Evo najsvezijih informacija od danas (iz druge ruke) sta moze da se dobije ako podnesete zahtev za prenos broja.
Ne mogu da tvrdim da je 100% sve tacno s obzirom da nisam direktno cuo, vec mi je preneto, ali verujem da je poprilicno precizno.
Upoznat sam sa dve opcije, obe se zasnivaju na Omorika 3 tarifi (zaokruzujem cene ako su mozda npr 999 din):
1) 1000 din - 4GB, neograniceni pozivi/sms, neograniceni viber + 10GB instagram (znaci jeftinija i blago pojacana O3)
2) 1600 din - 16GB, neograniceni pozivi/sms, neograniceni viber, whatsapp, facebook, instagram, twitter (sustinski O16 bez tiktoka)
Ne znam kako ide ponuda za tzv. digitalne servise, ali verujem da je isto kao za O3.
I da, veoma bitna stvar koju nisam znao ni u mom slucaju kad sam krajem prosle godine prihvatio pojacanu omoriku..
S obzirom da su sve ponude zapravo u osnovi O3, pri prebacivanju interneta u naredni mesec, ne prebacuje se 4, odnosno 16GB, vec 3GB u oba slucaja zato sto O3 u osnovi ima 3GB, tako da najvise sto mozete da imate "sacuvanog" interneta je 7, odnosno 19GB.
Nadam se da ce nekom znaciti