@m1tsu
Ranije nije bilo 12 meseci po dinar ali sada ima i svi ih daju pa sto onda ja ne bih kada uzimam ili obnavljam ugovor isto dobio kao i onaj sto je juce dosao u mts, sta je taj sto je dosao juce u mts i dobio 12 meseci po 1 dinar vredniji korisnik od mene ili bilo kog starog korisnika pa da se starom korisniku ne pruze isti uslovi potpisivanja novog ugovora.
A sto da ostanem na mesec dana bez interneta i televizije? Sto eto ti nisi pristao na taj uslov da se ugovor obnovi na tvoje ime ali da budes mesec dana bez usluge! Ne nego si ugovor prebacio na zenu. Jer neces da gubis uslugu. I na kraju sto bih gubio uslugu kada je danas internet kao kada odes u kupatilo pa pustis vodu da operes ruke ili se istusiras i imas uvek vode, e tako je internet postao nesto sto se smatra svakodnevnicom modernog drustva. Nije internet vise samo razonoda ili ne znam ni ja sta nego jedna podpuno normalna stvar u 21 veku.
Eto vidis tebe je ubola ta akcija obnovi uogovor i dobijas jos jedan 12 meseci po dinar. A koliko je ljudi uspelo da uzme tu promociju, a koliko ljudi ce da odplacuje to sto si ti dobio za dzabe? To ne znas niti te zanima, sto je i ok jer i mene ne bi zanimalo da sam dobio takve uslove.
Znam ja sta se sve u ovoj drzavi radi i sta se ne radi ali zar se nisi zapitao da li ja imam vremena da se sa njima cimam oko ugovora i prenosa i slicinih stvari. Ne znam gde cu pre od posla od problema i drugih stvari i sada jos da razmisljam o ugovoru.
Jednostvno nema logike da nekome daju sve a nekome nista. Mene su zvali nedavno za obnovu ugovora i nude mi mesec dana upola cene paketa kojeg imam. Znaci utrgo se mts sa ponudom da me zadrze, za mobilni su vec poceli ko sarovi da mi zavijaju oko kuce i da zivkaju i da salju kojekakve poruke ali jos ne nude nista konkretno, mada sam im ja u email jos pre 2 nedelje najavio da menjma provajdera i reko sam im u tom email koji su moji uslovi da me zadrze kao korisnika, nisam ja trazio nista sto kod drugog provajdera necu dobiti a necu morati ni da ih molim nego ce oni meni sami da to ponude, ako mts nece ima ko hoce, isto i za internet sam im reko sta sam imao pa ko ih sisa.
Za mobilni se slazemo a vredi 20 evra, ali i ne vredi ako cemo isreno.
Televiziju i da ne gledam a i kada je gledam vise je tu da zaspim nego da bih nesto gledao, vise mi dodje da pustim 2 ipo muskarca ili svi vole rejmonda i da se uspavam nego da sada to svaki dan u odredjeno vreme pratim. Imam internet skinem i uzivam u daleko boljem kvalitetu snimka i bez reklama.
Sportski kanali me nikada u zivotu a i uzivo nisu zanimali tako da te arene i druge sportske kanale sto se mene ticu mogu komotno da ukinu ili da uzmu da naplacuju jer me ne doticu. Mene sto znaima su dokumentarci, tipa bbc earth, discovery, national geographic/ wild, visat nature i ostali kanali iz visat ponude, history, hgtv, 24 kitchen i slicni kanali
Fiksni vidis to nije treci tocak ugovora jer ako neces fiksni da uvedes onda ne mozes ni jednu stavku da uzmes osim mobilnog ugovora a televziju i internet to vec neces da mozes ni pod tackom razno da dobijes.
Eto tebi je optika stabilna i kod mene je stabilna ali video sam po drugim temama i kroz pricu sa drugim ljudima na razlicitim lokacijama da nisu bas zadovoljni sa mts-om i da nemaju lepe reci za njega. Ja sam generalno zadovoljan kako radi, brzine su te koje pisu u ugovoru, nema prekida saobracaja ali nije svakome tako.
I ne znam sta tebe pogadja moje ne kukanje ili kukanje ako si ti zadvoljan sa tvojim stanjem. Ja da sam zadovoljan ja ne bih ni pisao u temi nego bih nakrivio sesirce i uzivao ali kada me neko uslovljava za moj krvavo steceni dinar koji ne znam gde cu pre da potrosim onda izvini sto je tebi dobro a meni nije pa moram da kukam.