Šta je novo?

[MTS] Pljusak Telefona

u blicu pise uz pakete bel 200, bel 400 i bel 1000. a pominje se samo cena od 4000 + PDV

hmmm....jel'to onda znaci da ce ispred comtrade shopova sutra biti ko 93-ce za 'leba :D ?
idealan poklon za lepsu polovinu :p mob od 230e za oko 2500 din stvarno deluje primamljivo :trust:

u blicu pise uz pakete bel 200, bel 400 i bel 1000. a pominje se samo cena od 4000 + PDV

U CT shopu u TC Vero, prodaja ovih paketa pocinje prekosutra (15.02.). Bel 200 je najjeftiniji paket koji se moze uzeti, stim sto na cenu bilo kog paketa ide jos 99din+PDV za 3G koji je automatski aktiviran na oba teefona (broja) koji se uzmu u ovom paketu.

Akcija traje do 8. marta.

U CT shopu u TC Vero, prodaja ovih paketa pocinje prekosutra (15.02.). Bel 200 je najjeftiniji paket koji se moze uzeti, stim sto na cenu bilo kog paketa ide jos 99din+PDV za 3G koji je automatski aktiviran na oba teefona (broja) koji se uzmu u ovom paketu.

Akcija traje do 8. marta.

cek,cek izvini za smaranje ali koja je krajnja cena sa kojom iz radnje nosis 2 bel 200 + 3g aktivacija + 2 6288 fon-a a da ne trcis :-devil-: ?

Ajde sada jedno bolidno-neinformisano pitanje od mene, da loi cje biti samo u CT shopovima ili i u telekomu?

da li mozhe neki scan te "reklame"?

Poslednja izmena:
cek,cek izvini za smaranje ali koja je krajnja cena sa kojom iz radnje nosis 2 bel 200 + 3g aktivacija + 2 6288 fon-a a da ne trcis :-devil-: ?

evo da i ja odgovorim samom sebi :d info iz comtrade shopa na obilicevom vencu:

2x 6288 + pdv = 4720 + 2x Bel 200 (po 1063 din) = 6846din :eyebrows: 3g se automatski aktivira kupovinom paketa,ugovor je na 2 godine i zvanicna ponuda (citaj moze da se kupi) ipak pocinje sutra 15.02.2007
p.s. lik iz radnje nije znao da mi kaze koja kartica ide uz telefon (klasicno ide 512mb a preko ugovora koliko nadjoh na net-u obicno ide 128mb :wall:)

A jel' mora par da uzima telefon? :)

Ja bih otišao sa kevom, pošto i matoroj treba nov fon, a sviđa mi se ova ponuda. :D

Zar ne znash da prava ljubav godine ne broji :)

Nego..ima drugi problem...oba broja idu KANDA na jednu lichnu kartu, taj info sam ja dobio u NS, tako da ako raskinete sa devojkom..eto problema.

Molio bih da neko proveri ovaj info ako mozhe, hvala.

evo da i ja odgovorim samom sebi :d info iz comtrade shopa na obilicevom vencu:

2x Bel 200 (po 1063 din) = 6846din :eyebrows:

Zashto se kartice placaju?
Zar njih ne dobijash besplatno uz telefone?
Ili ja neshto pogreshno kapiram?:smash:

Poslednja izmena:
To su prva dva rachuna ;)

To su prva dva rachuna ;)

Kakva prva dva rachuna?
Nishta ne razumem....:smash:

Inache akcija je vec krenula i u CT shopovima u Merkatoru i na Banjici telefoni su rasprodati....sledeca tura se ochekuje u toku sledece nedelje ali i to je pod znakom pitanja....

Poslednja izmena:
Kakva prva dva rachuna?
Nishta ne razumem....:smash:

Inache akcija je vec krenula i u CT shopovima u Merkatoru i na Banjici telefoni su rasprodati....sledeca tura se ochekuje u toku sledece nedelje ali i to je pod znakom pitanja....

Verovatno je mislio da se placa jedna pretplata unapred;)

update situacije:
telefoni su otisli expresnom brzinom i ocekuju nove kolicine u ponedeljak (kaze lik firme narucivale po 20 komada itd...znaci ne mora u paru :d ) ova tura je bila u crnoj boji i sa "full" 512mb karticama

update situacije:
telefoni su otisli expresnom brzinom i ocekuju nove kolicine u ponedeljak (kaze lik firme narucivale po 20 komada itd...znaci ne mora u paru :d ) ova tura je bila u crnoj boji i sa "full" 512mb karticama

Kako su firme naruchivale ako je to bio paket za zaljubljene?:trust:

Zar ne znash da prava ljubav godine ne broji :)

Nego..ima drugi problem...oba broja idu KANDA na jednu lichnu kartu, taj info sam ja dobio u NS, tako da ako raskinete sa devojkom..eto problema.

Molio bih da neko proveri ovaj info ako mozhe, hvala.

Ček, jel' to znači da mogu tako da uzmem telefon(e)? :d

Kako su firme naruchivale ako je to bio paket za zaljubljene?:trust:

nemam pojma tako mi rece lik koji se javlja na telefon radnje na obilicevom vencu... i da, kaze nema rezervacije da se ne bi stvorile nepotrebne guzve!?

nemam pojma tako mi rece lik koji se javlja na telefon radnje na obilicevom vencu... i da, kaze nema rezervacije da se ne bi stvorile nepotrebne guzve!?

A meni lik u CT shopu u TC Banjica rekao da su ljudi dolazili lichno sa lichnim kartama i rezervisali telefone...i 'ajde sada ko je tu lud a ko je blesav?

Inache ja sam danas redom zvao sve shopove i svuda su mi rekli razlichito a sutra cu da idem redom od jednog do drugog da im se u lice naje*em majke....

A meni lik u CT shopu u TC Banjica rekao da su ljudi dolazili lichno sa lichnim kartama i rezervisali telefone...i 'ajde sada ko je tu lud a ko je blesav?

Inache ja sam danas redom zvao sve shopove i svuda su mi rekli razlichito a sutra cu da idem redom od jednog do drugog da im se u lice naje*em majke....

pa pazi i meni bilo cudno.ja zvao isti shop u 8:15 ujutru i lik kaze pocinje sutra da bi mi lik oko 6 popodne rekao kako su imali malu kolicinu i kako je otisla ekspresno brzo (narucivale firme,itd!?) ma ne vredi,izgleda dok sam ne obidjes sve nema vajde i ja cu sutra u "akciju" :D srbija do tokija preko milvokija definitivno :)

Verovatno je mislio da se placa jedna pretplata unapred;)

Jesi li siguran da se pretplata placa unapred!? Ja sam shvatio da se samo placa 4000+PDV za telefone i kartice, a ostalo placas kad ti stigne racun. Nema logike da postpaid placas unapred.

ZVANICHNA INFORMACIJA:

Telefoni su u prodaji tek od 19.2.!!

inache ima 99% popusta u telefoniranju izmedju dva telefona ;)

Jeste, racuni za obe osobe stizu na jednu adresu, znaci ako pricamo o perspektivi od 2 godine i pouzdanosti, bolje da uzmete telefon sa najboljim drugom, bratom, kevom, nego devojkom, ko zna sta ce se sve desti za 2 godine.

Da li neko znada li je moguce iskoristiti postojeci postpaid broj, mislim koji ce mi novi, samo da obavezu prebace za postojeci?

inace bio sam u par shopova i izgleda kao da zaposljavaju prodavacice sa istim IQom, pitam da li su stizali telefoni, kazu nisu uopste stigli u zemlju nit su se prodavali, tek od ponedeljka, ja kazem ok, one kazu ali bila je neka mala kolicina brzo se razgrabila imali smo redove 14tog tukli se ljudi ispred prodavnice :D. Da li se moze rezervisati telefon, one kazu ne, ne moze nema smisla posto jos ne znamo ni kada ce stici telefoni :D ali rekli sete ponedeljak, da ali smo rezervisali celu kolicinu znate koliko ljudi je bilo pre vas, vec imamo ogroman spisak, ali zovite nas broj i informisite se LOL LOL. Hahaha, vidim da od ovoga nista biti, bar za mene :D

Poslednja izmena:
Jeste, racuni za obe osobe stizu na jednu adresu, znaci ako pricamo o perspektivi od 2 godine i pouzdanosti, bolje da uzmete telefon sa najboljim drugom, bratom, kevom, nego devojkom, ko zna sta ce se sve desti za 2 godine.

Da li neko znada li je moguce iskoristiti postojeci postpaid broj, mislim koji ce mi novi, samo da obavezu prebace za postojeci?

inace bio sam u par shopova i izgleda kao da zaposljavaju prodavacice sa istim IQom, pitam da li su stizali telefoni, kazu nisu uopste stigli u zemlju nit su se prodavali, tek od ponedeljka, ja kazem ok, one kazu ali bila je neka mala kolicina brzo se razgrabila imali smo redove 14tog tukli se ljudi ispred prodavnice :D. Da li se moze rezervisati telefon, one kazu ne, ne moze nema smisla posto jos ne znamo ni kada ce stici telefoni :D ali rekli sete ponedeljak, da ali smo rezervisali celu kolicinu znate koliko ljudi je bilo pre vas, vec imamo ogroman spisak, ali zovite nas broj i informisite se LOL LOL. Hahaha, vidim da od ovoga nista biti, bar za mene :D

Ne moze da se iskoristi postojeci broj, moras da uzmes novi.

Poslednja izmena:
I tako, ja sam prosle nedelje rezervisao paket, dosao jutros kad ono- zovite posle 12h za informaciju!? Znaci zasu...

Čekajte, mogao je da se rezerviše paket?

Ja sam danas bio u comtrade-u u Kraljevu i rekli su da su svi telefoni rezervisani i da stižu večeras. Jel' to moguće?

izgleda...

Čekajte, mogao je da se rezerviše paket?

Ja sam danas bio u comtrade-u u Kraljevu i rekli su da su svi telefoni rezervisani i da stižu večeras. Jel' to moguće?

Mogao je da se rezhervishe i ja sam rezervisao ali morao sam lichno da odem do prodavnice...e sad kolika je ta rezervacija sigurna videcemo....

Inache u petak kada sam bio da rezhervishem lik u prodavnici mi je rekao da telefoni u subotu stizhu na carinu tako da je sasvim logichno da stignu sutra u prodavnice jer carinu ne mogu da prodju za jedan dan....

Vrh Dno