Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

600 din je veci , inace @iOS nemam ja mts broj taj fixni i ne koristim sto sam dobio

Zvacemo da pitamo , nema druge necu crknem za 600 din samo da putam o cemu se radi.A da su prevara jesu.
Edit prethodni racun sam platio 4400 zato sam reko 1200 vise

Poslednja izmena:
Pa tu se onda definitivno nešto dodatno desilo. Poslednje poskupljenje je realizovano sredinom januara, što znači da je već februarski račun morao da ti bude makar 4999, što je puna cena paketa BOX 3 M. Ne vidim kako je julski (to je prethodni) račun mogao da ti bude tako nizak, a da nisi imao ugovoreno nešto specijalno. Svakako bi korisno bilo i da pogledaš specifikaciju prethodnih računa, makar da vidiš da li ti je i ranije naplaćivan taj STB, a možda čak nije prvi mesec ni da ti naplaćuju Apollon.

Nakon isteka ugovorne obaveze za Box 4 se brišu brojevi koji su dodati i ako se napravi nova ugovorna obaveza, mogu da se dodaju pod uslovom da su i oni sa paketima koji su predviđeni za ovu uslugu. Takođe na svim brojevima, od onog iz Box paketa i pridruženim, mora da bude uključen Net boost, koliko znam 😃
Paketi koji više nisu u ponudi, a za njih je sitekla ugovorna obaveza, prebacuju se na neki približan aktuelni paket po punoj ceni, tako je bar pre bilo kad su izbacivali pojedine pakete iz ponude 😃
Ok ako je tako, za Kontrolu troskova Net boost nikada nije vazio.Ja sam potpisao UO za KT na 24m i istice mi 18.01.2026, ako ukinu paket i prebace me na skuplji/ losiji jel imam pravo raskida ugovora? Takodje u sdasnjem Box 4 gold za deljenje i dalje pise da moze KT i ako ga vise nema.

Vrh Dno