Šta je novo?

[MTS] Pljusak Telefona

U Telenoru 6233 sa pro200 košta 9000.

Vecj neko vreme odbijaju da daju telefone uz pro pakete :(

zna li neko jel' u planu opet akcija sa nokijom 6233 kod mt:s? i kad? ...

na sajtu pise da je nokia 6233 (kao i samsung z400) i dalje u ponudi, ali ne preko mt;s expresa vec samo u poslovnicama. zanima me da li je neko uzimao skoro, da li ga ima u ponudi, ili nema?

Izgleda da su prvo poceli sa pljuskom jeftinoce ;)

Izvor: B92
Beograd -- MTS će od 1. februara imati niže cene poziva i slanja SMS poruka u domaćem saobraćaju za pripejd korisnike.

MTS snižava cene za pripejd korisnike
U novoj „toki” tarifi, minut razgovora će koštati 7,5 dinara umesto dosadašnjih 9 dinara po minutu.

U okviru te tarife cena razgovora posle drugog minuta pojeftinjuje unutar mreže Mobilne telefonije Srbije (MTS) na 6 dinara po minutu, a posle četvrtog na 3,75 dinara po minutu.

Minut razgovora ka drugim mrežama u Srbiji u "toki" tarifi iznosiće 11,5 dinara, a sve navedene cene su bez uračunatog PDV-a.

Cena slanja SMS poruke koštaće 2,2 dinara, navodi se u saopštenju.

Prenos podataka GPRS-om u „neti” tarifi će takođe biti jeftiniji i iznosiće samo 3 dinara za svakih 100 kilobajta razmenjenih podataka.

Kol'ko sam uspeo da primetim ... samo su prepakovali cene ... nešto je sada i skuplje zar ne?

U ponudi je sada i N73 Music Edition sa karticom od 2GB.

Za Bel 1000 cena je 3999 dinara

Jel moze N73 i sa manjim paketom npr bel400?

Ne može, malopre sam bio u poslovnici, i u ponudi je Nokia n73 samo uz pakete Bell400 i Bell1000.

12.152,82din sa PDV-om je cena za postojeće korisnike sa 3G karticom, ja se prijavio (već sam na bell400), kad prodam postojeći telefon (6230i), praktično ću dobiti n73 za 2-3000 din doplate!

E to mi se svidja nisi ti mene razumeo ja sam pitao jel moze uz bel400 da se uzme n73...i vidim da moze sto me dodatno raduje...

a u ponudi je ponovo i samsung z400, kao i sony ericsson k610i (bel 200 = 5999,00), kao nokia 6233 (koje ima, ali ne ide preko mts expresa)...
ovo pomalo lici na pljusak :)

Kakav je ovaj N73 kao MP3 player?
Jel moze da se poredi sa W serijom SE?

Ne znam nisam jos cuo kako radi nisam stigao da prebacim nista ali su sluske odlicne ima i kontrola na kablu itd mogu i neke bolje da se zakace jel je 3.5mm na daljincu...

Kakva je ovo nebuloza sa 3G telefonima u mts-ovoj ponudi? Naime kada hoces da uzmes recimo N73, oni ti uzmu podatke kako bi te za jedno nedelju dana kontaktirali i rekli da li su ti odobrili telefon ili ne??? U obavezi jos da mesecno pored racuna placas naknadu za 3G uslugu (koristio je ili ne). Aj neka mi neko pojasni malo ovo.

Ne moraš da plaćaš 99din+pdv, ako se nisi prijavio za 3g i ako ga ne koristiš.

Ako si se prijavio, logično je i da ćeš da ga koristiš, pa otuda plaćaš "taksu" za 3g. Jes' neobično to što postoji taksa "nizašta", ali šta je sve u ovoj zemlji neobično, pa ništa...

a u ponudi je ponovo i samsung z400, kao i sony ericsson k610i (bel 200 = 5999,00), kao nokia 6233 (koje ima, ali ne ide preko mts expresa)...
ovo pomalo lici na pljusak :)

Ovo mi se već sviđa, proveriću prekosutra u Kraljevu da li ima 6233, ako ima uzimam odmah.

Ne moraš da plaćaš 99din+pdv, ako se nisi prijavio za 3g i ako ga ne koristiš.

Ako si se prijavio, logično je i da ćeš da ga koristiš, pa otuda plaćaš "taksu" za 3g. Jes' neobično to što postoji taksa "nizašta", ali šta je sve u ovoj zemlji neobično, pa ništa...

To stoji, ako se prijavim onda OK, ali koja je fora sa odobravanjem telefona? Da nije mozda kvaka u tome da ukoliko si prepaid korisnik, pa hoces da uzmes telefon i da predjes na bel400 ili bel1000 paket, onda te kao proveravaju i donose odluku?

Ne znam sta da kazem ali N73 music edition sa 2 gb karticom za 11000 i kusur din na bel400 je stvarno odlicna ponuda...jeftinije je nego na telenoru sto je bilo dok su imali n73 u ponudi...

Čekaj, čekaj ... ne možeš da završiš posao na prodajnom mestu, nego moraš da čekaš?

koliko ja znam moze na licu mesta da se zavrsi ko vec ima karticu danas bio drugar i dobio fon odma...

To i mene zanima. Vidis moj drug je na prepaid-u, hoce da uzme N73 uz paket bel400, uzeli su mu podatke (nije jos nista platio) i rekli su mu da ce ga nazvati u roku od 7 dana da mu kazu da li su mu odobrili kupovinu telefona ili ne. Mozda ima veze da li sa prepaid-a prelazis na postpaid sistem, pa kao zato treba 7 dana (totalna glupost).

Jel ta Nokia koja se dobija uz paket ima prednju masku crnu ili ovu standardnu srebrnu?

maska je crna, ali sve nokije n73 su rasprodate jos juce - prvog dana!
a nema je vise ni u ponudi na mt:s sajtu.
zanimljiva je ponuda koja krece 10. februara u Comtrade-ovim radnjama - za 4000din i dva nova postpaid mts broja (minimum bel 200) dobijaju se dve NOKIJE 6288 + ta dva broja imaju popust na medjusobne razgovore od 99% u trajanju od godinu dana...
danas isla reklama na radiju...

Poslednja izmena:
Nisu rasprodati, danas su ortaci uzeli u Bulevaru.

Poslednja izmena:
I u novom sadu ima jos zato pozurite telefon je vrh

Ahaha ... totalno je "pljusak" - iznenada se pojavi, pljušte cene (50 EUR za telefon koji košta 500!), traje 10 minuta i onda nema više ...

Ko god da je smislio ponudu, dobro joj je smislio i ime ...

Šta mislite, ako su SVI telefoni otišli danas, ili će otići do kraja nedelje, koliko je telefona zapravo naručeno? 100? 1000? :D

Koji telefon kosta 500eur? ( A namece se i pitanje ko to zeli da ima ;) )

Glupost je i sto moram da uzmem i BEL400 i veci tar. paket, bilo bi korektno da su i onima sa nizim paketima to omogucili jer potpisujemo ugovor na dve godine, a dve godine nisu malo.

Jedva cekam da se pojavi treci, da se stane na kraj ovom izivljavanju.

Vrh Dno