Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Bas tako.

Sent from my SM-T585 using Tapatalk

@dacha123 sto se ne iscenkas sa njima za nesto bolje?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Prvo sam ja trazio da mi nesto ponude.... I zove me likusa 1 mesec gratis na 2 god bla bla usrana omorika, ja kratko kazem meni odg in tarifa je l vi imate nesto tog tipa ili dovidjenja? Pa znate nemamo ali zmaj ali omorika ovako onako 1500 din mesecno a ja trenutno na moravi od 850 din.. I sta reci? Ja se zahvalim, i ona kaze: znate mi menjamo ponude unapredjujemo usluge bla bla ima jos m dana i jace do isteka pa pozovite opet 733.

Danas zove lik opet ista prica, pita do koliko para? Ja odg in tarifa je 1000 znaci do 1000. Pa znate nas zmaj ovo ono al mora da istekne ugovorna da bi presli na njega. Ja kazem da me ne zanima zbog 100 min manje, i pitam za proceduru prelaska u VIP,dobijem odg pa pozovite nas vi bas tada kad vam istekne ugovor da vidimo moze li se sta i ja opet u fazonu ok. Zato pitam da ako se ne potrude i ne ponude nesto konkretno, u mtsu vise ni dana,trenutno mi in najvise igra igru spram moje potrosnje i potreba [emoji4] da posaljem i mtel u istoriju.

Послато са MI MAX 3 помоћу Тапатока

Više se nijedan operater ne trudi za 1000 dinara potrošnje. Više im vredi jedan korisnik od 2000 nego dva od po 1000. Ako ti odgovara uzmi VIP dok još nude. Uskoro.ni toga neće biti.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Prvo sam ja trazio da mi nesto ponude.... I zove me likusa 1 mesec gratis na 2 god bla bla usrana omorika, ja kratko kazem meni odg in tarifa je l vi imate nesto tog tipa ili dovidjenja? Pa znate nemamo ali zmaj ali omorika ovako onako 1500 din mesecno a ja trenutno na moravi od 850 din.. I sta reci? Ja se zahvalim, i ona kaze: znate mi menjamo ponude unapredjujemo usluge bla bla ima jos m dana i jace do isteka pa pozovite opet 733.

Danas zove lik opet ista prica, pita do koliko para? Ja odg in tarifa je 1000 znaci do 1000. Pa znate nas zmaj ovo ono al mora da istekne ugovorna da bi presli na njega. Ja kazem da me ne zanima zbog 100 min manje, i pitam za proceduru prelaska u VIP,dobijem odg pa pozovite nas vi bas tada kad vam istekne ugovor da vidimo moze li se sta i ja opet u fazonu ok. Zato pitam da ako se ne potrude i ne ponude nesto konkretno, u mtsu vise ni dana,trenutno mi in najvise igra igru spram moje potrosnje i potreba [emoji4] da posaljem i mtel u istoriju.

Uzmi zmaja 6.9, bolja je tarifa od in. Skoro nikome ne nude nista tokom uo.. Tek kad istekne 🙂

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Po cemu bolja? 10gb za yt ili zbog smsa?
Da ima jos bar 50min pa da se stisnem 200 je bas malo...

Da li kad se ode u Šipovo pa se ne potroše svi minuti, to bude preneto u naredni mesec ?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

• Like
Reagovanja: M J
Шта ме трипујете са тим Шиповом, ја се тренутно тамо налазим.

Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока

• Like
Odlična prilika da proveriš da li su besplatni pozivi iz Šipova 🙂

Da li je neko uzimao u MTS postpaid paket sa telefonom za 1 dinar preko njihovog internet sajta,da mu se dostavi na kucnu adresu,a da nije imao potrebe da ide u poslovnicu?

Poslednja izmena:
Uglavnom i moze tako, ako nema crveni KB izvestaj (sta god to tacno znacilo u polju mobilne telefonije).

Mada se meni licno to ne svidja nimalo. Urucuje ti kurir paket, dobijas telefon "as-as", pa ako nesto ne valja (mozda paranoja, ali ocekujem da najvise tako pokusaju losih primeraka da se otarase, sva tri operatera) se cimaj posle sa njima...
A kod caleta kad je dolazio kurir, nikakva provera LK, ni za VIP, ni za MTS banku... cak mislim da je on potpisao za kevu ili obratno 😀

Шта ме трипујете са тим Шиповом, ја се тренутно тамо налазим.

He,he,he Faca iz Šipova.🙂

Više se nijedan operater ne trudi za 1000 dinara potrošnje. Više im vredi jedan korisnik od 2000 nego dva od po 1000. Ako ti odgovara uzmi VIP dok još nude. Uskoro.ni toga neće biti.

Ovo nije tačno, uvek je bolje više korisnika ako gledamo da je cifra u totalu ista.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Veća opterećenost mreže usled većeg broja korisnika, više troškova za firmu. Mislim da nisi u pravu.

Још нисам видео Змаја.
Генерално је овде леп крај, природа, не знам дал је неко од вас био.
He,he,he Faca iz Šipova.🙂

Kako na Zmaj tarifi mogu da saznam koliko mi je jos ostalo MB za YT aplikaciju? U android i web aplikaciji (moj mts) te informacije nema, postoji samo odeljak "podaci (MB)" gde mogu da pogledam koliko sam potrosio neta od ukupno 10827 MB, ali to se prtetpostavljam ne odnosi na ovaj YT deo od 10GB . Kojom racunicom su dosli do toga da je 10GB=10827MB je drugo pitanje, mada nebitno posto je u moju korist.

Veća opterećenost mreže usled većeg broja korisnika, više troškova za firmu. Mislim da nisi u pravu.

Nema “veće opterećenosti”, mreža se projektuje za određen broj korisnika, to je kapitalni trošak koji mora da se desi. Nakon toga je skoro sve jedno da li se na stanicu nakači 5 ili 200 korisnika, ako misliš na potrošnju struje ili ne znam šta, to je zanemarljivo. A puno je veći potencijal kad na ugovoru držiš 2 korisnika od po 1k nego jednog od 2k, za početak ovu dvojicu dogodine možeš prebaciti na 2x2k, dok je ovog jednog prebaciti na 4k značajno teže...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zar je moguće da još uvek nisu osposobili sajt za plaćanje?
Koliko vidim da od tog posla više nema leba!
Što je najgore, platio sam račun i mesec dana pokazuje da nije plaćen!? Da li je ovo realno u 21. veku za firmu koja se bavi telekomunikacijama, internetom...?
Čekam da mi istekne postpejd ugovor i da predjem u VIP.

• Like
^Ako verujes da je realno da to ne mogu da urade, a da nije nesto drugo ispod haube.. 🙂
Nema “veće opterećenosti”, mreža se projektuje za određen broj korisnika, to je kapitalni trošak koji mora da se desi. Nakon toga je skoro sve jedno da li se na stanicu nakači 5 ili 200 korisnika, ako misliš na potrošnju struje ili ne znam šta, to je zanemarljivo. A puno je veći potencijal kad na ugovoru držiš 2 korisnika od po 1k nego jednog od 2k, za početak ovu dvojicu dogodine možeš prebaciti na 2x2k, dok je ovog jednog prebaciti na 4k značajno teže...
Zvuci nelogicno, ali covek je u pravu. TKoms gledaju na duze staze, a ne trenutno.

• Like
Jel moze da se koristi MTS aplikacija za zmaj?

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

• Like
Stičem utisak da su se ljudi mnogo primili na VIP i imam neki osećaj da će to na kraju ispasti jedno celokupno loše iskustvo mnogih.

Zašto mislim da će biti tako je dobro pitanje, na ko je i sam sebi ne mogu da dam odgovor.

Nekako mi se ta njihova politika, daj da privučemo što više ljudi za što manje para deluje pogubno.

Sent from Note9

Ponude operatera su blago receno katastrofalne, da nekazem mnogo tezu rec i bas me 😡
Teraju te da uzmes ili neograniceno minuta, o internetu necu ni da pricam, za po meni enormnu cenu ili 10 GB do 20 GB skrticavog neta i nekoliko stotina jos skrljicavijih minuta za opet bezobraznu sumu..
Stvarno me razocaravaju sta rade...
Umesto lepo paket za 1500 neograniceno min plus recimo neki minimum recimo 5 GB za net plus recimo 20 do 30 GB za par popularnih aplikacija + YT
Stvarno 1,000,000 minusa za sve operatere od mene!

Poslednja izmena:
Ja sam zadvoljan ponudom, Mix S mi istice i dali su mi Morava1 za 450din.

Ponude operatera su blago receno katastrofalne, da nekazem mnogo tezu rec i bas me 😡
Teraju te da uzmes ili neograniceno minuta, o internetu necu ni da pricam, za po meni enormnu cenu ili 10 GB do 20 GB skrticavog neta i nekoliko stotina jos skrljicavijih minuta za opet bezobraznu sumu..
Stvarno me razocaravaju sta rade...
Umesto lepo paket za 1500 neograniceno min plus recimo neki minimum recimo 5 GB za net plus recimo 20 do 30 GB za par popularnih aplikacija + YT
Stvarno 1,000,000 minusa za sve operatere od mene!
1000 din bezobrazna suma za zmaja ili in tarifu ?
Lol

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno