Moja greška za WiFi extender, nisam dobro gledao, ostalo da ide uz plavi.@nesa69 ,druze ,ovo nije pisalo juce kad sam gledao.Izgleda da ne mogu da se sastave sta ide u koji paket.Juce je pisalo za Box plavi ko nema optiku da ce imati 100/10,sad pise da ce imati 50/8.Juce nije pisalo za HBO i Apollon,sad pise.Nista mi nije jasno.
Tako je, nema nikakvih dodatnih začkoljica.Pitanje vezano za 4ubox4. Ja imam box4, otac ima samo mob paket omoriku. Samo dodam njegov broj i dobijemo gb? nema nekih sitnih slova, da se produzava uugorna obaveza ili tako nesto? meni je istekao ugovor i sada cekam optiku da bih je produzio,
ali znam da za manje od 2 nedelje mobilni prenosim u Yettel
Svi su takvi ne zavarava se. Samo prelaziti sa jedne na druge do iznemoglostiDa li možeš da napišeš koji paket i koliko košta ? Imam BOX 4 (optiku) koji mi ističe u septembru. Prešao bih u Yettel, samo nisam siguran koji je paket trenutno najbolji za mobilni. Inače kod MTS a sam skoro 15 godina. Sa uslugom je sve o.k. i više sam nego zadovoljan, ne dopada mi se samo odnos prema korisnicima gde za nove može sve a za stare ništa.
Njihove naravnoIznemoglosti? Njihove ili naše?![]()
Zdravo, molim te mi posalji u pp ime agenta i njego broj telefona sa flajera. Ne postoji mogucnost da u Box paketu koristis internet 12 meseci besplatno a posle ako ti se ne svidja da otkazes, platices penaleta raskid ugovora jer je svaka uo na 2 godine.Da, proverio bih to sigurno, malo je čudno stvarno sve to, znam da imaju još odavno promocije za dinar, ali ovo za 0 prvi put čuo danas, pitao me kad mi ističe ugovor sa Orionom, ja mu rekao za nešto malo jače od godinu dana, da je šteta što nije ranije jer bih uzeo onda sigurno, on kaže da stalno idu promocije i da to nije problem, možda sam se zeznuo nešto ali prilično sam siguran da je rekao da je godinu dana za 0 dinara i da onda nakon godinu dana odlučim šta ću dalje, nije pominjan ugovor. Pominjao je neke tv kanale, BN, onda AXN, on kaže ima Supernovu a tamo nema ovaj kanal ali ovde ima onaj i slično, presekao sam ga odmah tu jer mi to nije važno i rekao sam mu da ne gledam tv a on reče da je to njima bitno u ovoj akciji, dao mi onda kontakt broj i flajer pa ako se ipak odlučim da ga cimnem.
Poslao, rekoh da ostavljam mogućnost da ga nisam dobro razumeo, bio sam se tek probudio kad je zvonio, pričali smo neko vreme, mislim da sam bio fokusiran ali ok, možda je moja greška moja njegova, kako god, nisam imao lošu nameru, ne znam btw ni šta bih mogao da postignem sa namernim obmanjivanjem, eto ti vidi onda pa javi, ja sam mislio da ga zovem ali ipak nisam jer ste me postovima ubedili da je to teško da bude onako kako sam ja razumeo, a čak i da je tako ne znam šta bih radio iskren da budem.Zdravo, molim te mi posalji u pp ime agenta i njego broj telefona sa flajera. Ne postoji mogucnost da u Box paketu koristis internet 12 meseci besplatno a posle ako ti se ne svidja da otkazes, platices penaleta raskid ugovora jer je svaka uo na 2 godine.
Ne funkcioniše to tako kod njih. Oni ti daju jedno u ugovoru i "ispoštuju" drugo na reč. Bilo je priče o tome gde jedno piše na ugovoru, pa kad dođe regularan račun, a trebao je sa popustom, moraš da zoveš da ispravljaju. Za sada su ispravljali.Prilikom potpisivanja ugovora ti bi trebao da vidiš šta potpisuješ i šta tu stoji, koliko meseci je X dinara , koliko Y, koliko traje ugovor itd.
Aha, ok, nisam znao to, nemam iskustva sa njima, osim tog kontakta nedavnog sa akviziterom nikad do sada nisam imao ništa sa njima.Ne funkcioniše to tako kod njih. Oni ti daju jedno u ugovoru i "ispoštuju" drugo na reč. Bilo je priče o tome gde jedno piše na ugovoru, pa kad dođe regularan račun, a trebao je sa popustom, moraš da zoveš da ispravljaju. Za sada su ispravljali.
Pošto su oni poznati kao ljudine koje kad zamoliš odmah ti učine. Niko ti ništa neće "pustiti" bez para. Ja sam pre manje od mesec dana obnovio plavi na 2 godine i naravno da je jedini način da predjem na novi plavi bio potpisivanje novog ugovora. Mislim da je 1000 dinara razlike skroz ok obzirom na to šta se dobija. Ovo je praktično Box 4 Beli samo sa manjim netom na mobilnom + dizer. Da ne kažem pojačani stari Beli na rasprodaji.U tom slucaju ih pozovi i trazi da ti puste taj novi paket sa vecom brzinom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari