Znači, ko ima novi Box 3, moye da priključi bilo koju tarifu i dobije dupli net u odnosu na Zmaja od Šipova.Bonus od 20 GB 4G interneta koji se dodeljuje mesečno na zajedničko korišćenje mobilnim linijama koje su uključene u BOX 3 paket (pravo se ostvaruje pridruživanjem jedne dodatne postpejd mobilne linije – Soko, Omorika, Morava, Mobilni Net ili Kontrola troškova),
Podneo zahtev, zvali su me i imao sam dve varijante - da ostanem na Omorika 1 po ceni od 1199din ili da mi ostane 1499din a da mi dodaju neogranicen net za drustvene mreze, 10GB za Youtube i Twitch, 4GB neta plus 1GB roaminga do kraja godine mesecno. Na sve to 2 meseca po 1din. Mislim da je korektna ponuda, mozda sam mogao i vise da dobijem ali nisam bio mnogo uporan, ovo mi je ok. Za 13eur mesecno skroz korektno.
По ономе што се писало, једино да затражиш прелазак код другог провајдера па се можда отворе, мада је ово са 1.199 нека просечна понуда. То што си у неком тренутку имала добру понуду и искористила је случајност, када то истекне бираш оно што је тренутно у понуди. До сада су безброј пута биле акције са 50% па ко је узео, кајао се што није на максимално могуће време, тако је и сада, да си узела тада О1 на две или три године, не би дошла у ове проблеме. Сада или узми шта се нуди или чекај док се не појави нешто добро, без гаранције да ће то и да се деси.Ima li sanse da bude bolje ponude od ovih 4Gb za 1.199??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari