Pogresio si, nude ga za Dz i jos te caste 150€ za pricu :d :d :d
Da, čuo sam da će nuditi N95 uz prepaid broj za 200 EUR, sa 150 EUR kredita i 1000 poruka.![]()
Setite se, kad je Telekom krenuo, bio je puno jeftiniji od Mobtela
Tačno, samo što je to bilo pre nekih 8 godina, kada je penetracija tržišta bila daleeeko manja, kada sam nosio 1600, kada su poruke kasnile satima (nekada i danima) i kada je sve što se nudilo od usluga bilo voice i sms sa dva ili tri tarifna paketa ...
Vremena se menjaju ...![]()
Ovo leto ce definitivno biti vruce![]()
ili ukoliko ste naš postpaid korisnik uz postojeći broj kupiti željeni telefon.
Pa to vec imas na neki nacin... Na prepaidu u neti tarifi mozes da izaberes pozivni broj koji ce se tarifirati kao da zoves mts mrezu...
Vazi, nazalost... sa njihovog sajta:
mt:s najdraži broj
Pošalji MOJBROJ_06xxxxxxxx na 7888
Pozivanje jednog mt:s broja sa 99% popusta NAKON potrošenih besplatnih minuta uključenih u pretplatu
cena 125 dinara
Lopovi![]()
28.09.2007.
Prepaid paketi sa telefonima po ceni od 2500 dinara
Prepaid pakete sa telefonima (Sony Ericsson J110i, Samsung C130 i Nokia 1110i) možete kupiti u mt:s poslovnicama širom Srbije ili mt:s expressom.
Prepaid kartica koju kupite u paketu ima 200,00 kredita, a mi Vas nagrađujemo bonus kreditom u iznosu od 250,00 mesečno, ukoliko u toku meseca dopunite kredit u iznosu od najmanje 200,00.
Dodatni bonus možete ostvariti jednom mesečno.
Vaš mt:s
28.09.2007.
Ofcours
http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=22441
pa spustaj dole do tabele koja se zove "mt:s najdraži broj", tu pise... Ja se prvi put za*bao; nakon par dana ostao bez besplatnih minuta...![]()
"Dodatni bonus možete ostvariti jednom mesečno i najviše 10 puta u periodu od 24 meseca od dana aktivacije kartice."I jos ovo: nije bas jasno koliko dugo vazi ovaj bonus od 250din za min200din mesecne dopune. (6meseci, 1godinu, beskonacno)
sve je isto kao na vipu, ne brini![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari