Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Mene i dalje nastavljaju da kraduckaju za neki nepostojeci prenos podatak 10-15din, svakog meseca, ja im reklamiram i tako u krug.... I na kraju skontam po listingu i vremenu kada je obracunato da se poklapa sa vremenom kada mi je stigla poruka da sam potrosio bonus za yt,bez obzira sto i nakon toga imam ne potrosenih gb redovno iz paketa.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

zeni danas poceo ugovor sa 10gb yt,ona odgledala klip i skinuli sa neta od 3gb a ne sa yt dodatka...desilo se nekome mozda?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

^da, mada ne za YT, ali skidali su cesto kredit na KT recimo umesto da koriste net kredit.
Mene i dalje nastavljaju da kraduckaju za neki nepostojeci prenos podatak 10-15din, svakog meseca, ja im reklamiram i tako u krug.... I na kraju skontam po listingu i vremenu kada je obracunato da se poklapa sa vremenom kada mi je stigla poruka da sam potrosio bonus za yt,bez obzira sto i nakon toga imam ne potrosenih gb redovno iz paketa.
Pusti poruku RATELu da imaju bug u tome i da obmanjuju korisnike tako.
Neka se vise ljudi javi, pa ce srediti.

...
То што си у неком тренутку имала добру понуду и искористила је случајност, када то истекне бираш оно што је тренутно у понуди. До сада су безброј пута биле акције са 50% па ко је узео, кајао се што није на максимално могуће време, тако је и сада, да си узела тада О1 на две или три године, не би дошла у ове проблеме. Сада или узми шта се нуди или чекај док се не појави нешто добро, без гаранције да ће то и да се деси.
To me ubedjuju i MTS-ovi operateri - da sam iskoristila slucajnost i tu extra ponudu sa 8GB gde su se preklopile dve promocije na nekoliko dana (promocija 3+1GB za online porucivanje ugovora, i druga promocija dvostruki gigabajti), ali problem je sto to uopste nije bila greska niti neko kratkotrajno slucajno preklapanje promocija - ja sam ugovor potpisala pocetkom jula, a drugarica u novembru, obe O1, obe smo imale identicne pakete, sa 8GB - dakle sve to je trajalo minimum 4 meseca, a mozda i duze, tako da nije rec ni o kakvoj gresci ni slucajnosti...
Ponuda MTS-a na prvom mestu, a i drugih operatera (mada sam njih manje proucavala i nisam bila njihov korisnik), je po meni totalna katastrofa... U oblasti gde tehnologija napreduje iz dana u dan oni meni za produzenje ugovora (a njihov sam korisnik 15+ godina) da nude znatno losije uslove i visu cenu i sve to uz zarobljavanje na dve godine (ponavljam - u oblasti gde bi cene trebalo da padaju a ponuda da bude sve bolja i bolja i da nude sve vise i vise GB a ne da se naredne dve godine zakucam na 4GB) - meni je to potpuno suludasto... Pa davali su i 100 GB neta pre 2-3 godine, a sada nude 4GB u jednom od svojih nadprosecnih paketa!?!?!? Ma meni je to zaista potpuno suludo :rollingeyes:

Kad se pise Ratelu, jel treba da im navedem detaljno kad sta koliko ili uopsteno da im se prijavi?

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Ne moras precizno, ali daj im dovoljno da kada proslede operateru oni mogu da nadju u sistemu da se to desilo.

1000 din bezobrazna suma za zmaja ili in tarifu ?
Lol

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Meni su ponudili 100GB neta plus 600 min ka svim mrezama za 1000 din kada je bila promocija, tako da li je za Zmaj tarifu ili IN bezobrazno ?
Uporedi i vidi sam. Ja bi rekao da je Zmaj i IN za ovo sto sam imao, da su pilicarsko drparske do daske tarife u odnosu sta se ranije nudilo...
Tako da ovde ide lol mreza prema vama, ali ok sta cu, ja sam sam u ovoj paljbi ocigledno ...

Poslednja izmena:
Bilo nekad. Imao sam i ja to.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Imam jos a nestace za menje od godinu dana...

Takodje i meni,zavrsavam sa promocijom 100gb u aprilu 2020..Nadam se da ce do tad napraviti neki korektan paket sa barem 25-30gb i neo minuti za 1500-1700 din..Ili mozda opet neka "bezobrazna" promocija kao ova od 100gb,neka ovaj put bude i 50gb bice dobro.

Nikad se ne zna,i ovu promociju sa 100gb su iznenada stavili u opticaj..To ako onom glavnom u mts-u kvrcne u glavi i dozvoli tako ce biti...Ova trenutna situacija je katastrofa,ne zna se koji je paket od drugog gori..

Ja barem znam sta ide sledece, dok traje... VIP Zzzuper, 300din, 100 Smartova (min/SMS) i 2GB. Ne znam ni kako da potrosim GB, a i minuti mi vise ne trebaju 🙂

Чини ми се да су оних 100 гига били одговор на нео пакете, мтс још није био спреман за то па је дао алтернативну понуду. А ја сам такође заинтересован да се опет вратим у вип, таман да једну тлн припејд картицу пребацим да не размишљам о њој. 😉 Али ипак само као допуну за Змајчека.
Ко би рекао да ћу после толико година да размишљам и о припејду.

Znam da je tri meseca pre, zato i pitam. Ugovor mi ističe 8. novembra ove godine. Pa ne znam da li je tri meseca pre 8. ili 9. avgust. ne znam kako gledaju?

9. zvanično, ali trebalo bi da već danas može da se ode, jer nezvanično može i 5 meseci ranije. Ako ti nije hitno, onda 9 idi, jer zavisi i na koga naiđeš.

Čisto da vam skrenem pažnju, pošto je i mene ovo zanimalo a niko nije znao/hteo da mi kaže. Dakle ako sam doboro proverio:
Jako dobra stvar kod Zmaj tarife je što se posebni GB za YT troše nezavisno od platforme, znači nebitno dal gledate iz web browsera ili aplikacije sa telefona. Da stvar bude još bolja čak i ako ste uključili tethering na telefonu i YT gledate iz browsera na kompu, računaće vam se protok za YT a ne onaj drugi opšti deo.

Znam da je tri meseca pre, zato i pitam. Ugovor mi ističe 8. novembra ove godine. Pa ne znam da li je tri meseca pre 8. ili 9. avgust. ne znam kako gledaju?

Sto je blize kraj ugovora utoliko daju bolje pogodnosti, pa najbolje koji dan pred istek ili neko krace vreme nakon isteka ugovora i u.o. naravno najolje pogodnosti su za one koji podnesu zahtev za prenos broja, mada je sve to smanjeno u odnosu na kraj prosle godine i prvi mesec ove...

Moj ti je savet da ne zuris nikud, mogucnost promene paketa i pogodnosti postoji s jeseni kad se svi vrate s odmora... polako.

Poslednja izmena:
Opet mi se račun uvećao u romingu za net za 500 din. Isto i prošle godine, sve isključeno.

Pa ti slikaj svoju mjesecnu potrosnju i pokazuj ovdje🙂Da sam Veliki gazda i ja bih tako radio.Salim se🙂,sigurno postoji neko objasnjenje,a ti vidi koje jer imas vise podataka od nas.

Jeli još neko primetio problem da su razgovori jako loši, na ivici razumljivosti sa sagovornicima koji su u mts mreži u posldenjih par nedelja? Ume povremeno da bude toliko loše da je i iritantno razgovarati; čuje se svaka druga reč, prekida i sl.

Sent from my Mi 9 SE

Jeli još neko primetio problem da su razgovori jako loši, na ivici razumljivosti sa sagovornicima koji su u mts mreži u posldenjih par nedelja? Ume povremeno da bude toliko loše da je i iritantno razgovarati; čuje se svaka druga reč, prekida i sl.

Sent from my Mi 9 SE
Meni se to desava samo kad pricam sa sagovornicima u telenoru. Za vip i mts bez problema

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Kada zoves iz Telenora? Def. Ali ne i MTS-MTS. Ne zezam, sve je OK kada ne zove Telenor broj.

Ne, nego kad zovem mts-telenor [emoji1]

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Da, sa Telenora zovem. Nije problem uvek prisutan. Recimo pre par dana sa kolegom iz Surčina sam jedva obavio razgovor, danas sa kolegom koji je bio negde na putu kod Valjeva još gore. Isto juče sa drugarom koji je bio na Zlatiboru. Npr. u BG i Zemunu je uglavnom OK.

Sent from my Mi 9 SE

Poslednja izmena:
Again, sve ostalo lepo se cuje, ako MTS broj ima domet.
Ali vec koji mesec Tln-MTS se cesto lose cuje. Kolega i ja se cujemo, obojica pum signal, on Tln, jedva ga razumem.

Nazad
Vrh Dno