Ako izjavim da se slažem sa promenama i izvršim migraciju na odgovarajući paket, da li mi ostaje trenutnih 12 meseci za 1 dinar koje sam potpisao pre mesec dana, a samo se menja cena novog paketa u drugih 12 meseca posle promo perioda?kao što reče MJ raskida se uo obaveza, pa je na nama odluka ostajemo li da koristimo bez uo, ili raskidamo kompletno ugovor.
Лепо, али то није баш оно што пише, ево изађе пост пре мог док сам куцао, исто човек каже...Zvao sam sada - paket BOX2 Fiksna + Net, ugovor potpisan u februaru 2022. sa promocijom 1 din prvih 12 meseci, sve ostaje po starom uključujući i promociju. Dakle nema promene paketa, brzine, cene...
Naravno da je tako ali ovde odmah ''uskaču'' i ''napadaju'' kada se napiše suprotno od toga. Nema promene cena dok je neko pod ugovorom ali treba nekome to i ''dokazati''. Živi bili pa videli, prijatno i doviđenja a u toku maja meseca ćete i videti da je tako.Meni je logicno da ovo vazi za korisnike kojima je istekla ugovorna obaveza, ko je pod ugovorom, ostaje sve valjda isto dok ne istekne tih 2 godine. Inace bi svi trazili raskid ugovora.
Лепо, али то није баш оно што пише, ево изађе пост пре мог док сам куцао, исто човек каже...
Не бих се ја ослањао на то шта су ти рекли.
Заиста ми је жао ако си схватио као "напад" мени је мало прејака реч, извини ако је звучало тако, више сам желео да истакнем да то није баш тако.Naravno da je tako ali ovde odmah ''uskaču'' i ''napadaju'' kada se napiše suprotno od toga. Nema promene cena dok je neko pod ugovorom ali treba nekome to i ''dokazati''. Živi bili pa videli, prijatno i doviđenja a u toku maja meseca ćete i videti da je tako.
Ovo ispada da sačekaš da izvrše migraciju i onda posle mesec dana si slobodan da raskiniš ugovor jer više nemaš obavezan period korišćenja.Ukoliko se u roku od 30 dana od dana objave ovog obaveštenja, ne odlučite za neki od ponuđenih paketa, zaključno sa 01.06.2022. godine i ne izjavite da se ne slažete sa izmenom, ovo obaveštenje smatraće se aneksom ugovora i nastavljate da koristite naše usluge bez obaveznog perioda korišćenja. U tom slučaju biće vam automatski dodeljen BOX paket iz aktuelne ponude prema priloženoj šemi.
Da si mi blize da te vodim naa piivo zzbog ove objave. Jeste da mi ugovor istice 20.07 ove godine ali ovim cu da predjem na Yettel jos brze nego sto sam planirao. Cim prodje 1. Maj pravac poslovnica po IDP broj.Evo i link sa obaveštenjem o ukidanju starih i uvođenjem novih paketa
HBO od je "osakačeni" HBO max. Tj. MTS bira šta pusti tu. HBO max si mogao da imaš na mts-u samo kroz HBO+ paket.@nesa69
Нисам тај кога си маркирао, има једну поруку и задњи пут је виђен 2005.
Срећа па гледам у екран јер константно излазе поруке узбуркала се тема, а ја баш хтео офлајн хехе ,-)
Знам то за ХБО пошто сам имао на СББу, као и она два прва месеца џ овде на МТСу, али ХБО макс је ваљда требало да замени све то иако за сада испада да је заменио само
ХБО од и донекле ХБО го... Опет у новој понуди МТС добијаш да си платио ХБО од... што бих то ако имам макс и како да спојим рачун ако пређем итд...
Искрено ни мени више није јасно, батаљујем ово и чекам неко писмо од мтса или шта год ,-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari