ivke76
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.08.2005
- Poena
- 350
Danas u Blicu izasao veliki oglas mt:s-a za dan zaljubljenih ponuda 2 x Nokia 6288 za samo 4000 dindji + PDV
jel moze neka potvrda uz koje pakete je moguca ova kupovina?
Danas u Blicu izasao veliki oglas mt:s-a za dan zaljubljenih ponuda 2 x Nokia 6288 za samo 4000 dindji + PDV
jel moze neka potvrda uz koje pakete je moguca ova kupovina?
u blicu pise uz pakete bel 200, bel 400 i bel 1000. a pominje se samo cena od 4000 + PDV
u blicu pise uz pakete bel 200, bel 400 i bel 1000. a pominje se samo cena od 4000 + PDV
U CT shopu u TC Vero, prodaja ovih paketa pocinje prekosutra (15.02.). Bel 200 je najjeftiniji paket koji se moze uzeti, stim sto na cenu bilo kog paketa ide jos 99din+PDV za 3G koji je automatski aktiviran na oba teefona (broja) koji se uzmu u ovom paketu.
Akcija traje do 8. marta.
cek,cek izvini za smaranje ali koja je krajnja cena sa kojom iz radnje nosis 2 bel 200 + 3g aktivacija + 2 6288 fon-a a da ne trcis :-devil-: ?
evo da i ja odgovorim samom sebi :d info iz comtrade shopa na obilicevom vencu:
2x Bel 200 (po 1063 din) = 6846din :eyebrows:
To su prva dva rachuna![]()
Kakva prva dva rachuna?
Nishta ne razumem....:smash:
Inache akcija je vec krenula i u CT shopovima u Merkatoru i na Banjici telefoni su rasprodati....sledeca tura se ochekuje u toku sledece nedelje ali i to je pod znakom pitanja....
update situacije:
telefoni su otisli expresnom brzinom i ocekuju nove kolicine u ponedeljak (kaze lik firme narucivale po 20 komada itd...znaci ne mora u paru :d ) ova tura je bila u crnoj boji i sa "full" 512mb karticama
Zar ne znash da prava ljubav godine ne broji
Nego..ima drugi problem...oba broja idu KANDA na jednu lichnu kartu, taj info sam ja dobio u NS, tako da ako raskinete sa devojkom..eto problema.
Molio bih da neko proveri ovaj info ako mozhe, hvala.
Kako su firme naruchivale ako je to bio paket za zaljubljene?:trust:
nemam pojma tako mi rece lik koji se javlja na telefon radnje na obilicevom vencu... i da, kaze nema rezervacije da se ne bi stvorile nepotrebne guzve!?
A meni lik u CT shopu u TC Banjica rekao da su ljudi dolazili lichno sa lichnim kartama i rezervisali telefone...i 'ajde sada ko je tu lud a ko je blesav?
Inache ja sam danas redom zvao sve shopove i svuda su mi rekli razlichito a sutra cu da idem redom od jednog do drugog da im se u lice naje*em majke....
Verovatno je mislio da se placa jedna pretplata unapred![]()
ZVANICHNA INFORMACIJA:
Telefoni su u prodaji tek od 19.2.!!
inache ima 99% popusta u telefoniranju izmedju dva telefona![]()
ZVANICHNA INFORMACIJA:
Telefoni su u prodaji tek od 19.2.!!
inache ima 99% popusta u telefoniranju izmedju dva telefona![]()
Jeste, racuni za obe osobe stizu na jednu adresu, znaci ako pricamo o perspektivi od 2 godine i pouzdanosti, bolje da uzmete telefon sa najboljim drugom, bratom, kevom, nego devojkom, ko zna sta ce se sve desti za 2 godine.
Da li neko znada li je moguce iskoristiti postojeci postpaid broj, mislim koji ce mi novi, samo da obavezu prebace za postojeci?
inace bio sam u par shopova i izgleda kao da zaposljavaju prodavacice sa istim IQom, pitam da li su stizali telefoni, kazu nisu uopste stigli u zemlju nit su se prodavali, tek od ponedeljka, ja kazem ok, one kazu ali bila je neka mala kolicina brzo se razgrabila imali smo redove 14tog tukli se ljudi ispred prodavnice. Da li se moze rezervisati telefon, one kazu ne, ne moze nema smisla posto jos ne znamo ni kada ce stici telefoni
ali rekli sete ponedeljak, da ali smo rezervisali celu kolicinu znate koliko ljudi je bilo pre vas, vec imamo ogroman spisak, ali zovite nas broj i informisite se LOL LOL. Hahaha, vidim da od ovoga nista biti, bar za mene
![]()
Čekajte, mogao je da se rezerviše paket?
Ja sam danas bio u comtrade-u u Kraljevu i rekli su da su svi telefoni rezervisani i da stižu večeras. Jel' to moguće?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari