Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ja gledam i oduvek sam imao TR u bankama kad je Free, prvo ona što ju je kupio Sber, pa Aik, pa Komb, i Mts, ali niko koga znam to ne gleda, nije ih interesovalo ni 6*1000din kod Mts.

Danas sam uplaćivao na tekući račun iz MTS banke u pošti, da bi uplata bila bez provizije uplaćuje se na neki drugi račun, 360-0669990000006-61 a na poziv na broj se piše broj tekućeg računa primaoca. Ne znam da li je ovo već pominjano ali može u neki sticky na prvoj strani.
Napomena, iako je PŠ kupila MTS banku uplata na njihovim šalterima je I DALJE SA PROVIZIJOM, da se ne zeznete.

Stoji to sve u prvom postu odavno, pisam licno i pesonalno :)

117.28 117.57 118.16
Kako su krenuli biće najgori uskoro po pitanju kursa. A do pre mesec dana bili najbolji

Kapiram da ce imati jos jednu korekciju dok se ne izjednace sa bankom koja ih je kupila (trenutno je kod njih 116.4 - 118.46).

Cenim da ide ovo u jendek.

moguće da je štedioničin kurs bolji unutar mobilnog bankarstva

kad smo kod njega, valjda će ako ništa drugo, PŠ preuzeti od MTSa aplikaciju, jer je koliko vidim, njihova funkcionalno oskudna, starovremenskog izgleda, i napokon, ne radi dobro
1619617533405.png
1619617582937.png

I kakve su bitne promene?

Ovako na prvi pogled liči na preslikan cenovnik PŠ. Čak se pominju Homeb@nking i MobiBank ПШ. Da li to znači na mts banka prelazi na PŠ ebanking platfomu?

Uh jako komplikovan tarifnik, spojili su usluge Postanske, a ubacili i usluge za racune "preuzete iz mts banke"... nije mi sad jasno koliko placamo mi koji smo imali racun plus u mts na osnovu ovoga?? nije valjda da je ovo pod 1.3.1.3.3 da ako ne primam platu cena je 250 din???:
Untitled-1.png

A deo na 19. stranici vezan za elektronsko bankarstvo je posebno konfuzan posto se posebno navode usluge "eBanking - Racuni preuzeti iz MTS banke" i posebno MobiBank PS.
Kontam da onda nama koji smo iz mts banke ostaje i dalje mts aplikacija.
Vidim da je sms notifikacija za racune iz MTS 3 din, a nalog za placanje na racun druge banke 10din...
Izavanje Master debit card je sad 250 (umesto 500 u mts) ali zato se placa godisnja clanarina 250 haha
Pored mastera sad ima i Visa kartica koje su bile u ponudi Postanske, a za njih je izdavanje i clanarina besplatno.

Kakva konfuzija uzas. Neka izbace cenovnik zasebno za svaki paket, pa da bude lakse da se vidi koliko se sta konkretno placa i sta se dobija.

Poslednja izmena:
Ima dole ispod na 37. strani za Racun plus sve. da 250 din je naknada...

Po ovome, 190 dinara ako primas platu na taj racun, a 250 dinara ako ne primas platu.
Mada, postoji i posebna stavka za racun plus, gde pise 250 dinara.

Znaci, poskupljenje 150%, ukinuti ostali bankomati za dz.

Demolirali su ovo lepo.

Edit: *Izbrisan deo koji se ipak odnosi samo na PS klijente.

Poslednja izmena:
Са задовољством Вас обавештавамо да ће од 01.07.2021. (у даљем тексту: дан припајања) „mts банка“ а.д. Београд и Банка Поштанска штедионица, а.д.,Београд наставити да послују као једна банка под именом Банка Поштанска штедионица, а.д. Београд.
Da li je sa zadovoljstvom i primljeno obaveštenje :D
Znači primenjuju se tarife PŠ i free su bankomati PŠ. Vidim da plus račun ide na 250din u mesecu u kom je bilo prometa.

Nece se naplacivati ebanking transakcije za Racun plus, sem za one hitne naloge preko 300 000RSD na racune drugih banaka i to ce biti 50RSD....

E sad tek vidim da je OD 37. STRANICE tarifnik za usluge vezane za RACUN PLUS

razlike u odnosu na racun plus sada:
odrzavanje racuna mesecno umesto 100 din, bice 250din
izdavanje Master debit 350 (znaci jeftinije, bilo je 500), bez naknade clanarine
provizija za podizanje sa bankomata drugih banaka ce da se naplacuje, ali imamo na raspolaganju bez provizije PS bankomate i bankomate poste

ostaje bez naknade web/mob banking, platni nalozi web/mob banking :), sms

Poslednja izmena:
Znači izmene su:
  1. Vođenje računa 250din
  2. Bez provizije samo MTS, PŠ i MoneyGet bankomati
  3. Izdavanje MC debitne pojeftinjuje na 350din

i dalje je to jedna od (naj)boljih ponuda, bez daljeg

i dalje je to jedna od (naj)boljih ponuda, bez daljeg
Da, nije strašno poskupljenje. Najznačajnija stavka je ovo poskupljenje vođenja računa, što je sad uporedivo sa drugim bankama.

Kolega mi kaže da je za osnovne potrebe mobi bank (valjda telenor) povoljniji, planiram ovih dana da se upoznam sa njihovom ponudom pa kad uporedim napisacu
Jeste, ali tu je bitna stavka provizija na online plaćanja u ebankingu. Ona su besplatna samo kod najskuplje varijante računa (300din). Ako ti to ne treba, Mobi jeste povoljiji.

kako će se tretirati master card i multivalutni račun? jel ima tu nekih promena tipa za onlajn kupovinu i plaćanje karticom u inostranstvu
inače ako su samo ono promene opet se isplati za razliku od drugih

Nema promena za to...

U Mobi banci je osnovni racun 150 ali su nalozi 20 din, plus je provizija za placanje u inostranstvu 1%...

pa ok onda, mada biće još promena dok se ne izvrši integracija tj totalno spajanje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno