Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja od samog početka koristim mts banku i račun na koji primam platu. Ne bih da dižem paniku, ali sad sam probao aplikaciju. Nema ni aktivnog računa, ni kartice, a ni sredstava.

Nema ni kod mene, kao i ljudi što rekoše pre da im aplikacija ne radi.

Ja ne mogu ni da se ulogujem, kaže pogrešan username ili password.

edit: ušao, ali nema računa, ničega... gg

Ne radi ni meni. Odose pare :)

^ O'ma' u MTS bankin headquarters...
Sad možemo da se zezamo, ali ko ima veće novce, tek tako da ti nestane račun... nije za igranje.

I ja pre 2 dana otvorio račun 🤦‍♂️
Izmene ne deluju toliko loše, samo me brine na šta će ličiti aplikacija i ebanking nakon spajanja.

Pozdrav svima!
Bez brige.... Aplikacija i sajt baguju jer su danas svima stigli mejlovi o statusnoj promeni, pa svi brze bolje pokusavaju da udju na app i sajt. Serveri su preoptereceni. Meni se novcani iznos pojavljuje u jednom trenutku a u drugom nemam aktivni racun...i tako u krug. Cak su i izvodi nesto izbrljani. Ali novac je tu...nece nigde...bez panike :)

Nije strasno, cigla gore dole. Ja već grickam nokte. Već mi se desilo da su mi duplo skidali sa kartice jednom, a sad i ovo. Tada su rešili, nadam se da ce i ovo i da je ovo samo ružan san. A bas skoro u radnji me pita kasirka da li sam zadovoljan uslugom. Jaoj, gde je sada da joj kažem nekoliko reči...

Lepo je napisao Wired samo preopterećeno jer su se svi uplašili pa utrčali na svoj nalog, neće biti manjka. Sva sreća što ne rade ugostiteljski objekti inače bi palo pranje sudova jer je pitanje da li bi prošla kartica.

Odakle vam info da će davati Dini kartici MTS 6 meseci na odloženo? Piše negde u tarifniku ili je samo pretpostavka?

Nama koji smo skoro postali korisnici MTS banke ovo baš do džaja sada...

Kao kad kupiš nešto novo, a ono DOA. :(

i sad šta je razlika izmedju mobi progresiv + računa i računa plus, koliko vidim progresiv + u mobi banci i dalje ima opciju podizanje para sa svih bankomata u zemlji bez provizije.

Sto se novih korisnika tice, po onome kako je formulisano u cenovniku, stvarno deluje da su isplanirali da nam ukradu besplatne mesece. Ne znam kom je zrikavcu to palo na pamet, ali to bi tacno trebalo jahati kao za one naknade za obradu kredita.
Nije mi ugovor pri ruci, ali ako se dobro secam, jasno pise da je prvih 6 meseci besplatno, a da pritom to cak i nije stvarno besplatno, jer smo imali obavezan trosak za izradu kartice, bez obzira na to treba li ta kartica nekome, ili ne.

Inace, sto se tice samih promena, specificna je situacija, jer je onih 100 dinara bilo previse dobro u odnosu na konkurenciju. Ipak, mislim da na 150% poskupljenja nikada ne treba gledati kao "pa dobro, nije strasno, i drugi su". Svi smo ocekivali da ce PS ukinuti ono za bankomate, ali ja poskupljenje od 150% nisam ocekivao. Mislio sam da ce biti od 50% do 100%. A pogotovo nisam ocekivao da kradu deo od onih 6 meseci bez naknade, i to je potpuno neprihvatljivo.

@Rio

Ima deo, tamo sa cenovnikom. "Vođenje platnog računa Plus (nakon 6 meseci od otvaranja računa), 100 rsd". I pre još jednom u sekciji "PONUDA", gde ide isto, samo dodato "za mesec u kome je bilo promena".

• Like
Reagovanja: Rio
Da li mi koji već imamo Račun plus i primamo platu na isti od 1.7. plaćamo održavanje 190 ili 250 dinara?

Prilozi

• Screenshot_20210429_085158.jpg
    Screenshot_20210429_085158.jpg
    145.6 KB · Pregleda: 47
Pa jasno piše 😁

Kakav dokaz treba da se priloži da se prima plata na račun plus? Pošto ja primam.

@tomic

mislim da je u MTSu mogao (može?) da se pored računa plus, paralelno uzme i račun samo za RSD, a za koji nisu vezane debitne, i da se ova druga stavka odnosi upravo na njih

Ono sto mene brine je kurs koji skace svakodnevno, danas je gornji za evro 118.17 sto je cudno jer me juce nije mrzelo i zvao sam PS da mi kazu koji je njihov kurs za ebanking i rekli su mi da je gornji 118.048. Ocekivao bih da hoce da ga izjednace ali ne i da ih presisaju. Ima li neko logicno objasnjenje za ovo?

Meni izgleda kao da su racun plus i tekuci sa primanjem plate dva razlicita i da ce racun plus ostati 250rsd.

Ja sam mts koristio za prebacivanje novca sa komercijalne banke zbog podizanja na bankomatima bez provizije i za kupovinu na aliju.
Sad da li je za ovo bolja opcija mobi banka?
I koja je procedura gasenja racuna??

@ donadoni

Pogledaj vazeci tarifnik za RacunPlus.

Sve osim deviznog kursa ostaje nepromenjeno do 01.07

I po novom ce u vecini slucajeva ovo biti najpovoljnija kombinacija.

Kakav je to email stigo jutros da se mts banka gasi 1 jula? men jos nista nije stiglo? jel ostaju validni racuni ili?

kažu na fb stranici efektive da će se poštanska sada prilagođavati mts-u a ne obrnuto

thinkpad sticky keys
Pazi ovo što pišu za e-banking nema veze sa vezom, e-banking se u mts banci nikada nije naplaćivao i koliko vidim neće se ni ubuduće naplaćivati!
A sve mi se čini da je taj period od 01.07.2021. samo probni i bacanje prašine u oči i da će od nove godine preći na tarife sa kojima deru i primenjuje ih Poštanska Štedionica !

Poslednja izmena:
Upravo tako. Kakve tarife za placanje e bankingom i sl. kada ce i dalje to biti bez naknade kao sto je i bilo u mts Banci.

Pazi ovo što pišu za e-banking nema veze sa vezom, e-banking se u mts banci nikada nije naplaćivao i koliko vidim neće se ni ubuduće naplaćivati!
A sve mi se čini da je taj period od 01.07.2021. samo probni i bacanje prašine u oči i da će od nove godine preći na tarife sa kojima deru i primenjuje ih Poštanska Štedionica !
pa poštanska ne dere, ti kad sve sabereš šta naplaćuju ispadne ti slično kao kod ostalih, možda i jeftinije. mada meni je logično da poštanska preuzme softver od mts-a i da se prilagode tome
a ja sam se dvoumio između mts i poštanske
kako god ja bar imam vremena da se bakćem sa menjanjem banaka pa mi neće biti teško da promenim

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno