Šta je novo?

[MTS] Pljusak Telefona

Pogresio si, nude ga za Dz i jos te caste 150€ za pricu :d :d :d

Pogresio si, nude ga za Dz i jos te caste 150€ za pricu :d :d :d

sto se tice price, u sklopu kampanje oko EXIT-a 07 dolazi myBEL

-poziv ka svim myBEL brojevima: 2,9 din/min; za vreme EXIT-a - 0 din!
-SMS za vreme EXIT-a - 0,5 din
-MMS - samo 8 din
-3G pozivi - 0 din ka drugim myBEL brojevima za vreme EXIT-a
-surfovanje 50% jeftinije
-popusti za buduce koncerte i manifestacije koje organizuju mt:s i Exit i ekskluzivno pravo kupovine karata pre njihovog pojavljivanja u maloprodaji

Poslednja izmena:
Da, čuo sam da će nuditi N95 uz prepaid broj za 200 EUR, sa 150 EUR kredita i 1000 poruka. ;)

:) Salu na stranu, ali verujem da ce sigurno biti povoljnijih ponuda. Pa ipak treba da privuku ljude nekako. Setite se, kad je Telekom krenuo, bio je puno jeftiniji od Mobtela

Tačno, samo što je to bilo pre nekih 8 godina, kada je penetracija tržišta bila daleeeko manja, kada sam nosio 1600, kada su poruke kasnile satima (nekada i danima) i kada je sve što se nudilo od usluga bilo voice i sms sa dva ili tri tarifna paketa ...

Vremena se menjaju ... ;)

Tačno, samo što je to bilo pre nekih 8 godina, kada je penetracija tržišta bila daleeeko manja, kada sam nosio 1600, kada su poruke kasnile satima (nekada i danima) i kada je sve što se nudilo od usluga bilo voice i sms sa dva ili tri tarifna paketa ...

Vremena se menjaju ... ;)

Pa jeste, ali sad je bas puno teze da Mobilkom navuce nove korisnike imajuci u vidu ovo razbacivanje sim karticama T&T i cinjenicu da ljudi ne vole da menjaju postojeci broj. Pre 9 godina, ljudi nisu ni imali broj i jos je Telekom bio skoro duplo jeftiniji. Mnogima nije bilo vazno sto je mreza bila onako sugava u pocetku i kupovali su 64 brojeve.

A sad Mobilkom treba da nas ubedi da nam se isplati da menjamo broj i predjemo kod njih. E, ja jedva cekam to ubedjivanje :)

Pa to vec imas na neki nacin... Na prepaidu u neti tarifi mozes da izaberes pozivni broj koji ce se tarifirati kao da zoves mts mrezu...

3G telefon na ratemt:s i ComTrade Shop spremili su za Vas ponudu atraktivnih 3G telefona koje možete kupiti uz potrošački kredit Banca Intesa na 6 ili 12 mesečnih rata.

U okviru akcije mt:s i Banca Intesa do novog telefona možete doći po veoma povoljnim uslovima. Postupak je veoma brz i jednostavan - nema menica, žiranata, administrativnih zabrana i naknade za obradu kreditnog zahteva.

Dovoljno je samo da pozovete Call centar 011/201-5678 i uz prijatan razgovor sa nekim od operatera dostavite Vaše lične podatke. U roku od 24 sata kontaktiraće Vas operater i ukoliko ispunjavate uslove za kupovinu telefona uputiti Vas u najbližu ekspozituru Banca Intesa

U ponudi su sledeći 3G telefoni:

NOKIA 7390

NOKIA 6290

NOKIA N73
NOKIA N80

NOKIA E61

NOKIA E65

SAMSUNG U700

SONY ERICSSON P990i

SONY ERICSSON K800i

SONY ERICSSON Z610i

Uz odabrani telefon, uključen paket 3G usluga i izaberite jedan od ponuđenih BEL tarifnih profila (BEL 150, BEL200, BEL400 i BEL1000) i sa mt:s-om zaključite ugovor na 24 meseca.

Ova ponuda važi za sve nove, ali i postojeće korisnike mt:s-a. Možete dobiti novi 064 postpaid broj, naručiti 065 broj po želji, zadržati Vaš prepaid broj i preći na postpaid tarifni sistem ili ukoliko ste naš postpaid korisnik uz postojeći broj kupiti željeni telefon.

Uključite se i Vi u promotivnu prodaju 3G telefona i probajte život uživo!

http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=2033

ovu ponudu su dobili svi postpaid korisnici mts-a uz zadnji racun, ali cini mi se da su cene telefona previsoke, a i sitnim slovima pisu neke stvari iz kojih se da zakljuciti da je u pitanju klasican kredit, s tim sto potpisujes ugovor sa mts... ne znam cela stvar mi smrdi.

ili ukoliko ste naš postpaid korisnik uz postojeći broj kupiti željeni telefon.

E, ovo.... Ja sam kod njih 3 godine postpaid.... Ali rekao sam sebi da NEĆU da uzmem nikakav telefon dok mi ne daju bolje uslove od ljudi koji sad potpisuju ugovor samo zbog fona... A neki od njih čak i ne planiraju nikad da plate račune, samo da uzmu fon... Ili nižu cenu, ili ugovornu obavezu od 12 meseci,... Nešto, bilo šta, čisto da vidim da li cene stare korisnike, ili im je samo cilj da nagrabe što više novih....

Vojkan je to napisao pre mesec i po dana :)

NETI je pre cca. 11 dana spojen sa TOKI i ta usluga o kojoj je Vojkan pisao još uvek postoji.

Poceli telefoni i uz prepaid:

Novi paket MTS-a: prepaid broj i telefon

Po prvi put, mt:s vam nudi paket sa prepaid brojem i telefonom!

Za samo 2.999 dinara možete kupiti telefon Nokia 1110i i prepaid karticu sa 1.000 dinara kredita i 100 besplatnih SMS poruka, a u narednih godinu dana dobijaćete mesečni bonus - 50 dinara kredita i 50 SMS poruka.

Uz novi mt:s prepaid broj dobijate i greb karticu mt:s lutrije, koja vam može doneti stan u Beogradu, tri automobila Opel Astra, notebook računare i druge vredne nagrade.

Paket možete kupiti u poslovnicama mt:s-a, ili ga poručiti putem mt:s express-a na broj 064/790.

http://www.naslovi.net/search.php?q=mts&search_option=on

savrsenpar.jpg

Tehnomobile i m:ts - iznenadjenje za dinar!
Cetvrtak, 27. septembar 2007. 16:47

Mobilna telefonija Srbije pripremila je svojim korisnicima još jedno iznenadjenje - dvostruko zadovoljstvo po neverovatnoj ceni: u Tehnomobile prodavnicama za samo jedan dinar možete kupiti paket koji sadrži dva mobilna telefona, Sony Ericson W200i i Sony Ericson J110i i dve postpaid kartice!

Za oba broja možete izabrati neki od BEL, FRESH ili MIX paketa, a ugovor se zaključuje na 24 meseca.

Posebna pogodnost je to što ćete u narednih godinu dana imati popust od 99 posto na pozive izmedju ta dva broja, a uz paket ćete dobiti i greb karticu mt:s lutrije koja vam može doneti stan, Opel Astru i druge vredne nagrade.

http://mtsmondo.com/lifestyle/vesti/text.php?vest=71883

http://www.mtel-cg.com/cn.php?act=c&c=14

ipak mislim da je ovo prava i ozbiljna ponuda, a ne ovi socijalni telefoni koje vec mesecima vrte u razlicitim "akcijama". vrhunac je "ponuda" telefona za dinar, a koji u stvari i nisu za dinar, al je reklama dvosmislena... u srbiji im je top telefon u ponudi samsung z 240, a pogledajte sta nude u CG. znaci tamo ipak moze a usrbiji je dosta ponuditi samo nesto da izgleda jeftino (pardon "za dinar").

Poslednja izmena:
Upravo sam uzeo "Savrsen par" mobilnih telefona. Oba telefona su orginalna, imaju zalepljene ComTrade nalepnice. Uz w200 pored punjaca dolazie slusalice a i kabal za vezu sa racunarom narvno sa CD-om, dok j110i dolazi samo sa punjacem, oba telfona imaju srpski meni.

Kada sam pitao u TehnoMobilu ko nabavlja telefone, rekli su mi da im telefone dostavlja mt:s tj. comtrade a oni imaju mesecnu proviziju na svaki skloplen tarifni paket.

Sklopio sam ugovor na Mix250

http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=2117

sto je 295 dinara mesecno sa PDV-om za jedan i jos toliko za drugi a imam besplatno 50 min razgovora i i 50 SMS poruka a najbitnije mi je da sa parom pricam za DZ.

Poslednja izmena:
A sa parom pricas za DZ tek kad potrosis "paketne minute"...:eyebrows:

Ta "prevara" josh vazhi?

Vazi, nazalost... sa njihovog sajta:

mt:s najdraži broj

Pošalji MOJBROJ_06xxxxxxxx na 7888
Pozivanje jednog mt:s broja sa 99% popusta NAKON potrošenih besplatnih minuta uključenih u pretplatu
cena 125 dinara

Lopovi :(

Vazi, nazalost... sa njihovog sajta:

mt:s najdraži broj

Pošalji MOJBROJ_06xxxxxxxx na 7888
Pozivanje jednog mt:s broja sa 99% popusta NAKON potrošenih besplatnih minuta uključenih u pretplatu
cena 125 dinara

Lopovi :(

Iako mislim da vazi, ovo nisam nigde procitao na njihovom sajtu.

Jel moze link?

I jos ovo: nije bas jasno koliko dugo vazi ovaj bonus od 250din za min200din mesecne dopune. (6meseci, 1godinu, beskonacno ;) )

28.09.2007.
Prepaid paketi sa telefonima po ceni od 2500 dinara

Prepaid pakete sa telefonima (Sony Ericsson J110i, Samsung C130 i Nokia 1110i) možete kupiti u mt:s poslovnicama širom Srbije ili mt:s expressom.

Prepaid kartica koju kupite u paketu ima 200,00 kredita, a mi Vas nagrađujemo bonus kreditom u iznosu od 250,00 mesečno, ukoliko u toku meseca dopunite kredit u iznosu od najmanje 200,00.

Dodatni bonus možete ostvariti jednom mesečno.

Vaš mt:s

28.09.2007.

Poslednja izmena:
Šteta što m:ts ima lošu ponudu telefona. Bio sam u somborskoj centrali m:ts-a, nemaju čak ni katalog, ali su mi ištampali kvazi prospet. :D
I za razliku od Telenora, ne moram da imam račun u banci za postpaid. Kad sam otišao u Telenor, rekli moram da imam račun, a ja "gde to piše na sajtu? Piše samo da treba lična karta?", a oni me gledaju kao pokisli. Samo sam se okrenuo i rekao doviđenja.

Koliko se ja secam Telenor ne trazi tekuci racun nego proveru u Kreditnom birou i to samo za za nove korisnike, za postojece postpaid korisnike koji su to valjda 6 meseci i izmiruju racune ova provera ne postoji.

Traže račun u banci za nove korisnike. Bio sam i rekli da ne mogu bez otvorenog računa u banci (a onda oni proveravaju kod Kreditnog biroa), a taman sam hteo Nokia 5300 + Prenesi 125 u avgustu. Bedak.

U m:ts-u su isto rekli da u principu treba račun u banci, ali su pitali za fiksni broj. Posle provere za 10 sekundi su rekli da mogu bez računa u banci da sklopim ugovor, jer plaćamo račun za fiksni redovno i nikada nismo imali dugovanje :D.

Poslednja izmena:
Vrh Dno