Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Izgleda da će me ovi novi paketi prebaciti naterati da prebacim bratov broj u vip ili telenor.

Ja sam prezadovoljan sa 100gb za 1200din, ne znam šta ću posle raditi. Navukao sam se da imam skoro pa bukvalno neograničen mobilni net.. A 4000 da dam za soko tarifu nemam, plus mi apsolutno ne znače pogodnosti tipa Neo sve plus sve Neo za mtel i to, što je baš super ponuda ali meni nepotrebna..

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Nece niko ni uzimati ove nove pakete. Zamisli pita te neko koji paket koristis, a ti treba da kazes "Omorika 2"? Pa radije ce ljudi preneti broj, ili cak placati minute van paketa :d
Kakvi napredni strucnjaci upravljaju kompanijom, nije ni cudo sto polako, ali sigurno propada. Mada je to i plan, isisavati profit uz istovremeno slabljenje firme kako bi mogla da se jos jednom proda fora za ovcice "eto vidite, ne moze da drzi korak sa konkurencijom, moramo da prodamo".

@hawaii Zaboravio si da u pregledu dodas i 3G pretplatu za one koji preko MTS-a uzimaju i telefon, dakle jos 120 dinara je skuplji paket.
Ne pominje se nigde na strani sa tarifama 3g pretplata, verovatno je izbačena.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Na kraju sve se svede na isto. Imena su im malcice tralala, ali videćemo kad krenu s kampanjom sta ce biti, da li ce mozda znati da iskoriste to prirorda, ovo ono... interesuje me kakve ce cene telefona biti uz ugovore. Ceka se jutro.

Kako su bedne morava tarife.

Nepotroseni net se ladno ne prenosi. Plus nema dodatnog neta za aplikacije tipa Instagram, FB...
Novi paketi nikako nece biti popularni kod mladje populacije koja visi non stop na Instagramu i FB-u.
Ne znam sta ce da rade korisnici kad im istekne ugovor za 100GB...

Pise da se prenosi i net
Ali ko zna sta je trenutno tacno od informacija

Meni ističe uo sa 100GB tek u februaru 2021. Ali pošto uvek kupujem duos telefon, mogu da stavim telenor home ili vip kn za internet rešenje. Mada daleko je 2021, 2020te stiže i 5G sa extra brzinama, tako da će onih 1000GB moći za dan da se potroši. Videćemo u kom će pravcu ovo ići. U Decembru mi ističe uo na jednom broju, pa ću tu polovinu Decembra uzeti soko tarifu na tom broju čisto da vidim kako je sa tih 1000GB :D

Evo pustili su cigani nove tarife. Kakvi su ovo prevaranti majko mojaa. Jedva cekam da mi istekne ugovor i da odem

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Morava zove Omoriku, Morava zove Omoriku
Omorika pala, Omorika pala, Soko dolazi! :D

Ne znam za vas, ali mene je iskreno sramota ovih '41 naziva. Pa da li su oni normalni? Što se paketa tiče ništa neočekivano, jedino ova Omorika (o bože kako ovo ružno zvuči) kao nešto novo samo malo je to GB za mesec dana za ovoliko očekivane pakete. Mogli su da satru konkurenciju, ali... Da uživam ja u ovim mojim 100GB pa tamo 2020 da vidimo šta ćemo dalje.

^takođe. Uživam u 100gb dok mogu.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Jel se ovih 100g prenosi (sreca potpisah pre nedelju dana na 2 godine :)) posto meni stoji trenutno 200g da imam?

Ovo je komedija, kakvi nazivi paketa, ovo da nam neko pricao mi bi mislili da se zeza. Telekom ide na prodaju to je bar jasno, konkurencija ih melje.

Sta se prica, da li bi dozvolili da se predje sa Mix M na nebuloznu Omoriku (produzenje UO), 5 meseci pre isteka ugovora?

A što bi odma obnavljao UO, ja podneo zahtev za promenu paketa.

Paaa... moze i tako...a popust onda vazi za promenjen paket?

Meni rekoše da je sa popustom 1099RSD, presao sam sa mix m cekamo 1 maj

Ne pominje se nigde na strani sa tarifama 3g pretplata, verovatno je izbačena.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ukinuta je 3G pretplata. Ja sam prešao sa MIX XL na "Omorika 1" paket. Biće aktivan od sledećeg obračunskog perioda (za maj mesec).

Ženi sam naručio online obnovu ugovora takođe na "Omorika 1" paket. Mora da se šalje email na [email protected] (dok ne srede sajt) da bi se dobio poklon od 1GB interneta za online naručivanje (ne može telefonom, niti putem čet podrške - ne važi poklon u tom slučaju).

Mi ćemo napokon da "progledamo" što se tiče finansija. Žena inače ima 50% popusta na pretplatu za MIX XXL paket. :D

racuni.PNG

Verovatno ću i onu pretplatu za NET LIMIT (99 din) da ukinem, ne trošimo više od 1-2 GB (i to sam baš forsirao net zadnja dva meseca) ali za sada neka je. ;)

Takođe, nama znače ovi m:Tel minuti za pozive ka i od CG.

Poslednja izmena:
Odnosi se na Omorika i Soko pakete, za Moravu ne važi.

Ala su ***** pakete...sta ja sad da radim kao korisnik MixS paketa...uzas,a treba ovih dana da produzim ugovor.

Poslednja izmena od urednika:
Pise da se prenosi i net
Ali ko zna sta je trenutno tacno od informacija
Мени изгледа да то важи за оне мање пакете јер се спомињу и поруке и позиви,па и нет.Ко зна,видјећемо.Ако копирају друге онда се нет не преноси.

Takođe, nama znače ovi m:Tel minuti za pozive ka i od CG.
То ми баш није јасно.Зашто долазне?Је ли то значи да и кад примам позиве из Мтел-а РС,ЦГ, одбијају од ових 100 мин.?

Nazad
Vrh Dno