Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel postoji mogućnost plaćanja putem NFC preko android aplikacije?

Ima i u KB, RF i AIK-u isto. Mozda i ostale, za ove provereno znam.

Imaju na po 2 bankomata. Dok ne bude na svakom, kao TB, računajte da nemaju.

Pišem za uplate na bankomatu.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Jel postoji mogućnost plaćanja putem NFC preko android aplikacije?
Placanje putem NFCa nema veze sa bankomatom.
Pitao je za placanje, za to i odgovaram :)

RF, KB i AIK rade preko godinu dana vec to, Intesa jos duze. Samo sto u svim bankama iskljucivo neke kartice mogu da se povezu tako.

TB nema placanje preko NFCa!

Pozdrav ljudi. Nekoliko pitanja, ako imate iskustva super.

1. Potrebna mi je još jedna Master debitna sa očevog računa MTS Banke (imamo njegovu Master osnovnu + Dina).

Na sajtu piše 500 din i pošalju na adresu na moje ime. To je ok. Ali da li je to bolje, tako uraditi, uzeti samo karticu, ili aplicirati preko e-bankinga za ovlašćenje?
U dilemi sam da li mi Ovlašćenje nudi nešto više, cena je ista 500. Na sajtu piše da vlasnik e-bankingom može da "pošalje" onog koji treba da dobije isto u Banku, i da popuni određene papire i završava posao (nadam se da ne treba da ide i vlasnik računa jer ga to nervira :( a i ne piše da treba da ide).
Dakle, da li je neko ovlašćeno lice, ili je ovlastio nekog i kakva je procedura. Da li na svoj mobilni broj "veže" ti Master karticu?

2. Pokušavao sam da na e-bankingu limitiram sms notifikacije na 1000 din, da mu ne bi dolazili sms-ovi za svaku transakciju u prodavnicama nižim od 1000 din.
Međutim, to ne može, već se i dalje non-stop pojavluju sms-ovi za niže iznose. Kupi hleb i uz hleb, 200 dinara i odmah stiže sms a to nervira, pun telefon sms poruka, njemu to smeta (smeta i meni)!
Kako ovo rešiti. Poslao sam meil MTS-u, ima već 20 dana ne odgovaraju. Jedino je uspelo da preko e-bankinga nestanu niže notifikacije od 1000 din. ali za Master ne.

Podešavanje je izvršeno putanjom profil/obaveštenja.

Poslednja izmena:
Cak i kad podesis sve na najmanje hiljadu dinara,tipa odlazne transakcije,proizvodi u koriscenju itd.

Da, sve sam stavio, samo sam ostavio odbijene da mi javi za iznose veće od 1 dinar. I ništa, samo lete sms-ovi da izludi čovek. Pisao sam im na meil, nakon što sam zvao call centar i ništa, prošlo već 20 dana sigurno. Kako si ti podesio, jel ti stižu notifikacije za Master?

Nisam ni podesavao,sve mi je na nuli,ali sam mislio da bar neko podesavanje utice i na odliv putem kartice.Pokusacu uskoro mada je vjerovatno kao sto si i rekao.

Pa hajde probaj pa javi. Mozda je samo kod mene, mada ne verujem. Zanimljivo je da mi jos sa meila ne javljaju o ovom problemu a vec skoro mesec dana ce proci.

Samo je mana sto ne radi ta opcija na rootovanim telefonima, ali nikako bar ova od SoGe.
Ima li neko ideju kako prevariti app, sa hide u magisku nece nemam drugu ideju, neko pametniji?

Samo je mana sto ne radi ta opcija na rootovanim telefonima, ali nikako bar ova od SoGe.
Ima li neko ideju kako prevariti app, sa hide u magisku nece nemam drugu ideju, neko pametniji?
Na rooted telefonima je stvarno moguce da se ukrade token mBanking aplikacija, tako da je skroz normalno da ne zele da rade na njima zvanicno.

mtsB i KomBank mBank meni nisu radili ranije, a od neke verzije Magiska rade. Znaci sredili su Hide za njih pre koji mesec. Ako to ne radi, mozes samo da se nadas da ce srediti u nekoj reviziji.

Stigla je kartica. Sada čekam da pošalju poštom aktivacioni kod ili mogu da pozovem kol centar ?

Aktivacioni kod je deo broja kartice najčešće. Treći skup brojeva na primer (skupovi su po četiri broja).

Piše sve u koverti. Čak i ako se zove, pisaće da je potrebno da ih pozoveš. Samo pogledaj uputstvo.

Poslednja izmena:
Izgleda da tako nekako ide, imaš ovde za Google pay...

N960F
Sta ce mi za Google pay? Ne treba mi.
Na rooted telefonima je stvarno moguce da se ukrade token mBanking aplikacija, tako da je skroz normalno da ne zele da rade na njima zvanicno.

mtsB i KomBank mBank meni nisu radili ranije, a od neke verzije Magiska rade. Znaci sredili su Hide za njih pre koji mesec. Ako to ne radi, mozes samo da se nadas da ce srediti u nekoj reviziji.
Ma ok ako moze da se ukrade, evo ja trazim na sopstvenu odgovornost da mi to srede ako je moguce, jer ja se toga ne plasim, nikad mi niko nista nisajednog racuna nije ukrao a karica na koju primam platu je povezana sa svim i na svim sajtovima kupujem preko nje i uvek ima poprilicno novca na njoj i ja se toga ne bojim jer se to meni nece desiti, a jako bi mi olaksalo da mi to radi na telefonu da ne moram da nosim i karticu.
Nadam se da ce to nekada srediti, mada ne verujem jer stalno citam tamo za Indijce koji ne mogu cak app njihovu za banking da otvore i to stalno postavljaju pitanje i sa svakom novom verzijom magiska, a naravno ljudima nikada nisu ni odgovorili kad ce i da li ce to srediti.
Dakle ravno je 0 da ce ikada biti reseno nazalost.

• Like
Reagovanja: M J
A zašto moraš da rootuješ telefon? Jednostavno, te aplikacije ni ne treba da rade na rootovanim/jailbreakovanim telefonima, manje će boleti glava sve.

Sta ce mi za Google pay? Ne treba mi.

Ma ok ako moze da se ukrade, evo ja trazim na sopstvenu odgovornost da mi to srede ako je moguce, jer ja se toga ne plasim, nikad mi niko nista nisajednog racuna nije ukrao a karica na koju primam platu je povezana sa svim i na svim sajtovima kupujem preko nje i uvek ima poprilicno novca na njoj i ja se toga ne bojim jer se to meni nece desiti, a jako bi mi olaksalo da mi to radi na telefonu da ne moram da nosim i karticu.
Nadam se da ce to nekada srediti, mada ne verujem jer stalno citam tamo za Indijce koji ne mogu cak app njihovu za banking da otvore i to stalno postavljaju pitanje i sa svakom novom verzijom magiska, a naravno ljudima nikada nisu ni odgovorili kad ce i da li ce to srediti.
Dakle ravno je 0 da ce ikada biti reseno nazalost.

Svi kažu evo na moju odgovornost ali kada se nešto desi onda je druga pesma (a i da nije što bi neko rizikovao...) tako da žalim ali od toga nema ništa...

Trebalo bi im dozvoliti. Pa kad ostanu bez para i identiteta nek se žale upravi vodovoda i magisku.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Mnogo je bolje da se neko zali sto ne moze da radi na rooted telefonu, nego vise njih sto su ostali bez novca.
Nije ovo napravljeno da stiti nekoga od sopstvene pameti, nego vecinu od tudje ;)

A zašto moraš da rootuješ telefon? Jednostavno, te aplikacije ni ne treba da rade na rootovanim/jailbreakovanim telefonima, manje će boleti glava sve.
Zato sto hocu, pa valjda sam ja kupio njega, ne on mene i mogu da radim sta hocu sa njim, a ja hocu root.
Neka mene boli glava(a nece) sta to njih briga.
Svi kažu evo na moju odgovornost ali kada se nešto desi onda je druga pesma (a i da nije što bi neko rizikovao...) tako da žalim ali od toga nema ništa...
A ko kaze da bi bila druga pesma? Se mi poznajemo pa znas da lazem, pricam jedno radim drugo itd? Ja kad kazem to ti je kao mac u kamenu, ako je i na moju stetu(a bilo je i toga) nije problem kad kazem nesto i obecam. Sad sto vecina(mozda si se i tu ti nasao) ne drzi rec koju kaze, to je problem ovog drusta ne moj.
Nadam se da ce se to srediti sa novim Magiskom, mada ima fora u root switcherima, probacu i to, kad mi treba ta app iskljucim root kad mi ne treba ukljucim. To cu danas probati da li radi.

U kojoj banci mogu sa bankomata podici €?
Probao u telenorovom bankomatu i moze samo dinari.

Hvala

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Sa MB MC? Nijednoj.

Bem ti,samo ako si njihov korisnik.Ovako,sa strane,ne moz!

Zato sto hocu, pa valjda sam ja kupio njega, ne on mene i mogu da radim sta hocu sa njim, a ja hocu root.
Neka mene boli glava(a nece) sta to njih briga.

A ko kaze da bi bila druga pesma? Se mi poznajemo pa znas da lazem, pricam jedno radim drugo itd? Ja kad kazem to ti je kao mac u kamenu, ako je i na moju stetu(a bilo je i toga) nije problem kad kazem nesto i obecam. Sad sto vecina(mozda si se i tu ti nasao) ne drzi rec koju kaze, to je problem ovog drusta ne moj.
Nadam se da ce se to srediti sa novim Magiskom, mada ima fora u root switcherima, probacu i to, kad mi treba ta app iskljucim root kad mi ne treba ukljucim. To cu danas probati da li radi.
Rutuj ga slobodno, ali da koristiš mbanking aplikacije neće da može. :)

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Meni radi mbanking kod MTS banke na rootovanom telefonu.
Osim adawaya nemam neku posebnu potrebu za rootom, da li da ga skinem?

Drugo, da li je preporučljivo da karticu koristim za online plaćanje, na računu obično držim minimalan iznos, pa prebacim kad plaćam.
Ako kupujem nešto u $ online, da li ih prvo kupim preko aplikacije ili direktno plaćam?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno