Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

ok a dal se isplati uzeti preko njih ili je ipak bolje kesom na kp?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Ako imaš keš uvek je jeftinije preko KP, naravno nema garancije.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Ako hoces regularnu garanciju od 2g onda preko njih.

Послато са SM-G935F помоћу Тапатока

Za koje vreme se promeni tarifa ako se menja preko portala,jel momentalno raspoloziva ili se ceka tipa 24h?

Da li može sa se zadrži stara postpejd tarifa i u nju doda telefon?

Edit: Mislim na tarifu koja nije više u ponudi.

Poslednja izmena:
Bili smo u Grčkoj u junu mesecu i na sinovom telefonu je bio isključen roming sve vreme, međutim mts je uvećao račun za 540 dinara na ime interneta u romingu iako je sasvim sigurno sve vreme roming bio isključen. Uložio sam prigovor koji je odbijen. Nije mi jasno šta se desilo. Listing izgleda ovako
grcka.PNG

Bilo je tih problema. U pitanju je 99% VoLTE. Naime, prilikom bilo kog dolaznog i odlaznog poziva, ako mreža u kojoj gostuješ ima VoLTE uslugu, telefon će prvo probati da uspostavi poziv preko VoLTE mreže (probaće da se poveže na internet i kroz tu konekciji putem VoIP tehnologije uspostavi poziv). Tek ako ne uspe, probaće kroz 3G da uspostavi poziv. Čak nema veze da li ste se javili ili ne.

Jedino rešenje je da karticu preko koje NE koristite internet dok ste u roamingu postavite na 3G režim veze dok ste u roamingu.

Zali se ponovo! Uvek maltene odbiju prvu zalbu

Žaliću se ponovo. Sin nije imao nijedan poziv. Moguće je da mreža skakala sa 4g na 3g i obrnuto ali besmisleno je da zbog tako nečega oni naplate internet u romingu.

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Možda neki update je bio pošto nema poziva ,ali je bilo podataka sa neta.

Ima tema o tome, poznat je bug.
Greška je roming operatera.

Mts opet ima problema sa mrežom, u centru BG-a sam imao dve crte 4G, nakon restarta mreže, dobio sam samo pozive u hitnim slučajevima. Screenshot_20190728-202528_Speedtest.jpg kod hotela Moskva gde inače ima 4G+ .

Meni nestao signal skroz, kao da nije ubačena kartica na 5 min. Upalio airplane mod i ugasio ga i sve proradilo.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Meni se to desilo juce, morao sam reboot.

Meni Telenor nestao juče u Šapcu. Restart telefona i pojavio se. Ali vidim da im aplikacija nije radila i sada ne radi sve.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

sinoc mi se desilo u sred Kg da nemam dometa na 4g,3g je bio jedva 2/5 crtica i ladno se kacio na 2g da bi imao signal.
pa dal je moguce u sred Srb da tako nema mreze?!

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

To je verovatno globalni prekid bio 🙁

Imali su problem i sa razgovorima. Juče sam jedva obavio razgovor sa kolegom, čuo sam svaku drugu reč.

Sent from my Mi 9 SE

Kolege, kako vam se cini Zmaj tarifa? Pozivi me ne interesuju, bitniji su mi GB. Uklapa mi se u budzet od 1.500 din mesecno uz telefon. Uzeo bih Honor 10 lite u kesu 12.000 din. Da li ima neka povoljnija varijanta, nebitan provajder?

Meni Zmaj ne odgovara jer nema besplatne razgovore u MTS mrezi kao sve druge.

Obratite paznju na
Bonus od 20 GB 4G interneta koji se dodeljuje mesečno na zajedničko korišćenje mobilnim linijama koje su uključene u BOX 3 paket (pravo se ostvaruje pridruživanjem jedne dodatne postpejd mobilne linije – Soko, Omorika, Morava, Mobilni Net ili Kontrola troškova),
Znači, ko ima novi Box 3, moye da priključi bilo koju tarifu i dobije dupli net u odnosu na Zmaja od Šipova.

Чему неограничени минути у мтс ако се они троше тек када потрошиш оне редовне? Да је паралелна потрошња па да има неког смисла.

Да ли се Змај рачуна као класичан постпејд и да ли могу припејд картицу са неким заосталим кредитом да пребацим на Змаја и да кредит пређе у аванс? Погледао сам потрошњу једине картице коју користим и месечно ми је довољно око сат у мрежи и сат према свима, мислим да сам до сада на О1 имао толико а интернет користим онако према потреби па је и ту око гига довољно.

Сада су у плану или опет О1 због неограничених минута (који у принципу према наведеном нису толико битни) или Змај без УО где ће 200 минута да заврше посао а и 10 гига ће да буде и превише.

Или да чак узмем и телефон, можда предложени Xiaomi мада онда он кошта реда 200€ што је можда само бацање пара пошто ми телефон није ни потребан.

Podneo zahtev, zvali su me i imao sam dve varijante - da ostanem na Omorika 1 po ceni od 1199din ili da mi ostane 1499din a da mi dodaju neogranicen net za drustvene mreze, 10GB za Youtube i Twitch, 4GB neta plus 1GB roaminga do kraja godine mesecno. Na sve to 2 meseca po 1din. Mislim da je korektna ponuda, mozda sam mogao i vise da dobijem ali nisam bio mnogo uporan, ovo mi je ok. Za 13eur mesecno skroz korektno.

Ja Vas citam vec neko vreme, a sada sam resila i da vam pisem 😀
Imam MTS broj vise od 15 godina. Prosle godine, pocetkom jula, sam potpisala Omoriku 1 na godinu dana - neograniceni minuti i sms a net 8GB (bila je neka akcija "3+1GB" zbog porucivanja online i onda sve to puta dva), i sve to sam placala 1.099 dinara mesecno (iskljucila sam net limit).
Ako bih sada porucila opet Omoriku 1 - po informacijama sa sajta to bi me kostalo 400 dinara vise (1.499din) a net bi mi bio prepolovljen (4GB) :shocked: Poucena vasim iskustvima sa foruma - ja sam im u poslovnici trazila neke povoljnije uslove kao dugogodisnji korisnik i oni su kao napisali zahtev i nesto kasnije zvali su me iz call centra i ponudili Omoriku 1 sa neogranicenim minutima i sms porukama i sledecim uslovima:
- 4GB neta po ceni od 1.199 dinara uz ugovor na 24 meseca (u odnosu na moj poslednji ugovor to je 100 dinara skuplje i prepolovljen net)
- 4GB neta plus neograniceno drustvene mreze po ceni od 1.499 dinara mesecno uz ugovor na 24 meseca i prva dva meseca po 1 dinar (ovde mi je net recimo slican ovome sto sam imala do sada, jer ja sam do sada trosila otprilike oko 6GB mesecno, pretezno na drustvene mreze), ali mi je mesecna rata 400 dinara vise (ili oko 300 dinara ako u prosecim cenu sa ova dva meseca po 1 dinar)
Meni ni jedna ponuda ne odgovara - u prvoj mi je premalo 4GB neta, pogotovo da se zarobim sa tom kolicinom na 24 meseca, a u drugoj mi je ipak previse da placam hiljadu i po dinara tokom dve godine. Prosto ne mogu da verujem da u oblasti u kojoj tehnologija velikom brzinom napreduje a cene padaju - ja dobijam toooliko nepovoljnije ponude nego pre samo godinu dana :shocked:
Razmisljam da mozda uzmem ovog Zmaja, mada mi je tu ovih 200 minuta zaista premalo...
Sta mislite ima li sanse izvuci neku bolju ponudu od njih - recimo bar 6GB za tih 1.199dinara?? Ili uzeti Zmaja pa sacekati neke bolje ponude?? Ima li sanse da bude bolje ponude od ovih 4Gb za 1.199??

Знам да је постпејд али на сајту постоје одвојено постпејд тарифе и Змај тарифа у постпејд делу. Мени је битно да ли припејд картица са кредитом може на Змаја а да кредит оде у аванс, не знам да ли неко има искуства са тим, питаћу касније када одем до пословнице али не знам ни да ли они знају то. Неко пробао?

Bilo bi logicno da moze,kao i na KT i postpejd.

Ја се до сада нисам играо и припејд картице са авансом пребацивао на КТ него увек на постпејд мада је логично да је и то могло. Малопре сам свратио у пословницу и успут питао за Змаја, може да се узме на припејд картици са кредитом и прелази у аванс. То сад мења моје планове па ћу да видим како даље. Не знам да ли је могућ неки прелазак са Змаја на О1 или обрнуто, можда ми у неком тренутку један од та два који су у плану не буде добар па да шарам.
Ima li sanse da bude bolje ponude od ovih 4Gb za 1.199??
По ономе што се писало, једино да затражиш прелазак код другог провајдера па се можда отворе, мада је ово са 1.199 нека просечна понуда. То што си у неком тренутку имала добру понуду и искористила је случајност, када то истекне бираш оно што је тренутно у понуди. До сада су безброј пута биле акције са 50% па ко је узео, кајао се што није на максимално могуће време, тако је и сада, да си узела тада О1 на две или три године, не би дошла у ове проблеме. Сада или узми шта се нуди или чекај док се не појави нешто добро, без гаранције да ће то и да се деси.

Kad si pod ugovorom ne moze se preci na zmaj tarifu dok ne istekne,danas probali u poslovnici 2 dana pre isteka i preko aplikacije,nije moguce.

Овде су неки прелазили на пола УО, можда не може са скупље па све мора на папир и калкулацију.

Ljudi ugovor mi istice 5.9 koja je procedura kod prelaska na drugu mrezu? Je l sam duzan da nesto naglasim mtsu ili 6.9. Odem tipa u vip i kazem im da zelim da kod njih prebacim br?

Послато са MI MAX 3 помоћу Тапатока

Nazad
Vrh Dno