Šta je novo?

[MTS] Pljusak Telefona

Evo, od jutros je Telenor omogućio kupovinu aparata BEZ ugovorne obaveze ... naravno, i cene su primerene nepostojanju ugovorne obaveze a nabavci preko legalnih kanala prodaje.

Dobijaš telefon i karticu od 2GB po ceni kartice ... NE POSTOJI NAČIN DA SE TO ISPLATI NA DUGE STAZE, kapiraš?

zanimljiva je ponuda koja krece 10. februara u Comtrade-ovim radnjama - za 4000din i dva nova postpaid mts broja (minimum bel 200) dobijaju se dve NOKIJE 6288 + ta dva broja imaju popust na medjusobne razgovore od 99% u trajanju od godinu dana...
danas isla reklama na radiju...

Koliko je ovo sigurno? Ovo mora odmah da se prigrabi. Dva telefona za 4000 dinara ili po 4000 dinara? Ma i da je po 4000 dinara to je super.

Evo, od jutros je Telenor omogućio kupovinu aparata BEZ ugovorne obaveze ... naravno, i cene su primerene nepostojanju ugovorne obaveze a nabavci preko legalnih kanala prodaje.

Dobijaš telefon i karticu od 2GB po ceni kartice ... NE POSTOJI NAČIN DA SE TO ISPLATI NA DUGE STAZE, kapiraš?
Nema nista na sajtu?

Nema zato sto su se telefoni razgrabili...

Koji telefoni su bili u ponudi i po kojoj ceni(bez ugovorne obaveze)?

Nijedan bez ugovorne obaveze...

dajte ipak malo pojasnjenja mozda bude opet pa da znamo o cemu se radi...

ne zelim nikoga da blatim, ali nije mi stvarno jasno zasto ovaj telenor ima sve neke "zakukuljene" akcije. u osnovi ponude super telefone, ali sve je nesto u nekom cudnom sistemu naplate prvo su izmislili tarifne pakete koje niko zivi ne kapira, a sada i telefone naplacuju na neka dva nacina, i da vidim da mi neko objasni sta koja cena znaci...

i sta rekoste..koliko kosta ova akcija sa Comtrade-om? i da li uz nju ide samo ova nokia 6288

akcija u CT je dve n6288 i dva bel 200 broja za 4800 ( cena sa PDV-om) ali tek od 14. Posto je paket namenjen za parove (musko-zenske, musko-muske, zensko-zensko), oba lica moraju potpisati ugovor na mestu preuzimanja paketa!

ali sve je nesto u nekom cudnom sistemu naplate prvo su izmislili tarifne pakete koje niko zivi ne kapira, a sada i telefone naplacuju na neka dva nacina

Ali stvarno, koga god znam ne moze da ukapira ove nove Telenor pakete, nikome nista nije jasno, cak ni meni nije jasno sta se naplacuje tu, sta ulazi u cenu... stvarno im je to glupo. Hoce ljude sto vise da zbune.

Sto je najgore, ljudi su poceli da pisu doktorate objsnjavajuci njihove nove pakete, npr.

http://teletips.t35.com/postpaid.html

ako treba da procitam doktorat da bi koristio nove Telenor pakete, onda necu da ih koristim, to je zalosno.

Poslednja izmena:
Ali stvarno, koga god znam ne moze da ukapira ove nove Telenor pakete, nikome nista nije jasno, cak ni meni nije jasno sta se naplacuje tu, sta ulazi u cenu... stvarno im je to glupo. Hoce ljude sto vise da zbune.
Sta vam nije jasno??:trust:
Stvarno ne kapiram.
Imate tri vrste paketa, Jedna cena, Moje Vreme i Vise Price (500,1000,2000,4000)
A telefone kupujete platnim karticama ili za keš.

akcija u CT je dve n6288 i dva bel 200 broja za 4800 ( cena sa PDV-om) ali tek od 14. Posto je paket namenjen za parove (musko-zenske, musko-muske, zensko-zensko), oba lica moraju potpisati ugovor na mestu preuzimanja paketa!

cekaj nije mi jasno..jel' obe nokie dobijesh za 5000 din ili je to po komadu?

obe za 4800....

Jel' se daje sa karticom od 512MB? Takav je standardan paket za 6288..

Danas sam zvao call centar Telekoma i oni su rekli da po pitanju ovih telefona treba sacekati ponedeljak jer ce tada se sve tacno znati...

Kad sam ja zvao call centar juce nisu znali nista, a iz Comtrade kazu da treba da bude od 14.02 mada nisu sigurni ali navodno cena za dva telefona je 4720 dinara uz 2 ugovora za bel200,400 i 1000 na dve godine.
A jel zna neko jel moguca kupovina telefona u Telenoru uz stare postpaid pro pakete?

Poslednja izmena:
ovde po forumu kazhu da jeste...nazovi 063 39 39 39 pa pitaj...

Ne može više na stare pakete - Pro - kad uzimate telefon.

Poslednja izmena:
dve za te pare i bel 200, samo sto u jednom shopu kazu bice u cetvrtak a u drugom kazu da prodaja krece u petak. Prva tura se prodavala po firmama...

Cena je navodno fiksna uz bilo koji od paketa,samo sto ni na 064789 ne znaju ni da postoji ta akcija,na sajtu nema nista to su mi rekli u Ct shopu.
Sto se tice Telenora danas su mi odgovorili mailom da vise uz Pro pakete ne prodaju telefone.

Danas u Blicu izasao veliki oglas mt:s-a za dan zaljubljenih ponuda 2 x Nokia 6288 za samo 4000 dindji + PDV

Poslednja izmena:
Vrh Dno