Taman htedoh da napišem po čemu je box plavi povoljniji od lite paketa dok nisam otišao na sajtBox plavi je mnogo povoljniji nego Box plavi lite tako da cu pri obnovi ugovora prebaciti sa ocevog na moje ime,plus prelazim na skuplju varijantu pa cu videti koje benefite cu dobiti.A i nadam se da ce do leta biti optike u Sapcu.🤔
Delimicno si u pravu, osim brzine koja se povecala za 300Mb/s dobijaju se otkljucani svi kanali, HBO i svi paketi sem Apolona (koji realno mislim da niko ne koristi). Ako je neko na 5000 placao bilo koji dodatni paket od nekih recimo 500 dinara mozda ima smisla preci na novi plavi i objediniti. U sustini kao i za sve u zivotu je krucijalno pitanje - sta kome treba. Ako im je stvarno u planu uvodjenje 4k kanala i dizanje svih kanala na FHD onda ce vece brzine imati smisla, ali to nece biti slucaj u neko skorije vreme po svemu sudeci jer ni mnogo manje improvement-e ne mogu da realizuju.Taman htedoh da napišem po čemu je box plavi povoljniji od lite paketa dok nisam otišao na sajtAli meni lično, brzina protoka downl/up ne igra bitnu ulogu i mogu konstatovati da su sa ovim povećanjem cena box 4 paketa samo još više učvrstili moju odluku da pređem na box3 paket (gde koliko vidim, cene nisu dirali, a ni brzine). Što neko reče ovde, beli, odnosno zlatni paket gubi svaku smisao.
Delimicno si u pravu, osim brzine koja se povecala za 300Mb/s dobijaju se otkljucani svi kanali, HBO i svi paketi sem Apolona (koji realno mislim da niko ne koristi). Ako je neko na 5000 placao bilo koji dodatni paket od nekih recimo 500 dinara mozda ima smisla preci na novi plavi i objediniti. U sustini kao i za sve u zivotu je krucijalno pitanje - sta kome treba. Ako im je stvarno u planu uvodjenje 4k kanala i dizanje svih kanala na FHD onda ce vece brzine imati smisla, ali to nece biti slucaj u neko skorije vreme po svemu sudeci jer ni mnogo manje improvement-e ne mogu da realizuju.
Slažem se. Godine korišćenja su me dovele do toga da sve nepotrebno i ono što faktički ne gledam, a imao besplatno u sklopu nekog paketa (gde je sve to na ovaj ili onaj način naplaćeno) mi ne treba. Može video klub da ima ne znam koliko hiljada naslova kada me od tih ponuđenih filmova i serija ništa ne zanima. Ako mi net završava posao i sa 50Mbps, nema potrebe da jurim veću brzinu sa većom cenom koju kamufliraju raznim besplatnim megama, gigama dodacima ako ih ne arčim. HBO video klub je nešto što sam najviše koristio u probnim periodima, ali HBO kao televizija mi u životu ne treba, tako da mi u suštini svi ti benefiti sa puno većom cenom ne trebaju. Postoji lista svega onoga što bi mi bilo zanimljivo na HBO OD, pa ću naći tamo gde ima.Delimicno si u pravu, osim brzine koja se povecala za 300Mb/s dobijaju se otkljucani svi kanali, HBO i svi paketi sem Apolona (koji realno mislim da niko ne koristi). Ako je neko na 5000 placao bilo koji dodatni paket od nekih recimo 500 dinara mozda ima smisla preci na novi plavi i objediniti. U sustini kao i za sve u zivotu je krucijalno pitanje - sta kome treba. Ako im je stvarno u planu uvodjenje 4k kanala i dizanje svih kanala na FHD onda ce vece brzine imati smisla, ali to nece biti slucaj u neko skorije vreme po svemu sudeci jer ni mnogo manje improvement-e ne mogu da realizuju.
Ti mislis da svima trebaju te arene u 4k? Ja licno bih pre ubacio u 4k bbc earth i tako neke slicne kanale tome.Bilo bi stvarno vrhunski da ljudima na optici puste sve Arena Sport kanale u 4K rezoluciji. Bio bi to i dobar prodajni argument da što više ljudi prebace na optiku. Brzinu sada imaju na optici i za 8k a ne za 4 K. Sve više ljudi i kupuje 4K tv Arena Sport ima sve u 4K od kamera do studija. Gledanje sporta u 4K jeste vrhunski doživljaj. AJMO MTS A😁💪🙏
Ide gaaas!🤣🤣🤣Morao sam da proverim 😂
Pogledajte prilog 342635
Tačno sam znao da su retardirani🤣Morao sam da proverim 😂
Pogledajte prilog 342635
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari