Šta je novo?

[MTS] Pljusak Telefona

Pheheh ... naravno da nema ... i ono što je stiglo sa 5 dana zakašnjenja, nestalo je po rezervacijama i koječemu još prvog dana ... nabavili ljudi 200 komada, izreklamirali se kao blesavi, a ono ... mućak! :D

Sooo typical ...

Pretpostavio sam nego sada mi keva sela na glavu da hoce i ona ove telefone i zashto joj nisam rekao i zashto joj nisam dao drugi telefon i bla bla bla.....

Pheheh ... naravno da nema ... i ono što je stiglo sa 5 dana zakašnjenja, nestalo je po rezervacijama i koječemu još prvog dana ... nabavili ljudi 200 komada, izreklamirali se kao blesavi, a ono ... mućak! :D

Sooo typical ...

Teško da je bilo "200 komada"..... samo ovo moje društvo je uzelo 8-9 paketa (16-18 telefona) :)

Pretpostavio sam nego sada mi keva sela na glavu da hoce i ona ove telefone i zashto joj nisam rekao i zashto joj nisam dao drugi telefon i bla bla bla.....

Bice nesto od osmog marta zasigurno. Mozda ne sa istim telefonima, ali bice nesto, pa...

Da li neko ima neke informacije, sta ce biti od telefona za osmi mart, ili da planiram drugi poklon?

Kako SAMO ovo da odradim?:d
Kad udjem u opcije za apn pise mi 3g mondo i to je sve ne nudi mi nikakvu opciju rename i sl...:smash:

to ti je verovatno zato sto koristis mts podesavanja :) batali to i napravi manuelno:Menu>settings>configuration>Personal config. settings>options>add new>Web>Mts gprs (npr.)>homepage:http://wap.mts064.telekom.yu>user name:mts>pass:064>use preferred access pt.:no>Access point settings>proxy:enabled>proxy address:172.017.088.198>proxy port:8080>data bearer:packet data>bearer settings>Packet data access point:gprswap>network type:ipv4>authentication:normal>user name:mts>pass:064>odes na kreirani web nalog pa options>activate i to je to.
savet:napravis 2 konekcije i u drugoj boldovano promenis u 3gmondo i to ti je to :) dok traje promo period a po zelji activate jedan ili drugi u zavisnosti sta hoces da radis na net-u posto ako izaberes 3gmondo nista drugo ne radi osim monda lol :d

to ti je verovatno zato sto koristis mts podesavanja :) batali to i napravi manuelno:Menu>settings>configuration>Personal config. settings>options>add new>Web>Mts gprs (npr.)>homepage:http://wap.mts064.telekom.yu>user name:mts>pass:064>use preferred access pt.:no>Access point settings>proxy:enabled>proxy address:172.017.088.198>proxy port:8080>data bearer:packet data>bearer settings>Packet data access point:gprswap>network type:ipv4>authentication:normal>user name:mts>pass:064>odes na kreirani web nalog pa options>activate i to je to.
savet:napravis 2 konekcije i u drugoj boldovano promenis u 3gmondo i to ti je to :) dok traje promo period a po zelji activate jedan ili drugi u zavisnosti sta hoces da radis na net-u posto ako izaberes 3gmondo nista drugo ne radi osim monda lol :d

Zahvaljujem druzhe :wave:
Sad samo josh i mail da podesim...

Inache push-to-talk ne radi kod 064 jel tako?

Da stvarno... Da se pripremimo ko ljudi? :D

Dajte ljudovi ako neko ima detaljna upustva za podesavnje maila na 288 neka ih baci ovde...vec dva dana pokushavam da namestim mail i nece...

Namondu sam nashao i upustva i ip servera i sve ali nece i bog...

I eto doshao 8. mart i i dalje tishina....Hm....alooo ?:) Ajde prichajte gde shta kada kako koliko? :)

Znaci prelazak na 065 i n6233 mi je jedna od gorih gresaka u zivotu... racun mi je tacno 3x veci nego na 063... platicu telefon ko auto da sam kupio |[

Znaci prelazak na 065 i n6233 mi je jedna od gorih gresaka u zivotu... racun mi je tacno 3x veci nego na 063... platicu telefon ko auto da sam kupio |[

Kakva je plata u telekomu?:)

Shalu na stranu, ja sam sada na 063, nemogucje da ti je 3x vecji rachun za isto prichanje. Ajde vidi malo koji paket si gre koristio pa mozhda da promenish paket...mozhda ti taj "ne lezhi"

Jel ima neki info kada ce i da li ce da ponude Nokia 6270/6280/6288 uz Bel 200 paket? Vi koji radite u Telekomu sigurno cujete neke glasine :)

Reci ćaletu da pređe na Više Priče pakete ... tamo nema ovoliko/onoliko besplatnih minuta, nego minimalnu mesečnu potrošnju, a na šta će da je potroši - nema veze!

U mreži, van mreže, inostranstvo ... nebitno ... ali odnosi se samo na pozive ...

Meni ne odgovara, jer šaljem dosta poruka, ali mi uvek bude žao kada ne iskoristim besplatne minute "off-net". Sa druge strane, tvom ćaletu bi izgleda odgovarao vrhunski!

Jel ima neko SMS paket? Kako ti funkcioniše u praksi? :)

Glasine su bile tačne. Za 8. mart, dve N6288 za 4000 i nešto dinara uz dve nove bel200 kartice, drug kupio. Ovo je stvarno bilo povoljno.

Dobro jutro kolumbo :)

Pa jel ima? :) I po kojoj ceni? Ne vidim ništa na sightu? ;)

taj telefon (n73) je bio u ponudi bukvalno samo jedan dan! moj kum ga je uzeo, i to poslednji koji su imali. za jedan dan se rasprodao (inace u pitanju je bio Music Edition, sa 2GB karticom, crni, telefon je extra!!).

Vrh Dno