasio mogao sam primiti pozive.