Ovo je vec neki realan popust. Meni ugovor istice u maju,pre neki dan me zvali, poce njihov agent da mi objasnjava kako mogu bez problema da produzim ugovor, rekoh a sta imam ja od toga, poce da mi prica kako je novi zmaj poboljsan ima vise minuta, interneta bla bla, videh ja kuda to vodi, rekoh hvala otplacujem telefon pa cemo videti tamo u maju kada otplatim. Sta znam mozda ima ljudi koje i nahvataju na ovo.Mts u poslednje vreme ima akciju i telefon i popust na pretplatu,tako da se plaća ista cena pretplate kao bez telefona plus rata za telefon. Ugovorna obaveza se poništava i kreće nova na 24 meseca od dana kupovine telefona.
Ponuda postoji na sajtu zvanično. Ja uvek uzmem telefon uz omoriku 3, sestra koristi paket, a ja plaćam ratu za telefon. Za zmaja nisam gledao, jer ja koristim NEO NEO max u A1, ali postoji mogućnost da ne postoje svi modeli telefona uz zmaja, kao uz omoriku.Ovo je vec neki realan popust. Meni ugovor istice u maju,pre neki dan me zvali, poce njihov agent da mi objasnjava kako mogu bez problema da produzim ugovor, rekoh a sta imam ja od toga, poce da mi prica kako je novi zmaj poboljsan ima vise minuta, interneta bla bla, videh ja kuda to vodi, rekoh hvala otplacujem telefon pa cemo videti tamo u maju kada otplatim. Sta znam mozda ima ljudi koje i nahvataju na ovo.
Ima li to na sajtu i vazi li za sve telefone? Pre neki dan odem nesto i prelistam ponudu, da li je moguce da su poceli da sortiraju ponudu telefona prema tarifi, primetio sam da za zmaj tarifu nedostaju mnogi telefoni koje imaju u ponudi za omorika tarifu recimo?
Nedavno devojci(pre 20 dana) nudili identicno sto i tebi u novembru, ne znam da li se nesto promenilo u medjuvremenu. Savet ti je da svakako pokusas jer svi operater najvise daju kad pokazes da zelis da odes.Jel prebacivao neko broj u skorije vreme, pa dobio ponudu da ostane i sta je dobio?
U novembru sam dobio omoriku 3 za 1000 din uz dodatnih 10GB neta, pa reko da vidim da li je ostalo isto ili su promenili ponudu za zadržavanje korisnika.
Meni je ovo prvi put da je stiglo zato me zacudilo.Šalju sms sa linkom već mesecima.
Ja uopšte ne vidim ponude za Zmaj, samo box i postpaid.Ima li to na sajtu i vazi li za sve telefone? Pre neki dan odem nesto i prelistam ponudu, da li je moguce da su poceli da sortiraju ponudu telefona prema tarifi, primetio sam da za zmaj tarifu nedostaju mnogi telefoni koje imaju u ponudi za omorika tarifu recimo?
Ma ja slucajno listao sta imaju, i rekoh da nesto uporedim i vidim da taj telefon nema kod zmaja. Poceli su opasno da srljaju, oni su mene drzali kao korisnika upravo zbog fleksibilnosti i dosta povoljnih paketa. Ali koliko vidim ako ne budu hteli da daju neki popust za obnovu lako moze da se desi da migriram.Ja uopšte ne vidim ponude za Zmaj, samo box i postpaid.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari