Sa telefonom-tesko. Bez telefona kako se pogodite. Ja sam bio izboxovao o12 za oko 1000 mesecno ali je cerki u medjuvremenu otkazao telefon pa sam bio prinudjen da kupim nov. Naravno da sam izgubio povoljnosti koje su mi nudili bez telefona.Da li je neko skoro obnavljao ugovor i uzimao telefon od njih?
Interesuje me da li je moguće dobiti neku povoljniju cenu paketa od navedenih na sajtu?
Isto je, uzeo sam od aprila 2 telefona, sa dodatnim benefitima, tarifa godinu dana 50%+30% i godinu 50%,dok je redovna ponuda bila samo 1 godina 50%,druga po punoj ceni...isto to bi dobio i da nisam uzeo telefon, takodje dodatni benefiti nisu uticali na cenu telefona.Sa telefonom-tesko. Bez telefona kako se pogodite. Ja sam bio izboxovao o12 za oko 1000 mesecno ali je cerki u medjuvremenu otkazao telefon pa sam bio prinudjen da kupim nov. Naravno da sam izgubio povoljnosti koje su mi nudili bez telefona.
Zar nisu i minuti neograničeni?Sms je neograniceno... Internet onoliko koliko dobijas u zoni ZB.
Omorika 3
Na mojmts portalu piše da ima 100 mtel minuta, da li ima i SMS?
Internet pretpostavljam ne
Sms je neograniceno... Internet onoliko koliko dobijas u zoni ZB.
Mislim da se niste baš najbolje razumeli, odnosno da pitanje nije dobro postavljeno.Zar nisu i minuti neograničeni?
Tokom vikenda nisam bio u zemlji, a kad sam se vratio sacekala me VoLTE ikonica. Konacno!Je l' se jos nekome veceras aktivirao VoLTE na mts-u?
i meni je biz paket, posto je tata mogao da uzme dva broja preko firme gde radi jedan njemu jedan meniTokom vikenda nisam bio u zemlji, a kad sam se vratio sacekala me VoLTE ikonica. Konacno!
biz paket, ako to ima neke veze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari