Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ako imaš optiku vraćaš opremu tek kada dobiješ uslugu od Yettel-a, nemaš prekida kada se prelazi iz jednog kod drugog operatera. Odeš u Yettel i zatražis zahtev za prelazak kod njih iz mts-a i oni sve završe, tek kada ti postave svoju opremu i pisti signal Yettel ti onda odneseš opremu mts-u.

Otidji u Yetel i kazi da hoćes njihovu uslugu , oni će se javiti MTSu , MTS će tebe zvati i ponuditi produženje pod tim uslovima , što je bolje od Yetel ponude

Otidji u Yetel i kazi da hoćes njihovu uslugu , oni će se javiti MTSu , MTS će tebe zvati i ponuditi produženje pod tim uslovima , što je bolje od Yetel ponude
Posto i meni istice ugovor uskoro, da li omah potpisujem ugovor sa Yetelom, i da li sam u obavezi da moram njihovu uslugu na kraju da uzmem ako potpisem ugovor? Mislim na ovu foru sa Yetelom a radi dobijanja povoljnijih uslova kod Mts-a.

… da ponovimo - odete u Yettel i recite da prebacujete usluge kod njih, sa MTS optike… jako jednostavno…

Poslednja izmena:
Danas sam bio do mts da obnovim ugovor za tri broja koja su bila u Kontrola Troškova tarifi. Priključeni su u 4BOX4 za deljenje neta i ta varijanta mi je bila OK. Rekoše mi da ta tarifa više nije u ponudi, a sve što je trenutno aktuelno je jednostavno preskupo. Ispada da pridruživanje u 4BOX4 je trenutno moguće samo za Omorika tarife. Pri kraju razgovora rekoh da ne vidim šta dalje, sem da ću morati kod drugog operatera. Zaposleni tada reče da će poslati nekoj službi moje negodovanje zbog promene tarife, mislim da je pomenuo neku brigu o korisnicima. Da se javim na poziv i da se dogovorim sa njima kako dalje.
Da li je neko imao sličnu situaciju i šta mogu da očekujem?
Zaboravih da pitam u poslovnici, a možda neko ovde zna odgovor - ako ne obnovim ugovor tarife Kontrola troškova, da li mogu i dalje da budem korisnik, naravno bez benefita koje nosi UO, tj. biće skuplja nekih 40% ako se ne varam?

Meni je teta iz call centra mts-a ponudila 3 meseca za dinar (isto to piše i na sajtu), onda smo krenuli u pregovore i na kraju mi je rekla da će me nazvati neko od agenata ako budu mogli da mi daju bolji popust. Od agenata ću da tražim 24 meseca po 50% ili ništa.

@r!sc!
Samo preti prelaskom kod konkurencije (možda čak i da pokreneš postupak za prenos broja), budi uverljiv i možda dobiješ neki dodatni popust kad te agent bude zvao na telefon. Teta iz poslovnice mi je rekla da oni generalno ne daju nikakve posebne ponude, da to rade agenti...

Poslednja izmena:
Pozdrav ljudi, imam Box 3 M (tv, fiksni, internet 400/400) i plaćao sam 12 meseci po dinar + 12 meseci po 4200
Ističe mi ugovor za par dana, pa da vidim šta mi predlažete, kako da izboksujem bar 12 meseci za dinar? Da li će oni mene da zovu pred istek pa da mi nude neke povoljnosti ili da ih ja zovem? Da li da pretim da ću da predjem kod drugig provajdera (orion/a1)?
I ja imam identičnu situaciju kao ti na jednoj lokaciji. Zvao ih na 064733 i pitao šta imaju da ponude da potpišem novi ugovor. Odmah ponudili 6x50%, odbio.
Nakon dva dana zovu i nude 10x50%. Ja ponovo odbio i rekao da me interesuje samo 24x50% inače otkazujem.
Zvali posle dva dana i ponudili 24x50% ali moram preći na box3L. Pristao

Vrh Dno