Koliko znam, preduzetnici i pravna lica mogu koristiti samo šalterske usluge. Me postoji aplikacija za njih, samo za fizička lica.
Sent from my STF-L09 using Tapatalk
Ušao sam u nedozvoljeni minus (nisam ga tražio) zbog Busplus kucanja od pre 2 meseca. Svaka im čast, do koga god da je.
A kako? Ti jesi platio kartu, i zaboravio da ostavis novac za placanje toga![]()
De8ilizam, u svim normalnim zemljama kada se plaća karticom prevoz odmah se skinu sredstva.
Npr u Vroclavu, Poljska u tramvaju kada se kupi karta npr. odmah se skida lova sa racuna, stize sms itd(plaćeno baš mastercardom mts banke)...
Samo u Beogradu.Da li je neko podizao evre sa deviznog racuna u mts banci? U kojim poslovnicama je to moguce podici?
Mom ocu, na 120000, 24 rate, vraća 132000ineštositno. Tipa 100 evratekošta kamata. Ekstra je. E, sad, on uopšte nema MTS RAČUN BANKE![]()
![]()
![]()
Ja imam, i račun i račune, i plaćam više od njega, a nisam dobio.... Još... Možda dobijem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari