Da da, RF sam zaboravio, ali komercijalna krenula takođe ?Ima i u KB, RF i AIK-u isto. Mozda i ostale, za ove provereno znam.
Placanje putem NFCa nema veze sa bankomatom.Jel postoji mogućnost plaćanja putem NFC preko android aplikacije?
Nije tacno, ima u SoGe banci.Ne, za sada samo u Intesi
N960F
Ma da, videh posle da je krenulo još u dosta banaka, RF, AIK, SoGe čak i KB!?Nije tacno, ima u SoGe banci.
Izgleda da tako nekako ide, imaš ovde za Google pay...Samo je mana sto ne radi ta opcija na rootovanim telefonima, ali nikako bar ova od SoGe.
Ima li neko ideju kako prevariti app, sa hide u magisku nece nemam drugu ideju, neko pametniji?
Na rooted telefonima je stvarno moguce da se ukrade token mBanking aplikacija, tako da je skroz normalno da ne zele da rade na njima zvanicno.Samo je mana sto ne radi ta opcija na rootovanim telefonima, ali nikako bar ova od SoGe.
Ima li neko ideju kako prevariti app, sa hide u magisku nece nemam drugu ideju, neko pametniji?
Sta ce mi za Google pay? Ne treba mi.
Ma ok ako moze da se ukrade, evo ja trazim na sopstvenu odgovornost da mi to srede ako je moguce, jer ja se toga ne plasim, nikad mi niko nista nisajednog racuna nije ukrao a karica na koju primam platu je povezana sa svim i na svim sajtovima kupujem preko nje i uvek ima poprilicno novca na njoj i ja se toga ne bojim jer se to meni nece desiti, a jako bi mi olaksalo da mi to radi na telefonu da ne moram da nosim i karticu.Na rooted telefonima je stvarno moguce da se ukrade token mBanking aplikacija, tako da je skroz normalno da ne zele da rade na njima zvanicno.
mtsB i KomBank mBank meni nisu radili ranije, a od neke verzije Magiska rade. Znaci sredili su Hide za njih pre koji mesec. Ako to ne radi, mozes samo da se nadas da ce srediti u nekoj reviziji.
Sta ce mi za Google pay? Ne treba mi.
Ma ok ako moze da se ukrade, evo ja trazim na sopstvenu odgovornost da mi to srede ako je moguce, jer ja se toga ne plasim, nikad mi niko nista nisajednog racuna nije ukrao a karica na koju primam platu je povezana sa svim i na svim sajtovima kupujem preko nje i uvek ima poprilicno novca na njoj i ja se toga ne bojim jer se to meni nece desiti, a jako bi mi olaksalo da mi to radi na telefonu da ne moram da nosim i karticu.
Nadam se da ce to nekada srediti, mada ne verujem jer stalno citam tamo za Indijce koji ne mogu cak app njihovu za banking da otvore i to stalno postavljaju pitanje i sa svakom novom verzijom magiska, a naravno ljudima nikada nisu ni odgovorili kad ce i da li ce to srediti.
Dakle ravno je 0 da ce ikada biti reseno nazalost.
Zato sto hocu, pa valjda sam ja kupio njega, ne on mene i mogu da radim sta hocu sa njim, a ja hocu root.A zašto moraš da rootuješ telefon? Jednostavno, te aplikacije ni ne treba da rade na rootovanim/jailbreakovanim telefonima, manje će boleti glava sve.
A ko kaze da bi bila druga pesma? Se mi poznajemo pa znas da lazem, pricam jedno radim drugo itd? Ja kad kazem to ti je kao mac u kamenu, ako je i na moju stetu(a bilo je i toga) nije problem kad kazem nesto i obecam. Sad sto vecina(mozda si se i tu ti nasao) ne drzi rec koju kaze, to je problem ovog drusta ne moj.Svi kažu evo na moju odgovornost ali kada se nešto desi onda je druga pesma (a i da nije što bi neko rizikovao...) tako da žalim ali od toga nema ništa...
Ako si nam rekao, divim se na mudroj misli.Trebalo bi im dozvoliti. Pa kad ostanu bez para i identiteta nek se žale upravi vodovoda i magisku.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Rutuj ga slobodno, ali da koristiš mbanking aplikacije neće da može.Zato sto hocu, pa valjda sam ja kupio njega, ne on mene i mogu da radim sta hocu sa njim, a ja hocu root.
Neka mene boli glava(a nece) sta to njih briga.
A ko kaze da bi bila druga pesma? Se mi poznajemo pa znas da lazem, pricam jedno radim drugo itd? Ja kad kazem to ti je kao mac u kamenu, ako je i na moju stetu(a bilo je i toga) nije problem kad kazem nesto i obecam. Sad sto vecina(mozda si se i tu ti nasao) ne drzi rec koju kaze, to je problem ovog drusta ne moj.
Nadam se da ce se to srediti sa novim Magiskom, mada ima fora u root switcherima, probacu i to, kad mi treba ta app iskljucim root kad mi ne treba ukljucim. To cu danas probati da li radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari