Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Kako ide odvajanje mob broja iz box4 paketa.. Za 2 meseca mi istice box4. Zelim da ukinem box4 ali da ostavim mobilni broj zasebno ili ga prenesem kod drugog operatera. koja je procedura?

Odeš u poslovnicu i kažeš upravo to što si ovde. BOX se raskida, tj. taj zbirni ugovor prestaje da važi, a za svaku pojedinačnu ulogu dalje biraš šta ćeš: ukidanje, potpis novog ugovora (bilo za pojedinačne usluge, bilo za manji BOX), ostanak bez ugovorne obaveze po punoj ceni, prelazak na pripejd (za mobilni)...

Isto sam i ja uradio 1. jula, zadržao mail nalog i prebacio mob na prepaid do 1. septembra kad sam prešao u globaltel. Medjutim, tad su mi ugasili i mail bez ikakvog obaveštenja... Slepci da nema dalje

Zvanično si se prijavio za uslugu Imejl+, koja košta 42 dinara mesečno ili kako? Ako je odgovor potvrdan, možda imaju neku foru da moraš da imaš bilo koju drugu uslugu (makar i pripejd, sudeći po tvom slučaju) da bi to mogao da koristiš, mada nije naznačeno na stranici koju sam linkovao niti mi je to dosad bilo poznato.

А нама на супернови не дају мејл.

Kad se izvalači mobilni iz box paketa nakon isteka uo jel može odmah da se prebacuje u drugu mrežu ili mora da se čeka 30 dana?

Može odmah, ja sam čak otišao u A1 upravo direktno iz MTS-ove poslovnice, mada sam prethodno u aplikaciji Moj mts proverio da li je stvarno mobilni broj izdvojen. Potrebno je nekoliko minuta (navodno možda i duže) da se to desi, nije baš instant, pa je moguće da bi u slučaju podnošenja zahteva u tih nekoliko minuta on bio automatski odbijen. Imaj samo u vidu da bi ti, ukoliko ostaneš na postpejdu, tih nekoliko dana do prenosa proporcionalno bilo naplaćeno po punoj ceni, na odvojenom računu.

Zato je opcija i da pređeš na pripejd, što postaje efektivno dan kasnije (makar je tako bilo ranije, ispada isti postupak kao kod promene operatera, mada je možda sad drugačije rešeno), ali te oslobađa tog troška, ukoliko ga ne želiš i pripejd ti je okej na nekoliko dana. MTS-ov službenik će ti u tom slučaju možda reći da moraš da sačekaš 60 dana (toliki je rok inače, ne 30), ali to nije tačno. Praksa pokazuje da je sada svim operaterima dovoljno da je broj bio dva meseca u mreži, nevažno kako (paket, vlasnik, šta već), što je i u skladu sa RATEL-ovim pravilnikom.

Poslednja izmena:
Pozdrav ljudi, imam Box 3 M (tv, fiksni, internet 400/400) i plaćao sam 12 meseci po dinar + 12 meseci po 4200
Ističe mi ugovor za par dana, pa da vidim šta mi predlažete, kako da izboksujem bar 12 meseci za dinar? Da li će oni mene da zovu pred istek pa da mi nude neke povoljnosti ili da ih ja zovem? Da li da pretim da ću da predjem kod drugig provajdera (orion/a1)?
Evo da vam javim, kao nekom članu ovde prvo su mi nudili 6 meseci 50 posto, pa 10, pa na kraju 24 ali da predjem na Box L.
Rekao sam da cu da razmislim, tu me zaplašili kako mozda neću više imati tu ponudu.
Četvrti dan sam ja njih zvao, potrazio box 3 M sa 50 posto popusta cele dve godine i dobio sam

Taman sam se opustio, kad ovi mi u novi racun naplatise Apolon kog niti sam aktivirao niti promotivno gledao, ne znam ga cak ni naci u ponudi. NEVEROVATNI SU!!!

Evo da vam javim, kao nekom članu ovde prvo su mi nudili 6 meseci 50 posto, pa 10, pa na kraju 24 ali da predjem na Box L.
Rekao sam da cu da razmislim, tu me zaplašili kako mozda neću više imati tu ponudu.
Četvrti dan sam ja njih zvao, potrazio box 3 M sa 50 posto popusta cele dve godine i dobio sam
Preskocio si samo zasto su te zvali, jesi otisao kod drugog providera trazio prelaz ili tek te tako zvali?

Preskocio si samo zasto su te zvali, jesi otisao kod drugog providera trazio prelaz ili tek te tako zvali?
Ja sam prvo njih zvao pošto mi ističe ugovor i tad su mi ponudili 6 meseci.
Posle su oni mene zvali da mi nude 10, pa 24 meseca
Rekao sam im da mi ostali provajderi nude bolje popuste, sbb, orion, yettel, do 20 meseci popusta (zapravo samo orion nudi toliko). Nisam nigde trazio prelaz

… ostao si kod njih, dobrovoljno plaćajući više… tj. dobio za više novca ugovornu obavezu na dve godine, što im je bio cilj do skorog poskupljenja…

U teoriji kad istekne box4 u 4 gde su pridruzeni tel paketi koji vise nisu u ponudi da li onda oni ostaju ili se brisu?
Kontrola troskova vise nije u ponudi ali ako nastavim da koristim posle isteka UO prakticno placam cenu bez UO zar nije tako?
Tako da bih teoretski mogao da ih zadrzim u boxu 4 u 4 ako produzim UO istog?
Znam ljude koji godimama koriste pakete koji ne postoje van UO i nisu im ukinuti, do duse ne u MTS.

Mislim da se kod obnove box ugovora brišu svi brojevi dodati u 4 u box4 (3), tako da će morati opet da se dodaju, ali ne znam da li će moći da se dodaju ako u uslovima za tu promociju ne stoji da je moguće dodati paket kontrola troškova. Sve u svemu, isplati se probati, ali ne bih računao da će biti moguće

Nakon isteka ugovorne obaveze za Box 4 se brišu brojevi koji su dodati i ako se napravi nova ugovorna obaveza, mogu da se dodaju pod uslovom da su i oni sa paketima koji su predviđeni za ovu uslugu. Takođe na svim brojevima, od onog iz Box paketa i pridruženim, mora da bude uključen Net boost, koliko znam 😃
Paketi koji više nisu u ponudi, a za njih je sitekla ugovorna obaveza, prebacuju se na neki približan aktuelni paket po punoj ceni, tako je bar pre bilo kad su izbacivali pojedine pakete iz ponude 😃

jel su ovi box paketi u optici opet poskupeli? a da ja to ne znam , ovaj mesec mi stigao jos veci racun u odnosu na prethodno poskupljenje i to za 1200 din vise!

Nisu poskupeli.

Sigurno su ti naplatili neku uslugu, pogledaj specifikaciju računa i tamo ćeš videti šta ti je sve išlo u tu cenu koju su ti naplatili.

Možda ti je istekla i UO...

online mi je racun odnosno stize na email sacu da pogledam bas...

edit pise ostale usluge i naknade 600 din jos , pa niko nista nije aktivirao , ja sad stv ne znam...

Nije bilo novih poskupljenja, tako da se kod tebe nešto drugo desilo. Da li si proverio sadržaj računa, tih 1200 ti je baš uvećana pretplata ili su ti možda aktivirali neki dodatni paket? Takođe, postoji opcija da ti je istekla ugovorna obaveza, u kom slučaju su svi paketi beše 800 dinara skuplji. Pošto je tebi više naplaćeno, mogao bi biti neki dodatni STB (nisu besplatni nakon isteka) i slično.

jel su ovi box paketi u optici opet poskupeli? a da ja to ne znam , ovaj mesec mi stigao jos veci racun u odnosu na prethodno poskupljenje i to za 1200 din vise!

online mi je racun odnosno stize na email sacu da pogledam bas...

edit pise ostale usluge i naknade 600 din jos , pa niko nista nije aktivirao , ja sad stv ne znam...

Sajt, aplikacija i posebno listing naplaćenih usluga, za početak i onda možeš da vidiš da li da reklamiraš račun 😃

prosle godine sam potpisao optiku box3 + 1 jos resiver za treci tv na 4150 din bi trebao da bude racun tako mi je receno , ako placam online , pa su poskupeli u medjuvremenu i 5000 bi trebao da stigne , e sad stigao je 5000 + 600 din neke usluge kakve ja ne znam ja tv retko kad i palim iskreno jedino ako nije neko od ovih mojih aktivirao ali ne verujem.Ne pisu kakve su usluge
1757168220095.png
edit : @iOS nmg da nadjem na sajtu taj listing moze malo u detaljnjijim koracima ?

Nazad
Vrh Dno