Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam mts koristio prvenstveno za web/mob banking placanja bez provizije i za dizanje para na bilo kom bankomatu.
Sad je 250 din... ali mislim da je opet uz sve ostale ukljucene usluge koje ostaju iste (ukljucen besplatan multivalutni devizni, MC debit bez odrzavanja, besplatan sms, besplatan web/ebank) i dalje ovako na prvu loptu jedna od povoljnijih ponuda uporedjujuci npr sa Aktiv racunom Komecijalne koji vazi za najpovoljniji uopste 310din, tamo se maltene sve ovo isto (moze Visa Debit umesto MC) dobija za 310 din, ukluceno je 25 platnih naloga bez provizije u mob/ebank. Rasprostranjenst PS + Posta bankomata je otprilike tu negde kao i Komercijalne.

Pa sta je alternativa?
Nema je.. Dobro, bar smo uzivali smo par godina. Mene samo brine ovo vodjenje dinarskog i deviznog racuna, i prebacivanje novca sa jednog na drugi. Bas sam se ustosio da ustedim neki din prebacujuci male sume na devizni racun..

jel ostaje za dž prvih 6 meseci posto sam tek sada prešao
i za koliko ste vi dobili karticu, meni je prošlo više od 15 dana, kažu poslali su ali da mi pošta još nije donela

Bas steta, sto se mene tice ugasicu racun pre spajanja.

Kontam ovo je kao kod mobilnog operatera, mi iz mts banke smo na "starom paketu", sad su malo napravili neki tranzicioni tarifnik koji vazi dok se skroz ne integrisu, pa vrv posle ukidaju taj paket i nudice samo jedinstvene pakete PS ove sada ili neke nove vec.

I ja ću verovatno ugasiti račun, do sad sam imao mts banku kao alternativu i opciju da dižem na svim bankomatima. Sad sa ovim poskupljenjem, ne isplati se pored aik ili kombank.

Od kad stupa na snagu?

plaćaće se devizni, ovo ja onog pdf-a na prošloj strani

plaćaće se devizni, ovo ja onog pdf-a na prošloj strani
Ne verujem, MTS i do sada nije imao devizni račun, već je taj jedan račun i dinarski i devizni (multivalutni) - bar sam ja tako shvatio. Ovo se odnosi na poseban devizni račun. Naravno, možda u budućnosti razbiju taj multivalutni račun, pa uvedu da se devizni plaća.

Ne vidim zašto to ne bi ispoštovali?
Ne znam, ali znajući naš mentalitet, ja očekujem najgore.

Videću koliko će da mi skinu za Master debitnu (350 ili 500 din) i kako me vode sada (po starim ili novim pravilima, ugovor sam doduše potpisao po starim).

Pride pitanje. Koliko treba vremena da novac legne na lični mts banka račun, ako je uplaćen u Pošti? Uplatio sam još danas oko 14h, ništa još na računu nema (proverio sam i dobro sam popunio uplatnicu).

@dj90

To je tarifa PŠ za devizni račun i Visu. Koliko primećujem komplet tarifnik je PŠ jedino što su morali da ubace održavanje računa MTS-a. Što se tiče online kupovine ispade najjeftinija PŠ 100din kartica i namenski devizni godišnje 150din.

Jel stupilo na snagu ovo da se vise ne moze podizati na svim bankomatima?

Nemaš šta da tumačiš, napisano je važeće free ili 100 din a novo je 250din

a da, hvala. za sada i dalje je mts najbolja opcija
a ja sam se inače dvoumio da li da pređem u mts ili poštansku, sad mi dođe na isto
samo da mogu da se dižu pare u pošti na šalteru bez provizije s obzirom da dosta idem po tim manjim mestima i da je pošta jedina opcija

inače moći ćemo sa dinom da plaćamo na rate bez kamate na skoro svim mestima

Pride pitanje. Koliko treba vremena da novac legne na lični mts banka račun, ako je uplaćen u Pošti? Uplatio sam još danas oko 14h, ništa još na računu nema (proverio sam i dobro sam popunio uplatnicu).
Davno bese, pre nego sto su postavili bankomat kod mene, ali uplacivao sam bio u posti tako sebi na racun bez provizije i secam se da kad sam tako uplatio popodne tek sutra je leglo.

Raspada im se i sajt i mobilna aplikacija. Pokusavam da platim racun vec 10 minuta, nikad u zivotu nisam video ovoliko razlicitih gresaka sa serverske strane.

Ni meni nece ni da otvori aplikaciju, sve neki error, izgleda PS vec umesala prste :eek:

Dal je realno. A danas sam potpisao ugovor i otvorio racun, sav srecan. Dolazim kuci, ulazim na forum, vidim ovo. E zivote...
Ipak sutra idem u telenor.

Koje su to moneyget bankomati? Nešto sam guglao, ali nije mi baš najjasnije

Koje su to moneyget bankomati? Nešto sam guglao, ali nije mi baš najjasnije
Ja ih najčešće viđam kod Maxija. Na njima je besplatno podizanje karticama Erste, AIK, SBER... j još nekih banaka. Interesantno, vlasnik bankomata je kompanija Asseco, ako se sećate pominjala se često u medijima zbog nekih drugih stvari....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno