Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Šta se događa ako imam ugovor na godinu dana i želim da uzmem telefon na 24 rate? Da li se u tom slučaju ugovor produžava na 24 meseca uz povećanje cene (nema popust uz telefon)?

@liman trebalo bi da ugovorna obaveza sa popustom na tarifu se poništava i kreće novi ugovor na dve godine sa telefonom. Uz telefon naravno nema popusta na pretplatu i važi puna cena, a ako uređaj ide na rate, plus to.

Mts u poslednje vreme ima akciju i telefon i popust na pretplatu,tako da se plaća ista cena pretplate kao bez telefona plus rata za telefon. Ugovorna obaveza se poništava i kreće nova na 24 meseca od dana kupovine telefona.

Mts u poslednje vreme ima akciju i telefon i popust na pretplatu,tako da se plaća ista cena pretplate kao bez telefona plus rata za telefon. Ugovorna obaveza se poništava i kreće nova na 24 meseca od dana kupovine telefona.
Ovo je vec neki realan popust. Meni ugovor istice u maju,pre neki dan me zvali, poce njihov agent da mi objasnjava kako mogu bez problema da produzim ugovor, rekoh a sta imam ja od toga, poce da mi prica kako je novi zmaj poboljsan ima vise minuta, interneta bla bla, videh ja kuda to vodi, rekoh hvala otplacujem telefon pa cemo videti tamo u maju kada otplatim. Sta znam mozda ima ljudi koje i nahvataju na ovo.

Ima li to na sajtu i vazi li za sve telefone? Pre neki dan odem nesto i prelistam ponudu, da li je moguce da su poceli da sortiraju ponudu telefona prema tarifi, primetio sam da za zmaj tarifu nedostaju mnogi telefoni koje imaju u ponudi za omorika tarifu recimo?

Ovo je vec neki realan popust. Meni ugovor istice u maju,pre neki dan me zvali, poce njihov agent da mi objasnjava kako mogu bez problema da produzim ugovor, rekoh a sta imam ja od toga, poce da mi prica kako je novi zmaj poboljsan ima vise minuta, interneta bla bla, videh ja kuda to vodi, rekoh hvala otplacujem telefon pa cemo videti tamo u maju kada otplatim. Sta znam mozda ima ljudi koje i nahvataju na ovo.

Ima li to na sajtu i vazi li za sve telefone? Pre neki dan odem nesto i prelistam ponudu, da li je moguce da su poceli da sortiraju ponudu telefona prema tarifi, primetio sam da za zmaj tarifu nedostaju mnogi telefoni koje imaju u ponudi za omorika tarifu recimo?
Ponuda postoji na sajtu zvanično. Ja uvek uzmem telefon uz omoriku 3, sestra koristi paket, a ja plaćam ratu za telefon. Za zmaja nisam gledao, jer ja koristim NEO NEO max u A1, ali postoji mogućnost da ne postoje svi modeli telefona uz zmaja, kao uz omoriku.

Galaxy A52 5g kod svih operatera sa pretplatom od 3000 dinara . Kod Telekoma izlazi ubedljivo najskuplje. Kod A1 do kraja marta vezi popust 500 dinara. Kod telekoma mogu stari korisnici da izboksujub do 3 meseci po 1 dinar uz uzet telefon. Ali odavno mts nije povoljan.

Prilozi

• Screenshot_20220304-105746_Firefox.jpg
    Screenshot_20220304-105746_Firefox.jpg
    75.3 KB · Pregleda: 55
  • Screenshot_20220304-105809_Firefox.jpg
    Screenshot_20220304-105809_Firefox.jpg
    69.2 KB · Pregleda: 44
  • Screenshot_20220304-105656_Firefox.jpg
    Screenshot_20220304-105656_Firefox.jpg
    50.3 KB · Pregleda: 53
Danas dobio ponudu od MTS za obnovu pri prenosu broja ..omorika 3 plus 13 gb za 999 din ...prihvatio ...jos sam broj uneo u box gde imam 200 gb. ;-)

Sta je bolje, traziti da preplatu (neosnovano naplacivana 3G usluga pa korigovani računi) povrat para na svoj bankovni racun ili tražiti prebacivanje para na neki naredni racun za prvi mesec kad stize naplata posle onih 3 meseca po 1 dinar?
Da li oni uplacuju na tekuci račun ovaj povrat novca i kako brzo (sporo) to rade?

Najlakse je traziti preknjizavanje i uklapanje u neki od narednih racuna. Nekad to odrade za nekoliko meseci, retko, a nekad i za mesec dana.
Posalji mail, napisi u okviru prigovora na sta se zalis i sta zelis, a to je preknjizavanje na neki novi racun.

Nisam citao da su nekom vratili pare na bankovni racun, sto ne znaci da nikad ne rade, ali ti je sustinski svejedno, ako vec i dalje ostajes kod njih i koristis i placas njihove usluge.

Jel prebacivao neko broj u skorije vreme, pa dobio ponudu da ostane i sta je dobio?

U novembru sam dobio omoriku 3 za 1000 din uz dodatnih 10GB neta, pa reko da vidim da li je ostalo isto ili su promenili ponudu za zadržavanje korisnika.

Jel prebacivao neko broj u skorije vreme, pa dobio ponudu da ostane i sta je dobio?

U novembru sam dobio omoriku 3 za 1000 din uz dodatnih 10GB neta, pa reko da vidim da li je ostalo isto ili su promenili ponudu za zadržavanje korisnika.
Nedavno devojci(pre 20 dana) nudili identicno sto i tebi u novembru, ne znam da li se nesto promenilo u medjuvremenu. Savet ti je da svakako pokusas jer svi operater najvise daju kad pokazes da zelis da odes.

Nije za mene, ja sam prihvatio to u novembru. Devojci ističe za nekoliko dana, pa reko da znam sta mozemo da očekujemo i koliko joj to odgovara.

Hvala za info 🙂

Mojoj zeni istice UO za tri meseca, Omorika 1. Pozvali je i ponudili da produzi dalje po istim uslovima, 1200 din i 10gb i ona pristala.
Ja je malo kritikovao sto se nije malo pogadjala, ali ajde nema veze i nije skupo.
Stize novi ugovor postom, ona potpisala i uzela papire. Kad tamo sasvim drugi uslovi. Isto ko na sajtu, Omorika 3 sa 3gb i 1500 din.
Pozovem ih ja i posto sam trojici morao da pricam istu pricu (jedan preusmeri kod drugog, drugi kod treceg...) kazu mi "pa znate nema vise starih paketa".
Dobro, a sto niste ispostovali dogovor i zadrzali iste uslove, sa popustom, pa zovite paket kako hocete. Odgovorili da ako hocu popuste treba da podnesem zahtev !
Znaci maximalno nekorektni, da ne kazem bezobrazni, a sto vrse obmanu kupca nema veze. Podnecu im zahtev ali ne za popust vec za prenos broja.
Odnela one papire ze ponistenje i sad cekamo da joj istekne UO.
Rekao sam zeni kad je pozovu, pri kraju isteka, da meni prosledi razgovor. Sa zadovoljstvom ih ocekujem..😈

Na jednoj lokaciji blinkao mi sms na 4g ruteru mobilni net sim unutra poceli su link za placanje i iznos racuna da salju putem sms.

Šalju sms sa linkom već mesecima.

Evo proverih u porukama, 7. jula 2021. su mi prvi put poslali takav sms i od tada svaki mesec uredno šalju.

Ja uopšte ne vidim ponude za Zmaj, samo box i postpaid.

@ironmanbg
Nesto su menjali kad klikneš na jeftiniji telefon imaš da biras sve tarife, na skuplji telefon nemaš generacijeske tarife uz telefon. Mada sam ja ranije sve telefone uzimao uz kontrolu troškova 500.

Prilozi

• Screenshot_20220306-214400_Firefox.jpg
    Screenshot_20220306-214400_Firefox.jpg
    51.7 KB · Pregleda: 30
Mene zvali prosle nedelje imam Omoriku 2, istice ugovor maja. Nudil Omoriku 15. zahvlaio sam se, pitao za jeftiniji paket jer realno ne treba mi 15Gb neta jer veci deo dana sam pokriven wifi netom i nkada nisam iskoristio net koji imam uz paket.
Posto necu da uzimam uredjaj ovog puta, cekam kraj ugovora pa mozda i podnesem zahtev za prelazak kod nekog drugog operatera.
Preko 10 godina sam kod njih imam BOX 3 i broj kod njih, uvek prilikom obnove nisu nesto nudili

Dal ce moci sad kad mi istekne zmaj za dva meseca, da im trazim da ostanem na istom ali da placam 499din? :D

Ja uopšte ne vidim ponude za Zmaj, samo box i postpaid.
Ma ja slucajno listao sta imaju, i rekoh da nesto uporedim i vidim da taj telefon nema kod zmaja. Poceli su opasno da srljaju, oni su mene drzali kao korisnika upravo zbog fleksibilnosti i dosta povoljnih paketa. Ali koliko vidim ako ne budu hteli da daju neki popust za obnovu lako moze da se desi da migriram.

Biraj nove Omorika postpejd tarife sa više neta, Omoriku 8 sa 8 GB i Omoriku 16 sa 16 GB, i uživaj u neograničenim razgovorima, porukama i netu za Viber, Facebook, Twitter, Instagram, WhatsApp i Tik Tok, u mreži broj 1.

Tarifa Zmaj je poskupela? Kao da se sećam da je bila 999 dinara a sada je 1199

хаха па они нису нормални, Оморика 16 првих 12 месеци по 1600 а онда осталих 12 по 2100 ма паљба... Одо ја...

Prvo je Yettel (Telemor ) digao cene pre nove godine. Mts je sad uveo nove palate skuplje . Čudan im je izbor datuma bas danas na praznik. Ostaje još A1 da vidimo kad ce i koliko dići cene ali se svi prate bas blizu.
Konačno je i Mts uveo Neo tarifu koja je se zove Soko Lite 3299 i Soko Max 4499. U Lite tarifi je neogranicen net po brzini 10mb u max po najvećoj mogućoj brzini. Imaju besplatne aplikacije Tv ,NBA i dezer. Što nije loše ali manju paketi bas slabi a jaki sa cenama .

Vrh Dno