NightCrawler
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.03.2005
- Poena
- 995
jel ima neki telefon za bel50?
Imash Nokiu 1112
jel ima neki telefon za bel50?
Ja sam danas bio u comtrade-u u Kraljevu i rekli su da su svi telefoni rezervisani i da stižu večeras. Jel' to moguće?
sada sam dosao iz vizite. Pocela je prodaja ali samo za one sa rezervacijom. Bilo je oko 15 ljudi ali tako sporo ide papirologija da sam odustao pa cu sutra pokupiti paket. CT u YUBC.
Imash Nokiu 1112
Ista priča rečena i mom drugaru.... istog dana... samo CT kod Vuka.
Jel' ima još 6233 u poslovnicama?
A danas oko 11:30 red ispred CT kod VUka; ljudi cekaju za 6288 ali nisam pitao da li imaju rezervacije ili sta, samo me interesovalo zasto je red (mozda nesto dele za dz)
Jel' ima još 6233 u poslovnicama?
Account name :mts email
User name :mts
Email address:[email protected]
SMTP server: x1.gm.telekom.yu
SMTP port:25
Protocol typeop3
POP3 server:x1.gm.telekom.yu
Pop3 port:110
User ID: broj telefona
Password:lozinka
SMTP user ID: broj telefona
SMTP password : vasa lozinka
Secure conection :OFF
Podesavanje na Telekom1 –odnosno MTS Wap
Cekirano samo Use SMTP authentication.
nokia 6288: nakon primljene poruke za podesavanja radi video call,radi mms/gprs/wap ali ne radi mail (upravo ga aktivirah) i ne radi 3g sadrzaj na mondu (live stream i ostale zahebancije) kaze mora da se aktivira apn 3gmondo?ista kartica ubacena u lg u8360 (sve manuelno podeseno access points,itd...) sljaka sve u 16 i 3g sadrzaj na mondu i mail :wall:
Kako podesiti mail i 3gmondo apn (da bih mogao da pristupam 3g sadrzaju na mondu) na nokiji 6288?
p.s.na nokiji nigde ne mogu da nadjem opcije tipa: bearer = umts,ip adress itd...koje sam podesio na lg-ju i sa kojima na lg-ju sve radi...:wall: ...nokia do tokia...:wall:
p.s.2.cice na call centru kazu namesti u video player-u proxy off i ukljuci 3gmondo apn lol ja kazem recite mi gde je to a one ugasi/upali telefon pa probaj...vrlo profy :d
p.s.3.pomagajte poludeh skroz :wall:
Idi meni pa settings/configuration pa tu imash personal configuration settings tu sam ja podeshavao za mail...3g josh nisam podesio mada sam dobijao one automatske poruke za podeshavanje a nisam ih ni trazhio :d i koja su uopshte podeshavanja za 3g jer ochigledno ni meni ne radi....
I jel' ova kamera napred sluzhi samo za video pozive ili? Ne mogu nikako da je aktiviram....
a ja jos ocekivao sad'ce sve to samo kad snimim podesavanja iz poruke![]()
Meni sve radi osim emaila tu sam garant neshto uje*ao moracu ponovo da nameshtam...inache sva ostala podeshavanja ja sam sachuvao iz njihovih poruka i sve radi....
jel'si uspeo da pokrenes operu mini?ako jesi kako?
videh na ovom http://www.osnews.com/story.php/17097/Review-Nokia-6288-3G-Feature-Phone/page2/ review-u da radi opera mini ali meni nece pa nece
Nisam ni pokushavao neshto jer sam upao u neku guzhvu...probacu pa cu da vidim...nego zanimljiva stvar mi se desila danas....poshaljem ja poruku STANJE na broj 797 da proverim koliko mi je ostalo poruka i besplatnih minuta i stigne mi povratna poruka:
Ova funkcija je dostupna samo postpaid korisnicima
WTF?:zgran:
Znachi li to da sam ja dobio dva prepaid broja? :d
Pokushao sam da otvorim google ali mi izbacuje da idem preko 3g mrezhe i mogu samo mondo da otvorim...jel' moram da podehsavam konekciju za gprs da bi otvarao druge sajtove ili?
S40 v5 ili kojilijeveć taj poslednji SW na ne-smartphone NOKIA aparatima ima odvojenih nekoliko opcija za korišćenje različitih veza. Imaš odvojeno access point, odvojeno WEB access, odvojeno MMS, odvojeno streaming (na srpskom je prevod - Tok), odvojeno mail i slično.
DakleM ... za "eksterne" aplikacije, poput Opere i sl. treba ti definisan "access point", u kojem ćeš imati definisane parametre za apn, user i pass i NIŠTA VIŠE. Definišeš AP, postaviš kao default, i Bog da te vidi ...
E, da ... naravno ... kada podesiš to, onda imaš problem, jer su ti onda aktivna "lična podešavanja", i onda ona isključuju WEB/WAP i MMS podešavanja ...
Muka ... znam ... šta ćeš, tako mora ...
Nenene ... naprotiv ... operi je to sasvim dovoljno, jer joj je bilo kakav proxy ili slično suvišan! Mani se LGa, oni imaju svoju logiku ... za S40 v3 (ma jesi siguran da je 3?) ti treba ovako ... znam, mučio sam se 100x ali sam na kraju rešio problem. Znači napraviš profil, ideš na "Activate" kad ga napraviš (da bude default veza sa Internetom), u operi prođeš kroz onaj inicijalni setup i ima da radi ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari