Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Pa oni su 'ladno izbacili Morava tarife kao opciju za ubacivanje u 4 u box 4, kao i Zmaj...a može pored Omorike da se ubaci KT kao opcija u tu priču.

@nesa69 ,druze ,ovo nije pisalo juce kad sam gledao.Izgleda da ne mogu da se sastave sta ide u koji paket.Juce je pisalo za Box plavi ko nema optiku da ce imati 100/10,sad pise da ce imati 50/8.Juce nije pisalo za HBO i Apollon,sad pise.Nista mi nije jasno.
Moja greška za WiFi extender, nisam dobro gledao, ostalo da ide uz plavi.
Definitivno treba pričekati da neko pismen i kršten, tj. ovlaščen :) pregleda šta su ubacili kao besplatno u pakete.
Npr. za Plavi Lite i Plavi idu dodatni paketi: Porodični mix, Stingray Music, HBO+ i Extra
Pošto imam aktiviran HBO+, odmah mi se isplati da pređem i na Plavi lite, te malo brži net, te 700 dinara manje, te ne fali akcije ... :)

Razlika onda izmedju plavog i belog Boxa je samo u mobilnoj tarifi i sto beli ima Deezer dodatno.

Pitanje vezano za 4ubox4. Ja imam box4, otac ima samo mob paket omoriku. Samo dodam njegov broj i dobijemo gb? nema nekih sitnih slova, da se produzava ugovorna obaveza ili tako nesto? meni je istekao ugovor i sada cekam optiku da bih je produzio.

Poslednja izmena:
Pitanje vezano za 4ubox4. Ja imam box4, otac ima samo mob paket omoriku. Samo dodam njegov broj i dobijemo gb? nema nekih sitnih slova, da se produzava uugorna obaveza ili tako nesto? meni je istekao ugovor i sada cekam optiku da bih je produzio,
Tako je, nema nikakvih dodatnih začkoljica.

CikaKure, ne bi trebalo da može ako ti je istekla ugovorna obaveza.
Čekati optiku ume da bude sex 🙂 osim ako ne ideš na ono 12 za dinar, ali onda moraš da se odjaviš da bi bio novi korisnik. Ili prelaz na Telenor, kako se već zove, ako još ima promocija. Onda nema gb.
Ne znam koliko ti je skuplji paket sada bez ugovora, valjda imaš računicu. Na optiku se prebacite kada stigne.
Najbolje ako možeš da izvedeš odjavu kada stigne optika pa uzmeš 12/1.

Nisam shvatio da mu je istekla ugovorna obaveze vec da pita da li se pri dodavanju broja produzava ugovorna obaveza. Svakako ne bi mogao ako mu je istekla ugovorna obaveza, u suprotnom moze bez produzenja.

Trenutno je akcija u mts-u,da li mislite da vredi uzeti box 2 fiksni i internet. 10 Meseci upola cene ako je istina.

ali znam da za manje od 2 nedelje mobilni prenosim u Yettel

Da li možeš da napišeš koji paket i koliko košta ? Imam BOX 4 (optiku) koji mi ističe u septembru. Prešao bih u Yettel, samo nisam siguran koji je paket trenutno najbolji za mobilni. Inače kod MTS a sam skoro 15 godina. Sa uslugom je sve o.k. i više sam nego zadovoljan, ne dopada mi se samo odnos prema korisnicima gde za nove može sve a za stare ništa.

Da je sreće da imamo svi infrastrukturu pa da ih stalno menjamo.

Da li možeš da napišeš koji paket i koliko košta ? Imam BOX 4 (optiku) koji mi ističe u septembru. Prešao bih u Yettel, samo nisam siguran koji je paket trenutno najbolji za mobilni. Inače kod MTS a sam skoro 15 godina. Sa uslugom je sve o.k. i više sam nego zadovoljan, ne dopada mi se samo odnos prema korisnicima gde za nove može sve a za stare ništa.
Svi su takvi ne zavarava se. Samo prelaziti sa jedne na druge do iznemoglosti :)

Da, proverio bih to sigurno, malo je čudno stvarno sve to, znam da imaju još odavno promocije za dinar, ali ovo za 0 prvi put čuo danas, pitao me kad mi ističe ugovor sa Orionom, ja mu rekao za nešto malo jače od godinu dana, da je šteta što nije ranije jer bih uzeo onda sigurno, on kaže da stalno idu promocije i da to nije problem, možda sam se zeznuo nešto ali prilično sam siguran da je rekao da je godinu dana za 0 dinara i da onda nakon godinu dana odlučim šta ću dalje, nije pominjan ugovor. Pominjao je neke tv kanale, BN, onda AXN, on kaže ima Supernovu a tamo nema ovaj kanal ali ovde ima onaj i slično, presekao sam ga odmah tu jer mi to nije važno i rekao sam mu da ne gledam tv a on reče da je to njima bitno u ovoj akciji, dao mi onda kontakt broj i flajer pa ako se ipak odlučim da ga cimnem.
Zdravo, molim te mi posalji u pp ime agenta i njego broj telefona sa flajera. Ne postoji mogucnost da u Box paketu koristis internet 12 meseci besplatno a posle ako ti se ne svidja da otkazes, platices penaleta raskid ugovora jer je svaka uo na 2 godine.

Zdravo, molim te mi posalji u pp ime agenta i njego broj telefona sa flajera. Ne postoji mogucnost da u Box paketu koristis internet 12 meseci besplatno a posle ako ti se ne svidja da otkazes, platices penaleta raskid ugovora jer je svaka uo na 2 godine.
Poslao, rekoh da ostavljam mogućnost da ga nisam dobro razumeo, bio sam se tek probudio kad je zvonio, pričali smo neko vreme, mislim da sam bio fokusiran ali ok, možda je moja greška moja njegova, kako god, nisam imao lošu nameru, ne znam btw ni šta bih mogao da postignem sa namernim obmanjivanjem, eto ti vidi onda pa javi, ja sam mislio da ga zovem ali ipak nisam jer ste me postovima ubedili da je to teško da bude onako kako sam ja razumeo, a čak i da je tako ne znam šta bih radio iskren da budem.

Nakon izvršene provere drago mi je da je ipak sa mojim mentalnim zdravljem sve u redu, a počeo sam bio da se pribojavam da sam mnogo omatorio :)
Agent prodaje mi je dao netačne informacije, ja sam ih preneo ovde i to bi bilo to. Dešava se.

Nije on tebi reko pogresne informacije nego svesno to govore pa ko se upeca na slakorecivost promotera. I posle aj ti dokazi ako nemas snimljen razgovor da je on to reko. Jednostavno agenti idu i pecaju nove korisnike i za svakog korisnika kojeg dovedu imaju procenat i neki bonus zato je njemu u cilju da ti da sto primamljiviju ponudu a kada dodje period da ti hoces da raskines ugovor ne mozes jer te je neki dripac preveslao sa svojom ljubaznoscu.

Moj majstor kada sam pocinjao da ucim zanat mi je reko stagod da radis u zivotu prvo tri puta meri pa tek onda kada si siguran da je to to onda seci.

Nisam ulazio u razloge za davanje istih, dao je netačne informacije.
Prilikom potpisivanja ugovora ti bi trebao da vidiš šta potpisuješ i šta tu stoji, koliko meseci je X dinara , koliko Y, koliko traje ugovor itd.

Prilikom potpisivanja ugovora ti bi trebao da vidiš šta potpisuješ i šta tu stoji, koliko meseci je X dinara , koliko Y, koliko traje ugovor itd.
Ne funkcioniše to tako kod njih. Oni ti daju jedno u ugovoru i "ispoštuju" drugo na reč. Bilo je priče o tome gde jedno piše na ugovoru, pa kad dođe regularan račun, a trebao je sa popustom, moraš da zoveš da ispravljaju. Za sada su ispravljali.

Ne funkcioniše to tako kod njih. Oni ti daju jedno u ugovoru i "ispoštuju" drugo na reč. Bilo je priče o tome gde jedno piše na ugovoru, pa kad dođe regularan račun, a trebao je sa popustom, moraš da zoveš da ispravljaju. Za sada su ispravljali.
Aha, ok, nisam znao to, nemam iskustva sa njima, osim tog kontakta nedavnog sa akviziterom nikad do sada nisam imao ništa sa njima.
Pa dobro, sve u svemu njihovo je da probaju da te prevare, da li ćeš im to dozvoliti na tebi je, to bi bio neki zaključak iz cele te priče, koji sam ja izvukao barem.

Box plavi je mnogo povoljniji nego Box plavi lite tako da cu pri obnovi ugovora prebaciti sa ocevog na moje ime,plus prelazim na skuplju varijantu pa cu videti koje benefite cu dobiti.A i nadam se da ce do leta biti optike u Sapcu.🤔

U tom slucaju ih pozovi i trazi da ti puste taj novi paket sa vecom brzinom.

U tom slucaju ih pozovi i trazi da ti puste taj novi paket sa vecom brzinom.
Pošto su oni poznati kao ljudine koje kad zamoliš odmah ti učine. Niko ti ništa neće "pustiti" bez para. Ja sam pre manje od mesec dana obnovio plavi na 2 godine i naravno da je jedini način da predjem na novi plavi bio potpisivanje novog ugovora. Mislim da je 1000 dinara razlike skroz ok obzirom na to šta se dobija. Ovo je praktično Box 4 Beli samo sa manjim netom na mobilnom + dizer. Da ne kažem pojačani stari Beli na rasprodaji.

Nisam ni mislio da su oni crveni krst ni da nas toliko vole pa kad ko pozove da mu odmah ucine ali ako mu vec veca brzina znaci moze da trazi raskid ugovora ako nije dobio benefite i da plati taj mesec sto je koristio i da potpise novi ugovor sa vecom brzinom.

Na kraju neka pozove neka pregovara uslvoljava preti svim dozvoljenim sredsvima jer ipak ovo nije fer prema ljudima koji su samo pre mesec dana ili manje ili vise potpisali novi ugovor i dobili stare pakete a oni posle koliko vremena izbace nove pakete.

To mi se kod njih ne svidja nikako, nedavno sam u Yettel temi procitao da svi korisnici koji su bili potpisali ugovore na 6 meseci po 1 dinar i sada kada su bili promenuli akciju da je 12 meseci po 1 dinar su i ti korisnici koji su bili dobili samo 6 meseci su obuhvaceni tom akcijom i sada imaju 12 meseci po 1 dinar.

Nazad
Vrh Dno