Koja potvrda?Treba mi potvrda da sam vlasnik kartice, pa me zanima, izdaju li u mts poslovnicama potrvde za mtsbanku?
Mislim da ne moze, ja sam sve morao u expoxituri banke, sem potpisivanja ugovora.
Koja potvrda?Treba mi potvrda da sam vlasnik kartice, pa me zanima, izdaju li u mts poslovnicama potrvde za mtsbanku?
Da ponovim pitanje [emoji4]A jel može da se otvori dodatni dinarski račun, koji ne bi bio vezan za karticu?
Stigla MC za 7 dana (5 radnih)Da li znate koliko vremenski im treba od trenutka potpisivanja do izdavanje osnovnih kartica? Dina i master debit. Hvala
Otvara se dinarski avista kad imaš štedni ulog, prvo na nj prebaciš pare pa onda ide na štedni rč.Da ponovim pitanje [emoji4]
Ti baš online da kupiš i online da podizes?[emoji2]Ne, mislio sam online kada se kupi. Mora se ići na šalter tj. u MTS poslovnicu? Ili su posebno odvojene banke od poslovnice mobilne telefonije?
Svakako ako moram ići na šalter kod njih, isto je kao i da idem do menjačnice u centru gde kao redovan uvek oborim malo kurs.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari