Šta je novo?

[MTS] Pljusak Telefona

A sa parom pricas za DZ tek kad potrosis "paketne minute"...:eyebrows:

Znam to, imam vec jedan post-paid broj i MIX500. Ovo mi je drugi broj gde cu da pricam samo sa jednom osobom a i to mi je zgodno jer svaki telefon ima brojac minuta razgvora pa tako samo u meniju vidim koliko sam minuta potrosio... a drugi post-paid mi je isto MIX ali 200 tj. cena je ista za sve brojeve tj. ne moram da kucam STANJE i slicne gluposti da vidim sta sam potrosio dovoljno je da udjem u meni telefona.

Pripremite se, uskoro putem POSt EXPRESSA:

NOKIE:
6080, 6120, 8600 Luna i N73!!!!!

Uz bel 1000 i FRESH 4000 cena aparata 1 din!

Radim u sluzbi 789/790 :)...

Nadam se da nas ne loži frostonja...bilo bi cool imati 8600 Luna :) Jedino ne znam kolika će biti cena uz MIX1000...

Mene najvise raduje sto ce onda i ovaj moj Telenor morati da ubaci nove telefone. Ja sam cuo da ce se pojaviti oko 4 oktobra, ali to je jelte samo prica :) Mada ljudski je nadati se :)

p.s. sudeci po onome sto imaju crnogorci krajnje je bilo vreme da napredni telefoni pod normalnim uslovima stignu i kod nas :)

m:ts-ova ponuda telefona je loša. Telenor je imao dobru ponuda, ali trenutno je jedva bolji.

Šta bi sa tom ponudom za Lunu i N73? Kad će?

Nokia 8600 Luna za 1 din. (verovatno uz Fresh 4000) u ponudi je mt:s-a od 8. oktobra.

Izvor: Blic

u danasnjim novinama reklama za Nokiju Luna preko mts, "vec od 1 dinar". nema cena za ostale tarife, a jos uvek nema nista ni na sajtu mts-a. ako neko ima info nek postavi (mada ce ovo da ode za pola dana koja god da je cena)...

info iz cc:

uz fresh 4000 i bel 1000 - 1.00
uz bel 400 - 22000
uz bel 200 - 32000...

Poslednja izmena:
Ma koja Luna! Bolje da ubace 6267. ;)

malo mi je cudno da su oba nasa operatera propustila priliku da svoju ponudu telefona uvrste nokiju 6300. cini mi se da je to trenutno najpopularniji telefon kod nas, mislim da bi im to bio pravi pogodak.

takodje sta li mts ceka sa smanjivanjem ugovorne obaveze na godinu dana? valjda i ovako privlace dosta ljudi... ja licno cekam dobar telefon i smanjivanje obaveze na godinu dana, pa neka telefon i ne bude "1 dinar", ali realno retko kome telefon sluzi dve godine da bi se toliko vezivao ugovorom, popust od 50-ak posto u odnosu na uobicajenu cenu (legalanog) telefona bi meni bio sasvim ok, ali uz ugovornu obavezu od 1 godine, tacnije ono sto vec nudi telenor.

Ja sam u ponedeljak rano ujutru oko 9 porucio lunu preko mts expressa, i zahtev je trenutno u obradi, valjda nece da me *****u pa da ne dobijem telefon

Hmmm...a koji paket i kolko para? I kako si porucio, s obzirom da jos nema na sajtu.. telefonom?

...

malo mi je cudno da su oba nasa operatera propustila priliku da svoju ponudu telefona uvrste nokiju 6300. cini mi se da je to trenutno najpopularniji telefon kod nas, mislim da bi im to bio pravi pogodak.

takodje sta li mts ceka sa smanjivanjem ugovorne obaveze na godinu dana? valjda i ovako privlace dosta ljudi... ja licno cekam dobar telefon i smanjivanje obaveze na godinu dana, pa neka telefon i ne bude "1 dinar", ali realno retko kome telefon sluzi dve godine da bi se toliko vezivao ugovorom, popust od 50-ak posto u odnosu na uobicajenu cenu (legalanog) telefona bi meni bio sasvim ok, ali uz ugovornu obavezu od 1 godine, tacnije ono sto vec nudi telenor.
Kod nas ništa nije logično. :wall: mt:s reaguje baš kad ga konkurencija stisne, a imaju mnogo više korisnika, i dok je broj novih pretplatnika veći od onih koji napuštaju, nemaju razlog da menjaju. Kako drugačije objasniti glupave (po meni) Bel pakete sve ove godine. :S:

Hmmm...a koji paket i kolko para? I kako si porucio, s obzirom da jos nema na sajtu.. telefonom?
Telefonom, čim nema na sajtu. ;) A možeš i skoknuti i do poslovnice mt:s-a ako ima tamo gde već stanuješ.

Sa ES foruma za Lunu na mt:s-u:
Kvaka, nece je ni biti. Prijatelj mi rece da je preko 064790 vec rasprodato sve pa nece ni ici na sajt.Ocekuje se jos nokia 6080 i N73 ME da budu uskoro...

hvala Higl1 na pomoci, danas sam se raspitao za lunu, ali nazalost... Telefon je rasprodat prvi dan kad se pojavio, srecni su oni koji su ga dobili. Bice N73 od nedelje, al mene to ne zanima ni najmanje

Понуда телефона

Не разумем због чега мт:с не појача понуду телефона у Србији. У БиХ нуде Нокије 6300 и N95, а у ЦГ Нокије N73 и 6120 Classic. Дочекали смо ову последњу, док N73 када га буде, питање је колико велика ће бити понуда (да не буде за један дан). Ово је доказ да тамо где су под јаком конкуренцијом могу да понуде боље, а овде само с времена на време.

http://www.mtel-cg.com/cn.php?act=c&c=14
http://www.mtel.ba/mtel/Portal/sr-SP-Latn/Default.aspx?TabID=227
http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=2031 (додали су коначно 6120 Classic и на ову страницу)

Hajde ljudi kako neko nesto sazna za te "exkluzivnije" telefone, neka postuje ovde, da ne gledamo stalno u pasulj kad sta ima

Vrh Dno