Proveri obavezno jel to ok mreža za taj paket.Potrebna mi je brza pomoc. Kupljen je Evropa net 1.5gb internet dodatak za koriscenje u Hrvatskoj. U moj mts se vidi da je dodatak aktivan, ali na telefonu nema interneta. Izabrana mreza je HT (4G), a to je valjda Hrvatski telekom.
Kako naterati net da radi?
Gde imaju neograničeni razgovorii za 800 din? Mene interesuje za klince to im trebaDa prenesem jedno iskustvo, sa pfebacivanka iz Yettela na MTS,nogi smp ovde prozivali mts kako se otvore kad podneses zahtev za prenos broja... Samo da kazem da i Yattel ima istu praksu, al su smorili vise podneo zahtev, cekam da prebace broj, posle 7 dana zovu, klinac se ne javlja na te nepoznate brojeve, oni posalju sms da su zvali zbog ponude, ja ih okrenem kaze da me jednostavno ne zanimaju njihove ponude i da ubrzaju prenos, kaze bice za dan-dva... Opet zovu 3 dan,mozemo da vam ponudimo dodatne gb, rekoh ne zanimaju me, trebaju mi minuti van Yattela jer dete koristi broj, a svi smo u mts-u, mozemo da vam ponudimo neogranicene razgovore nesto tipa 1100-1200 din, hvala ne zanima me, skupo, imam to za 800 din, molim vas ubrzajte prenos... Sve u svemu odugovlace, smaraju nikako da odrade prenos....
Mislim da se sms-ovi "čuvaju" 24h, ako se u tom roku ne upali tel, neće ni stići. Tako je bar bilo ranije.Nije mi stizalo, zato i pitam. Stigne samo za propušten poziv. D nije do podešavanja sms app?
Kupio sam MTS mobilni internet paket i svi eon kanali rade. Nisam verovao da hoće jer mi je MTS podrška rekla da ako im ne radi Telekom optika na eon-u i ne radi Telekom IPTV na eon-u onda neće ni mobilni internet. Cvrc!Vidi meni EON u stanu kad se na wifi (Telekom) nakacim ima ogranicanje, ali kad koristin na telefonu (Telekom) nema ogranicenja...
Jesi mozda gledao prepaid varijante, mozda je povoljnije i nemas cimanja sa raskidanjem posle?
Bio sam u poslovnici i vrlo detaljno sam pitao to oko raskida ugovora i žena mi je rekla da ugovor bez ugovorne obaveze mogu da raskinem bilo kada, da je potrebno 24sata da prođe od aktivacije kartice i da pozovem kontakt centar i da kažem da više nisam zainteresovan da koristim uslugu i onda će mi oni pozvati u nekom roku da mi ponude nešto, to je zapravo ta najava mesec dana ranije raskida, mogu ja i tri meseca da koristim ali je bitno da me pozovu i da ja odbijem sve što mi ponude i onda će mi reći da mogu da odem u poslovnicu i da raskinem ugovor i tu nema roka kada ću da uradim već jednostavno stoji da sam prošao taj korak i da mogu bilo kad to da učinim.Owim, mogu da ti kažem moje iskustvo od doba Handy-a dok je postojao kao partnera MTS-a, da je i tad postojalo tih 3 mes min.koriscenja postpaid ugovora bez obaveze. Ali iskreno se ne sećam te najave raskida itd. Ja nisam imao tih situacija, verovatno zato ne mogu da se setim.
Trebalo bi da se vidi kad se ukuca kratki kod (*797#). Ne znam iz kog razloga nije dodato u aplikaciju.Imam paket Biz Omorika 50, i u okviru paketa 2GB rominga, koristio sad u Rumuniji, sve radilo kako treba, međutim nigde ne mogu da vidim koliko sam potrošio, tj. koliko mi je ostalo roming neta do kraja meseca... Ili ja ne znam gde da gledam, tj. ne vidim? Biz portal, aplikacija, svejedno... Jedino da saberem potrošnju iz listinga 🙂
Ne mora, altiviran je automatski, kroz aplikaciju se ne vidi, ali kroz 797 mozes proveriti.Dodatak Mtel Plus 30 koji je besplatan u Soko Lite tarifi mora negde da se aktivira ili je to automatski aktivitano kad se ode tamo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari