Ako je tako samo odblokiraj kanal potrosnje u aplikaciji pod kartice, pa na podesavanja imas kanali potrosnje i tu ukljuci internetJesam placao ali u Srbiji,placao sam racune za internet i telefon,a i kupovao sam par puta od ljudi sa kupujem prodajem i to sam platio online.
Stvarno se ne razumem nov sam u ovome. Ja koliko sam razumeo od ljudi odavne neko je vec kupovao i to bas na aliexpress.
Verovatno trazi ponovo aktivaciju.Samo me zove i kaze da joj posle kucanja pin-a pise da nema uslugu i trazi joj valjda prijavu e sada da li ponovo intaliranje ili sta vec ne znam dok ne odem do nje...
Ima li nesto da sam propustio u vezi mts banke ovih dana?
Pa gde da nadjem bankomat kad u celoj Srbiji ma samo 3.
Sta sad bukvalno mi kartica neupotrebljiva?
nidzika ti je najtačnije odgovorio, to što si do sada plaćao nisi plaćao karticom, već direktno sa računa e-bankingom. Jeste to internet, ali nije kartica!Ne koristim aplikaciju nego preko pc se logujem.
Platio sam 3 racuna plus jos 3 kupovine sa kp,sve radi kako treba,
Samo sa aliexpressa nece.
Odakle ovo "osim mts"? Ako su ti to rekli u mts-u, lupaju gluposti kao i za dosta drugih stvari - neobavešteni i u tome vrlo, vrlo slični zaposlenima u PŠ😁Kartica se aktvira upitom stanja na bilo kom bankomatu OSIM MTS !!!
Ja sam otišao do Mtsovog jer mi je blizu a i hteo sam da uplatim pare na bankomatu, a ne u poslovnici. Zato mi je progutao karticu.
Ne naplacuju upit stanja opusteno oko toga. Sve jedno je koji bankomat ali eto od neke banke ce da ti prikaze tacno stanje od neke ce da napise nepoznato. Ovo ti kazem cisto da se ne zbunis ako pise stanje nepoznato il sta vec. Znam sigurno da bankomati Postanske tacno kazu koliko je... Opusteno vazno samo da se aktivira kartica nebitno sta pise i to je to.Na koji bankomat ne naplacuju ili ako naplacuju nesta simbolicno za stanje racuna?
A za svaki slucaj, mozes i preko web e-bankinga kada se ulogujes, isto da proveris da li ti je za karticu ukljucen kanal potrosnje - Internet. Gore izaberes Kartice / Detalji platne kartice, pa strelicama levo-desno selektujes Mastercard, pa vidi onda dole Kanali potrosnje Internet: DA.Ne koristim aplikaciju nego preko pc se logujem.
Ovo nije tačno.nidzika ti je najtačnije odgovorio, to što si do sada plaćao nisi plaćao karticom, već direktno sa računa e-bankingom. Jeste to internet, ali nije kartica!
Kad na bilo kom forumu tvrdis da nesto nije tacno, osnovno pravilo (a i kultura) je da obrazlosis zasto. Neargumentovane poruke su cisti spam, a i dovodis do potencijalno nepotrebnih prepucavanja i diskusije...Ovo nije tačno.
Ne naplacuju upit stanja opusteno oko toga. Sve jedno je koji bankomat ali eto od neke banke ce da ti prikaze tacno stanje od neke ce da napise nepoznato. Ovo ti kazem cisto da se ne zbunis ako pise stanje nepoznato il sta vec. Znam sigurno da bankomati Postanske tacno kazu koliko je... Opusteno vazno samo da se aktivira kartica nebitno sta pise i to je to.
Sigurno nisam sam smislio. Tako mi je rekla operaterka nakon što je bankomat u Kralja Aleksandra progutao karticu. Pisao sam o tome ovde.Odakle ovo "osim mts"? Ako su ti to rekli u mts-u, lupaju gluposti kao i za dosta drugih stvari - neobavešteni i u tome vrlo, vrlo slični zaposlenima u PŠ😁
Ja sam moju aktivirao na mts bankomatu (na početku Kneza), samo izvršio upit stanja.
Daleko je veća verovatnoća da je račune plaćao skeniravši bar kod ili unoseći ručno podatke... uostalom ni ne mogu se svi računi platiti karticom. Tako je više nas i pretpostavilo, ne znam šta je tebe navelo da pomisliš da je račune plaćao karticom?Ovo nije tačno.
Nigde nisam spomenuo (niti pomislio da si to ti smislio)! Pročitao sam ja šta ti se desilo, ali to se desilo iz ko zna kog razloga... zato sam i napisao da ako su ti to rekli njihovi operateri nemaju pojma pa lupaju... znači napisao sam da su oni "smislili" kako kažeš.Sigurno nisam sam smislio. Tako mi je rekla operaterka nakon što je bankomat u Kralja Aleksandra progutao karticu. Pisao sam o tome ovde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari