Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Nemoguce je da odbijaju minute ako tebe zovu...
Te mtel minute se racunaju ako ti iz SRB zoves mtel (CG I BiH-RS) ili ako iz CG i BiH sa mtel mreza zoves mtel mreze i srb.

Neko je pitao prenose li se 100GB sa sada vec starih paketa, pa ne prenose se (barem ne bi trebalo da se prenose) a i da li je iko uspeo da potrosi 100GB ili da je bio blizu pa mu znaci jos 2-3-5GB nepotrosenog neta u sledecem mesecu...

Sve u svemu jesu mogi da satru konkurenciju, pa bi onda i konkurencija morala da reaguje smanjenjem cena, povecanjem neta, drugim pogodnostima sto bi dovelo do daljeg pada cena a vremenom i kvaliteta usluga i neprofitabilnosti kompanija, pa su odlucili dati slicne pakete kao sto ima u ponudi konkurencija, ovako svi siti (vuci, tel. kompanije) i ovce (korisnici) na broju...

Nema "revolucije", samo gmizuca evolucija.

Poslednja izmena:
Аха сконтао сам:Dконачно.Важе и за одлазне али и долазне позиве кад сам у ромингу тј. у Мтел ЦГ и РС и зовем ове партнерске мреже или мене зову из тих партнерских мрежа.

Danas potpisujem novi ugovor omorika 1 na 24 meseca odobrili 2 mesca po 1 rsd nece ni da cuju zavise

E pa to vec nije lose ako vazi iz za dolazne pozive iz Mtel Cg, Mtel BiH, Mts....

Ima neko proverenu informaciju da je tako?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Nije potpuna katastrofa, cene telefona uz Omoriku1 su iste kao sto su bile uz XL a 3G pretplata se ne placa uz nove pakete. A i nepotroseni GB se prenose u naredni mesec.

Poslednja izmena:
Dobro, nije toliko lose koliko nam se cini, ako zaboravimo onu promociju od 100gb neta za koju smo svi znali da ne moze dugo da traje. Ja gledam nesto slicno mix xl koji trenutno koristim. Pre je bilo 600 min i 2 giga neta za 1000 dinara (koliko ja trenutno placam). Sad je neo i 4 giga neta za sto dinara vise (doduse bez tog neo neta po smanjenoj brzini, ali on meni ni sad nista ne znaci jer je prakticno beskoristan sem za neku poruku na wa/viber/messenger). Sto rece neko taman su izbalansirali pakete da ljude mrzi da se cimaju oko prenosa broja. Sa onom promocijom su privukli masu, a sa ovim paketima samo treba da je zadrze, nista vise. Ja se iskreno nadam da ce do novembra, kada meni istice ugovor, biti jos neka sitna promocija za net pa da nakrpim bar 5 gb neta za tih 1100 din. Bio bih sasvim zadovoljan. Inace ako su vec hteli ove pakete okrenute ocuvanju zivotne sredine mogli su bar da ih nazovu po imenima nacionalnih parkova. Mogu da se kladim da 70% stanovnika pojma nema koliko ih ima niti koji su.
P.S. A gde je Javor? :D

Poslednja izmena:
Javor je tajni paket za one koji pokrenu prenos, kao onaj neo L :d

p.s. Nisu oni privukli nikakvu masu sa 100GB, mnogo vise im je otislo zbog minuta i cena i ponude uredjaja i ljubaznosti, informisanosti i predusretljivosti zaposlenih (samo sto ne ujedaju)

smmemAB.jpg

https://www.mts.rs/privatni/mobilna/postpejd/prica-miks-super-tarife

Poslednja izmena:
Soko deluje bas interesantno... 1tb neta, neo minuti i poruke ka mtel cg, mtel rs, mtel austrija, ko ima familiju u nekoj od ovih zemalja tom moze da se poprilicno isplati.

Vidim da su neki razočarani, ali ne vidim razlog za to. Predstaviti pakete sa 5GB, 10GB, 20 GB nije realno još uvijek, jer većina koristi do 3GB, i onda niko ne bi uzimao veće pakete, a to bi bilo pucanje samim sebi u nogu.
MTS prati ostale provajdere, i to je tu negdje, rizično je po tržište da pretjeruju. Sve neograničeno, 4GB mjesečno i 100 min ka mtel-u je više nego ok ponuda za 1100 din, a znalo se da 100GB promocija neće dugo, sreća pa sam produžio na 2 godine.

Dobri su i nazivi paketa, napokon malo promjene, iako možda zvuče čudno, razmislite kakvi smo postali - npr. FALCON 1 nam je kul, ali SOKO 1 nije.

Nije nam ni Falcon (kao ime tarife mobilnog operatera) kul, nismo Cvorovici

Da uživam ja u ovim mojim 100GB pa tamo 2020 da vidimo šta ćemo dalje.

Takodje i ja..:)
A ovi sto toliko pljuju po novim paketima ocigledno im nije valjalo kad je MTS nudio 600 min ka svima i 102gb stim sto se nepotroseni minuti prenose u naredni mesec.A od ovih paketa su verovatno ocekivali da budu NEO minuti i NEO internet za 1200-1300 din,to bi ja mislim zadovoljilo hejtere.. :)

Bile do nove godine one stare tarife...

Ovde fazon, ne valja ovo ništa idem u vip i telenor...

Puste 100 gb...4 meseca traje promocija.

Ne valja ovo ništa idem u vip i telenor zbog neograničenih razgovora...

mts pusti neo razgovore

ne valja ovo idem u vip i telenor...

:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje

^^Pa kad su im neo tarife skuplje od konkurencije. Samo Omorika1 se mozda isplati i to bez uredjaja, ostale ni sa ni bez.

Znam za tarifu, ali ja bih nove pakete za dva broja sa +1GB online, i jos ako izboksujem 2 meseca po dinar... :eyebrows:

Ja ljudi ne znam o cemu vi pricate. Tarifa kao tarifa, kada se uzima bez telefona je povoljnija od bilo kog drugog operatera. Kada se uzima telefon u nekim su povoljniji u nekim nisu. Zavisi, ali uglavnom i to je povoljnije. O imenima mozemo diskutovati do sutra, ali opet nema ni nešto uzasno u nazivima tarifa... Sta znam, meni deluju primamljivo tarife.

Znam za tarifu, ali ja bih nove pakete za dva broja sa +1GB online, i jos ako izboksujem 2 meseca po dinar... :eyebrows:
E to ces morati da se potrudis i ispregovaras. A +1GB online jos uvek ne funkcionise tj. nema opcija, mora da se salje mail pa ceka da nabudze. U principu najbrze ti je da prosetas do poslovnice i trazis da posalju zahtev za prevremenu obnovu i da stave u napomenu i to za 2 meseca po dinar, pa cekaj da te zovu, do tad ce valjda srediti i sistem i portal.

Poslednja izmena:
Evo neko je napisao u prethodnim postovima da danas potpisuje Omorika1, koji i meni odgovara, i da su mu odobrili 2 meseca po 1din...:)
Znaci, ima sanse, probacemo...:)

Razmisljao sam o prelasku u mts zbog neta (100gb), ali ove sada tarife stvarno nisu primamljive. Jedino ako su napravljene samo da zadrze pnekog postojeceg korisnika. Ne vidim zasto bi normalan korisnik (potrosnja 1-2k) uopste razmatrao mts kao opciju...
Skuplji od konkurencije,plus onaj net dodatak od 100dinara.
Neo 2 3 gb 999 dinara, ovaj prvi mts 4gb 1100din+100 dinara net limiter
20% skuplji za 1gb neta vise
Ocekivao sam 5,10,20, 40 gb, za tarife.koje bi cenovno bile mix m,mix l, mix xl, mix xxl
Ovo sto su isporucili je veliki fail, za tako dugo ocekivane tarife...
i sve je skuplje opet....

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Mene neće zadržati. Nisam zadovoljan kvalitetom mreže, pa idem drugde, još 3 meseca UO. Paketi možda jesu zanimljivi (telenor me nervira sa njihovim aplikacijama) i premalo neta, Vip.. hmm, videćemo.

Realno ponuda je loša , nema tu prevelike priče . Da je mts mreža nešto bolja pa i ajde.
Pre skoro 2 godine sam prešao u VIP i ne žalim ni trenutka, iako ni oni nisu banja

Ne zelim da ispadnem bot, ali interesuje me sta je to losije od konkurencije?

Pa tamo gde sam se ja kretao 4g je bio užasan . U stanu na NBG sam jedva hvatao 3g.
Jedino mi se svidela ona fora usporen net posle potrošnje MB iz paketa :)

A ima tu i ona priča, ja im dajem pare a oni sa njima finansiraju stranačke klubove itd itd

Mene neće zadržati. Nisam zadovoljan kvalitetom mreže, pa idem drugde, još 3 meseca UO. Paketi možda jesu zanimljivi (telenor me nervira sa njihovim aplikacijama) i premalo neta, Vip.. hmm, videćemo.

Isto... Jedini nacin da me zadrze jeste kad mi istekne ugovor ako mi ponude Soko tarifu za 3k onda mozda ostanem, sve ostalo dovidjenja prijatno... Krs su im tarife, copy paste Telenora i Vip-a sa Ciganski malo vise net-a od konkurencije a cene uglavnom jace

Telenor
Play+ 40
sa popustom malo manje od 2k. Imas sve neo, 40GB za 4 aplikacije po izboru (plus 6Gb net-a)

A kod Lelekoma imas recimo 6gb u tarifi Omorika 2, al ti recimo 2-3Gb ode na instagram koji jede net tako da automatski vise nemas 6 nego 2-3, a ovde to mozes da ukljucis u aplikaciju i dobijes 10Gb samo za to, a ovih 6 ti ostaje za recimo YT. Eto ti odmah primer
Sledeci primer je omorika 3 koji ima 12Gb koji opet ovaj Play+40 jede za dorucak ( a jeftiniji je)

Jedina tarifa koja je bolja od Play +40 je soko, al kosta bubreg ipo odnosno okruglo duplo skuplja

Poslednja izmena:

Vec sam napisao neo6=omorika2 (neo minuti neo poruke i 7GB) u vip-u kosta 1400, u mts-u 1700, eto primera. Ok je omorika 1 jer dobijes 1GB vise za 100 dinara i soko kome je zaista neophodno sve to.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odnos ulozeno - dobijeno. Omorika1 ima sanse kod Miks L korisnika (ni 100din skuplja) i kod onih koji ne uzimaju telefon a znaju da potrose malo vise interneta (Vipovih 2-3GB im je malo) a nisu antisocial :d da im treba 10-20GB. A takvih korisnika nema puno.
Svi ostali paketi su skuplji tj. losiji od konkurencije.

Nazad
Vrh Dno