Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ljudi ne zanosite se sa pričom 12 meseci za 0 dinara i posle nikom ništa...
Ne znam šta hoćeš sa ovim zapravo da kažeš, znam da zvuči neverovatno ali lik je bio juče, Bežanija je u pitanju, imao mts uniformu, imam njegov telefon, ne znam šta može da dobije bilo lažnim predstavljanjem bilo lažnim informacijama, a i ja takodje isto tako. Postoji opcija da ga nisam baš dobro razumeo ili da on nije baš najsjajnije objasnio, godinu dana za 0 dinara je sigurno, da li nakon toga moraš dalje da budeš u nekoj obavezi ostavljam kao nepoznanicu ali prilično sam siguran da mi je rekao da nakon godinu dana mogu da batalim i vratim opremu ako ne želim dalje, da on razume da svi već u zgradi imaju nekog operatera ali da su njima bitni tv kanali koje drugi operateri nemaju, da mogu paralelno da imam i druge operatere za to vreme, da nemam šta da izgubim itd. itd. Rekao sam mu da već imam optički net, da me televizija ne zanima i da je šteta što mi ugovor ističe za godinu dana sa njima jer bih uzeo, on reče da promocije stalno idu i kao ok zdravo zdravo, to je sve.

Jel veruješ i u Deda Mraza? :D
Box ugovori su sa ugovornom obavezno 24 meseca i to je to, sve je jasno.

A šta dobijaju sa lažnim predstavljanjem i "nismo se razumeli" posle? Pa dobijaju potpis na ugovor i ispunjene kvote a ti se posle slikaj i raskidaj ako baaaaš imaš želju za tim pod uslovima koje će da ti navedu. Računaju na lenjost korisnika i spremnost da uz malo gunđanja progutaju sve što im provajder servira.

Ne znam šta hoćeš sa ovim zapravo da kažeš, znam da zvuči neverovatno ali lik je bio juče, Bežanija je u pitanju, imao mts uniformu, imam njegov telefon, ne znam šta može da dobije bilo lažnim predstavljanjem bilo lažnim informacijama, a i ja takodje isto tako. Postoji opcija da ga nisam baš dobro razumeo ili da on nije baš najsjajnije objasnio, godinu dana za 0 dinara je sigurno, da li nakon toga moraš dalje da budeš u nekoj obavezi ostavljam kao nepoznanicu ali prilično sam siguran da mi je rekao da nakon godinu dana mogu da batalim i vratim opremu ako ne želim dalje, da on razume da svi već u zgradi imaju nekog operatera ali da su njima bitni tv kanali koje drugi operateri nemaju, da mogu paralelno da imam i druge operatere za to vreme, da nemam šta da izgubim itd. itd. Rekao sam mu da već imam optički net, da me televizija ne zanima i da je šteta što mi ugovor ističe za godinu dana sa njima jer bih uzeo, on reče da promocije stalno idu i kao ok zdravo zdravo, to je sve.

Prvo nema nista na godinu dana ugovora jer gde je tu mts-va zarada? Da ti daju nesto na godinu dana da koristis i onda ako hoces da nastavis mozes ako neces mozes kod drugog operatera. Svi ugovori se zakljucuju na dve godine samo zavisi po kojim uslovima se dogovoris. Bolje pozovi coveka koji ti je bio da ti resi tu nedoumicu.

Cak i da ti je reko da posle godinu dana mozes kako hoces siguran sam da je slagao.

A jasno je to meni sve, samo sam ostavio informaciju, ne zanima me kako god da je, sve i da je tako da mogu da nakon godinu dana batalim.
Drugačija je ovo bila ponuda od standardne, kažem da su svesni oni da si ti kod drugog operatera i kaže da im to nije važno, niti kad ti ističe ugovor sa njima itd.
Zarade očigledno nemaju ali kao što rekoh, reče da su im bitni neki tv kanali koje drugi operateri nemaju, nisam ga pažljivo slušao jer me to ne zanima a i prekinuo sam ga tu.
Nemam šta da ga zovem jer mi ne igra to ulogu nekakvu ionako, imao bih možda tv kojeg sad nemam ali ne treba mi a cimanje je sve to oko uvodjenja itd.
Ako nekog interesuje, tj. voljan je to da razreši da li je tako kako sam opisao ili nije, može da mi se javi na pm slobodno pa da prosledim telefon.

sve i da je tako da mogu da nakon godinu dana batalim

Možeš ti da "batališ" svaki ugovor pre isteka ugovorne obaveze ali ćeš da plaćaš za to zadovoljstvo. Ako je raskid na tvoj ćef a nije usped nekih izmena u usluzi pa moraju da okače obaveštenje na sajt i daju 30 dana fore za raskid bez "penala"/ "nadohnade štete".
Kad bi raskidao taj ugovor gde si imao 12 meseci gratis naravno da bi tražili da platiš tih 12 meseci ili da platiš ostatak meseci do kraja UO.

I to što "optičarima" daju pola ugovora (12 od 24 ukupno) "gratis" uveliko finansira ostatak Telekom korisnika + se "neutrališe" dodatno sa ovim "sitnim poskupljenima" na svakih 3-6 meseci.. Tako da ne daju oni ništa za dž, tj nisu na poslovnom gubitku već to što si ti dobio "gratis" danas već finasiraju postojeći korisnici a ti ćeš za godinu dana da budeš postojeći korisnik i finasiraš drugima koje su upecali na "gratis". Pa tako imamo sad paket koji je pre godinu i po recimo koštao 3400 din da sad košta 4200 i to sa "popustom" na e-račun.

Moguće da je čovek u pravu. Pre jedno 5-6 godina uz račun za fiksni stigla je ovakva ponuda, sa šest meseci besplatnog interneta. Oprema je mogla da se vrati u toku probnog perioda ako korisnik nije zadovoljan:
MTS internet - besplatno probajte na 6 meseci.jpg

Mobilne tarife u mts-u su postale preskupe, samim tim i Box4. A i TV nije nešto jeftin.

Možda bolje imati Box3 (ako već imate mts) + mobilni negde drugde nešto.

Mobilne tarife u mts-u su postale preskupe, samim tim i Box4. A i TV nije nešto jeftin.

Možda bolje imati Box3 (ako već imate mts) + mobilni negde drugde nešto.
Mts-ov džoker je 4 u Box4 - 100gb mobilnog neta za nosioca box-a i dodatna četiri broja.

Znam koliko je supruga navučena na ovo jer ne mora da gleda da li je na Wifi-ju ili ne, a i gospodja tašta je opskrbljena sa netom (jer je prethodno potpisala ugovor bez konsultacija 😁).

Medjutim od sledećeg ugovornog perioda ako se kod Mts-a nešto bitno ne promeni na bolje - prelazim na Box2, žena i tašta na odabrane pakete, a TV gasim jer otkad nema Cinestar kanala i nemam baš šta da vidim. Pink bojkotujem ako ni zbog čega drugog, a ono zbog preglasnog džingla na početku reklama. Ponižavajuće je.

Glasam svojim novcem.

I jos ovaj bezobrazluk-2 STBa idu samo uz zlatni paket i vise ne dele WI FI extender?!

Moguće da je čovek u pravu. Pre jedno 5-6 godina uz račun za fiksni stigla je ovakva ponuda, sa šest meseci besplatnog interneta. Oprema je mogla da se vrati u toku probnog perioda ako korisnik nije zadovoljan
Moguće da je čovek u pravu. Pre jedno 5-6 godina uz račun za fiksni stigla je ovakva ponuda, sa šest meseci besplatnog interneta. Oprema je mogla da se vrati u toku probnog perioda ako korisnik nije zadovoljan:
Pogledajte prilog 341375

Eto, radili su to slično i pre 6 godina, što ne bi i sada.
Mislim da sam to napomenuo ali za svaki slučaj da kažem još jednom onda, jedino je Box Optika paket u toj kombinaciji, ne i ostali paketi.
Kod mene u zgradi svaki sprat ima njihovu kutiju za optiku , tako je i krenuo razgovor, pokazao mi kutiju i krenuo da priča o optici i toj ponudi.
Sad me baš i zainteresovala ta ponuda zapravo, tako da ću najverovatnije da ga i cimnem za vikend i razjasnim sve dileme, ako uradim to javljam.

Imam jedno pitanje, danas mi je stigao još jedan dodatni račun za kućni internet pored standardnog računa za BOX 4 crveni optika gde je valjda uračunat kućni internet od kako imam taj paket već skoro 2 godine. Dodatni račun je oko 1000 din i pozadi piše da je brzina interneta 100/20. Ništa mi nije jasno, dal je nešto poskupelo ili su ubrzali net pa naplaćuju dodatno ili su mi uvalili dodatni račun greškom pošto ne mogu da ga vidm na nalogu "moj mts". Ako neko može da pomogne bio bih zahvalan.

sto
kod svih operatera je tako i zato je migracija korisnika vamo tamo u zavisnosti od mogućnosti za drugim operaterima
kako videh nove cene i ja cu verovatno ili orion ili hipernet kad krajem godine dodje vreme a sve iz mts otkazati sbb ne dolazi u obzir nikako
videcemo u svakom slucaju

Ja jedino kad mi bude isticao ugovor da se prebacim na Box plavi lite.Imacu manje GB ali cu bar imati optiku.I ako uspem da dobijem neki popust.Ili da zapretim da cu da odem u SBB,Orion ili Supernovu kad vec imam mogucnosti.😉

Nema tu nikakve pretnje, jednostavno ih bas briga za korisnike koji odlaze, jer na jednog ili 100 korisnika koji im odu dodje toliko novih ili duplo vise.

Kadgod da sam pokusao da pregovaram sa njima nikada nisam uspeo da nesto dobijem kao pojedini ovde sto su pisali da su dobijali 7-8 ili vise meseci gratis za obonovu ugovora, da li je meni zapao neki zadrt agent ili sta ne znam ali znam da za manje od 2 nedelje mobilni prenosim u Yettel a cim budem mesec dana pred istek ugovora za optiku trazim IDP broj i prenosim optiku u Yettel isto, pa cu kao i svi koji tako rade, na svake dve godine menjaju provajdera. Jos ja kao necu ja to da radim videce da sam lojalan pa ce sami da daju bolju ponudu a ono ispalo sto si ti bolji oni sve gori.

Mts-ov džoker je 4 u Box4 - 100gb mobilnog neta za nosioca box-a i dodatna četiri broja.

Znam koliko je supruga navučena na ovo jer ne mora da gleda da li je na Wifi-ju ili ne, a i gospodja tašta je opskrbljena sa netom (jer je prethodno potpisala ugovor bez konsultacija 😁).

Medjutim od sledećeg ugovornog perioda ako se kod Mts-a nešto bitno ne promeni na bolje - prelazim na Box2, žena i tašta na odabrane pakete, a TV gasim jer otkad nema Cinestar kanala i nemam baš šta da vidim. Pink bojkotujem ako ni zbog čega drugog, a ono zbog preglasnog džingla na početku reklama. Ponižavajuće je.

Glasam svojim novcem.
Tih 100GB jeste primamljivo, al eno za cenu Omorike 3 u A1 - Moćna tarifa sa 1TB u toku uo da se troši (prosek 40GB mesečno). Još za prenos broja daju 6 meseci po 1 dinar.

Po meni, box4 gubi smisao, osim ako baš imate problem sa A1 mrežom.

Tih 100GB jeste primamljivo, al eno za cenu Omorike 3 u A1 - Moćna tarifa sa 1TB u toku uo da se troši (prosek 40GB mesečno). Još za prenos broja daju 6 meseci po 1 dinar.

Po meni, box4 gubi smisao, osim ako baš imate problem sa A1 mrežom.
Ponuda je odlična, ali baš imam problem sa A1 mrežom. U pravom smislu reči - problem sa mrežom na mojoj lokaciji 😊.

Međutim, i na Yettelu ima šta da se probere kad su uključeni popusti.

Znaci meni nije jasno ovo oko povecanja brzine samo za nove korisnike???
Pa dokle ce to da traje za jedne ovako a za druge onako?? Jel ima tu nekog krsenja zakona?
Kao pre "100 godina" kad je uveden 062 pozivni za 10 dinara minut a mi visegodisnji korisnici smo duvali lulu na 063 za 15 dinara minut!!

Pa jednostavno moze im se, prave preraspodelu izmedju korisnika i pokusavaju prisilno da ljude zadrze na svojoj mrezi tako sto novima daju sve a starima nista i onda stari korisnici ili uzmu novi ugovor ili predju kod drugog operatera.

Ali dogod telekom bude postavljao uslov za optiku da se mora imati fiksni telefon sve vise i vise ljudi ce ih napustati. Bar sam ja jedan od tih koji ce ih posle vise od 20 godina koliko mi je mobilni broj kod njih u mrezi da predjem kod drugog operatera i net posle sigurno jedno 10 godina cu ih menjam jer jednostavno ovo prevazilazi sve granice mog strpljenja. Da starim korisnicima koji su im ostavili brdo para do sada ne daju ama bas nikakve pogodnosti nasprav korisnika koji tek dolaze je malo smesno, oni se uzdaju u nasu lojalnost sto je ok ali sve ima svoje granice. Ne mogu da nekome daju sve a nekome nista, sada ispada da novi korisnici pored nize cene paketa 10 meseci ili onih koji uzmu sve u paketu pa dobiju 12 meseci po 1 din, nego sada dobijaju i vece brzine.

Ali dogod telekom bude postavljao uslov za optiku da se mora imati fiksni telefon sve vise i vise ljudi ce ih napustati. Bar sam ja jedan od tih koji ce ih posle vise od 20 godina koliko mi je mobilni broj kod njih u mrezi da predjem kod drugog operatera i net posle sigurno jedno 10 godina cu ih menjam jer jednostavno ovo prevazilazi sve granice mog strpljenja. Da starim korisnicima koji su im ostavili brdo para do sada ne daju ama bas nikakve pogodnosti nasprav korisnika koji tek dolaze je malo smesno, oni se uzdaju u nasu lojalnost sto je ok ali sve ima svoje granice. Ne mogu da nekome daju sve a nekome nista, sada ispada da novi korisnici pored nize cene paketa 10 meseci ili onih koji uzmu sve u paketu pa dobiju 12 meseci po 1 din, nego sada dobijaju i vece brzine.
Samo se menjate iz Telekom u SBB tabor i obrnuto. Znam ljude koji su isti prema SBB-u zbog "održavanja mreže". :D

Realno, super je što imate te mogućnosti. Brdo ljudi (među njima i ja), su u take it or leave it sistemu.

Ja necu da se menjam ovamo onamo, ali kada me oni prisiljavaju na tako nesto. Na kraju za svoje pare biram kome cu da ih dajem. Ne daju mi svoje usluge zabadava pa da mi je sve jedno jel to mts, orion, sbb ili yettel.

Mene nervira ta podela, da mi neko nabija rogove samo zato sto sam stari korisnik i da me smatraju a ja sam vec tu i toliko sam vremena sa njima ja necu otici ali zato onog sto ce mozda da dodje e njemu cemo da damo sve.

Pa jednostavno moze im se, prave preraspodelu izmedju korisnika i pokusavaju prisilno da ljude zadrze na svojoj mrezi tako sto novima daju sve a starima nista i onda stari korisnici ili uzmu novi ugovor ili predju kod drugog operatera.

S obzirom da je 2022, i da taj fiksni telefon više nije fiksni telefon (bakarna parica sa nezavisnim napajanjem iz centrale), već samo jedna od usluga na IP mreži, u realnosti ovo pitanje je ostalo negde u prošlosti i zbog strukture ponude na tržištu i zbog kreativnog formiranja cena, uključujući popuste raznih vrsta.

U doba današnje mene interesuje koliko me koštaju usluge koje su mi potrebne (ili više od toga), i kvalitet tih usluga.
Iz raznih (uglavnom špekulativnih razloga), to znači da ako sam u potrazi za Internet i Mobilnom pretplatom, najpovoljnija ponuda može da uključuje npr. i fiksni telefon i televiziju.

Da se razumemo - i ja bih bio srećniji da je zabranjena "vezana trgovina". Cene bi bile lakše uporedive, i ne bi uz svaki paket dobijali "i dedu" (ili dve-tri dede).

Koliko se sećam, MTS ima opciju Interneta na optici bez fiksnog (npr. Net 200/40 - 3000 Din/mesec). Medjutim ta ponuda jednostavno nema smisla ako se uporedi sa BOX2 (Telefon i Internet - 250/80 za 2400 Din/mes). I to bez uračunate promocije 12 meseci po 1 din.

Mislim da mts nema u svojoj ponudi opticki internet bez fiksnog telefona. To je preuslov za bilo kakvu saradnju, bez fiksnog ne mozes da dobijes nista sto se tice interneta i televizije. Kada ih pitas a sto odgovore politika firme. Jednostavno ne zele da se odreknu dodatne zarade.

Ja necu da se menjam ovamo onamo, ali kada me oni prisiljavaju na tako nesto. Na kraju za svoje pare biram kome cu da ih dajem. Ne daju mi svoje usluge zabadava pa da mi je sve jedno jel to mts, orion, sbb ili yettel.

Mene nervira ta podela, da mi neko nabija rogove samo zato sto sam stari korisnik i da me smatraju a ja sam vec tu i toliko sam vremena sa njima ja necu otici ali zato onog sto ce mozda da dodje e njemu cemo da damo sve.
Druze ti kao da si prespavao poslednjih 20g i promenu kulture u svetu? Kapiras li sta se sve danas radi za +1 like, 1 subs, +1 korisnika? Nikoga ne zanima vise da li si veran ili si redovan platisa. Pravila su ista vec 10g samo nije bilo 12x1RSD ranije pa ti nije ni bilo bitno...

Sve je ovo jedan biznis a kako to ide u biznisu uvek se gleda najbolja ponuda. Zasto ne bi promenio MTS mi je cista tvrdoglavost i bukvalno ne vidis sumu od drveta.

Prosle godine je bila promocija obnovi ugovor na 1 broju drugi dobija 12x1. Obnovio sam majci, a sebi uzeo Moravu.. Kad mi je isteklo 12 meseci po 1RSD izracunao sam da mi je ZMAJ puno bolja tarifa zbog neta pa sam presao na nju jos ZMAJ moze UO na 12m sto je jos 1+ jer moze neka promocija da uleti u medjuvremenu.

BOX mi istekao 27.03 i gledao sam da predjem u na telenor ali uspeh da obnovim obavezu na zenu pa nije bilo potrebe.

Box 4 plavi lite je 4700 sa 12m po 1RSD sto mu dodje 2350 RSD mesecno = 20€.

Ejjj 20€ za 4 usluge!!!

Mobilni = neograniceno poziva + 1xx GB SVAKI MESEC (samo ovo vredi cisto 20€)
TV = dobijas 5 arena sa PL+LS (i ovo vredi 10€
Fiksni = Koga briga.. To je samo treci tocak koji ide uz UO.. Zvanje inostranstva je 50% jeftinije pa i tu mozes da ustedis koji euro.
Internet = Stabilna 200/80 optika gde samo UL opet vredi tih 20€

Najlakse je kukati jer ne kosta nista i treba bukvalno 0 energije.. Cak i da ostanes bez interneta, TV na mesec dana nije smak sveta... Ali za to bi trebalo malo da se strpis a zasto kad mozes da zakukas :)
Mislim da mts nema u svojoj ponudi opticki internet bez fiksnog telefona. To je preuslov za bilo kakvu saradnju, bez fiksnog ne mozes da dobijes nista sto se tice interneta i televizije. Kada ih pitas a sto odgovore politika firme. Jednostavno ne zele da se odreknu dodatne zarade.
Druze opet ne vidis drvo od sume. Ti placas internet i uz to dobijas besplatan fiksni (zamisli da ga ne dobijas!!!). Ako ti to ne odgovara jednostavno predji na Orion i mirna backa

@m1tsu

Ranije nije bilo 12 meseci po dinar ali sada ima i svi ih daju pa sto onda ja ne bih kada uzimam ili obnavljam ugovor isto dobio kao i onaj sto je juce dosao u mts, sta je taj sto je dosao juce u mts i dobio 12 meseci po 1 dinar vredniji korisnik od mene ili bilo kog starog korisnika pa da se starom korisniku ne pruze isti uslovi potpisivanja novog ugovora.

A sto da ostanem na mesec dana bez interneta i televizije? Sto eto ti nisi pristao na taj uslov da se ugovor obnovi na tvoje ime ali da budes mesec dana bez usluge! Ne nego si ugovor prebacio na zenu. Jer neces da gubis uslugu. I na kraju sto bih gubio uslugu kada je danas internet kao kada odes u kupatilo pa pustis vodu da operes ruke ili se istusiras i imas uvek vode, e tako je internet postao nesto sto se smatra svakodnevnicom modernog drustva. Nije internet vise samo razonoda ili ne znam ni ja sta nego jedna podpuno normalna stvar u 21 veku.

Eto vidis tebe je ubola ta akcija obnovi uogovor i dobijas jos jedan 12 meseci po dinar. A koliko je ljudi uspelo da uzme tu promociju, a koliko ljudi ce da odplacuje to sto si ti dobio za dzabe? To ne znas niti te zanima, sto je i ok jer i mene ne bi zanimalo da sam dobio takve uslove.

Znam ja sta se sve u ovoj drzavi radi i sta se ne radi ali zar se nisi zapitao da li ja imam vremena da se sa njima cimam oko ugovora i prenosa i slicinih stvari. Ne znam gde cu pre od posla od problema i drugih stvari i sada jos da razmisljam o ugovoru.

Jednostvno nema logike da nekome daju sve a nekome nista. Mene su zvali nedavno za obnovu ugovora i nude mi mesec dana upola cene paketa kojeg imam. Znaci utrgo se mts sa ponudom da me zadrze, za mobilni su vec poceli ko sarovi da mi zavijaju oko kuce i da zivkaju i da salju kojekakve poruke ali jos ne nude nista konkretno, mada sam im ja u email jos pre 2 nedelje najavio da menjma provajdera i reko sam im u tom email koji su moji uslovi da me zadrze kao korisnika, nisam ja trazio nista sto kod drugog provajdera necu dobiti a necu morati ni da ih molim nego ce oni meni sami da to ponude, ako mts nece ima ko hoce, isto i za internet sam im reko sta sam imao pa ko ih sisa.

Za mobilni se slazemo a vredi 20 evra, ali i ne vredi ako cemo isreno.

Televiziju i da ne gledam a i kada je gledam vise je tu da zaspim nego da bih nesto gledao, vise mi dodje da pustim 2 ipo muskarca ili svi vole rejmonda i da se uspavam nego da sada to svaki dan u odredjeno vreme pratim. Imam internet skinem i uzivam u daleko boljem kvalitetu snimka i bez reklama.

Sportski kanali me nikada u zivotu a i uzivo nisu zanimali tako da te arene i druge sportske kanale sto se mene ticu mogu komotno da ukinu ili da uzmu da naplacuju jer me ne doticu. Mene sto znaima su dokumentarci, tipa bbc earth, discovery, national geographic/ wild, visat nature i ostali kanali iz visat ponude, history, hgtv, 24 kitchen i slicni kanali

Fiksni vidis to nije treci tocak ugovora jer ako neces fiksni da uvedes onda ne mozes ni jednu stavku da uzmes osim mobilnog ugovora a televziju i internet to vec neces da mozes ni pod tackom razno da dobijes.

Eto tebi je optika stabilna i kod mene je stabilna ali video sam po drugim temama i kroz pricu sa drugim ljudima na razlicitim lokacijama da nisu bas zadovoljni sa mts-om i da nemaju lepe reci za njega. Ja sam generalno zadovoljan kako radi, brzine su te koje pisu u ugovoru, nema prekida saobracaja ali nije svakome tako.

I ne znam sta tebe pogadja moje ne kukanje ili kukanje ako si ti zadvoljan sa tvojim stanjem. Ja da sam zadovoljan ja ne bih ni pisao u temi nego bih nakrivio sesirce i uzivao ali kada me neko uslovljava za moj krvavo steceni dinar koji ne znam gde cu pre da potrosim onda izvini sto je tebi dobro a meni nije pa moram da kukam.

@ KovacTibor: Dzabe trazis pravdu, neces je naci. Gledaj svoje interese,. I meni takodje radi SBB odlicno, ali takodje kao i tebi MTS, nece da daju bolju ponudu, jer ih nije briga.
Skidam opremu i vracam je Sbb-u i odoh u Telekom, zato sto mi nude bolju ponudu.
Dok god ljudi ne izadju iz komfora i prekinu da favorizuju jednog provajdera i gledaju svoj interes bice ove "nepravde".

Ja se bogami razmišljam da ponovo potpišem za paket ako može. U vezi povećanja cene za Plavi box 4. Za 1000 dinara više su ubacili 500/80 Net, HBO+, Apolon, svecke akcione programe 🙂 još ponešto u video klubu... nije baš da su samo brži Net pustili.
Za Lite Plavi piše da ide extender a za Plavi nisam video.

@nesa69 ,druze ,ovo nije pisalo juce kad sam gledao.Izgleda da ne mogu da se sastave sta ide u koji paket.Juce je pisalo za Box plavi ko nema optiku da ce imati 100/10,sad pise da ce imati 50/8.Juce nije pisalo za HBO i Apollon,sad pise.Nista mi nije jasno.

Vrh Dno