Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mene nista nisu obavestili, otvorio račun prosle godine čim su se pojavili. Malo me neprijatno iznenadilo kad sam video ovo za plaćanje održavanja na sajtu, a da mi nije stigao nikakav mail ili bilo šta, ali *mjau**mjau**mjau*, svakako su i dalje najjeftiniji.

Pogledaj u spam porukama,meni je tu dospeo njihov mejl.

Da li je vaše mjaukanje Benč forum sam insertovao umesto neprikladnog rečnika, ili je to novi usaglašeni trik milenijalaca umesto konvencijalnih zvezdica za pojedine reči? :)

Po zakonu moraju da te obaveste najmanje 30 dana pred promenu ili uvodjenju odrzavanja tj promene ugovora.
Ti imas pravo da iskuliras obavestenje i time se slazes sa aneksom direktno bez potpisa ikakvog, ili, da ih nazoves i kazes da ne prihvatas tu promenu i da raskines ugovor i vise ne koristis njihove usluge.
Posteno, sve je zakon lepo predvideo.

Jep. Ja ću im plaćati. Prosto, za tih 100 kinti se isplati i dalje.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Po zakonu moraju da te obaveste najmanje 30 dana pred promenu ili uvodjenju odrzavanja tj promene ugovora.
Ti imas pravo da iskuliras obavestenje i time se slazes sa aneksom direktno bez potpisa ikakvog, ili, da ih nazoves i kazes da ne prihvatas tu promenu i da raskines ugovor i vise ne koristis njihove usluge.
Posteno, sve je zakon lepo predvideo.

Hvala druže. Sve si lepo objasnio. Dobro je da postoji na forumu neko ko se razume u te propise i zakone.

Рок је 60 дана мин., међутим за картицу нисам видио рокове ,а требали би и то увести с обзиром на ситуацију.

Sta znace rezervisana sredstva?

Ulogovao sam se danas i vidim da pored raspolozivog stanja postoji i neki iznos gde pise rezervisana sredstva. Nikada ranije nisam to vidjao

Da li je to povezano sa placanjem racuna putem Master kartice?

Cim provuces karticu (ATM, POS ili internet transakcija) nakon uspesne autorizacije se sredstva rezervisu. U roku od 10 radnih dana (naveci broj banaka tako radi) se tehnicki povlace sa racuna.

Primer:
Imas trenutno i raspolozivo stanje od 1000 RSD, kupis nesto u iznosu od 200 RSD, imas sledece stanje: trenutno 1000 RSD, raspolozivo 800 RSD, a 200 RSD u rezervaciji dok se prodajno mesto ili ATM ne naplate. Nakon naplate prodajnog mesta, istog momenta se vrsi knjizenje i transakcija od 200 RSD se tek tada vidi u prometu po racunu na dan knjizenja, a ne na dan transakcije. I tek tada je trenutno = raspolozivo = 800 RSD.

Nadam se da sam ti pomogao.

Пре пар месеци сам имао мало преко 4к на рачуну, што је било углавном реално, неколико дана касније купим у некој радњи и добијем поруку да је скинуто толико колико сам куповао и да на рачуну имам око 6,5к пара. Немам појма ко ми је поклонио око 2к пара, мрзело ме да проверавам цифре и нађем која је уплата била баш толико. За сада се не јавља нико са неплаћеним рачуном ... мада бих ипак могао да се вратим и проверим шта је било са тим износом.

Ne ide im bas najbolje, čim krecu sa nagradnim igrama...

Sent from my Samsung G950FD using Tapatalk

? Banke vec 10 godina imaju nagradne igre, Visa organizuje 10 nagradnih igara godisnje, i to smara kao luda da se registrujes svakim slipom :D (mene zabolele ruke posle 5 dana i odustao :))

Jel ovo ko ima najviše ? :D

Nemam vremana sad da čitam...

Ni ja, ali cini mi se random :D

Jel i dalje može da se vrši uplata u pošti na račun?
Ne mogu da nadjem na sajtu ništa o tome. Danas hteo da uplatim sebi pare, i šalterusa mi kaze da kad se ukuca broj računa (na koji sam pre uplacivao, ima primer uplatnice uz ugovor) ispada žensko ime, tatjana/tijana nešto

Sent from my MI 5 using Tapatalk

? Banke vec 10 godina imaju nagradne igre, Visa organizuje 10 nagradnih igara godisnje, i to smara kao luda da se registrujes svakim slipom :D (mene zabolele ruke posle 5 dana i odustao :))
Ма да,ове онлајн банке доказано растурају,ето прође 35 дана а картице нема,кажу велика навала.:D

Jel i dalje može da se vrši uplata u pošti na račun?
Може,имаш на сајту,честа питања,а и овдје на форуму.

• Like
Reagovanja: M J
Na sajtu nema više tog odeljka česta pitanja.
Misliš na ovu uplatnicu sa prve strane?
Preko takve sam ja i hteo da uplatim, I u pošti mi kažu da kad ukuca taj broj računa izlazi neka žena kao vlasnik računa

gotovinski na šalterima Pošte uplatom na račun 360-0669990000006-61 s pozivom na broj vaše partije računa Plus;
https://mtsbanka.rs/sr-Latn-RS/korisnicki-centar

Кор. центар-плаћања,мада пише исто.Покушај из друге поште,или је нека грешка у броју рачуна који си дао,она укуцала.Можда се и води збирни рачун на ту особу,па онда на партију,ко зна шта раде.

Poslednja izmena:
Samsung tablet? Pih... mogli su da se isprse za neki ipad [emoji23]

Nije dobro promovisati monopoliste.

https://mtsbanka.rs/sr-Latn-RS/korisnicki-centar

Кор. центар-плаћања,мада пише исто.Покушај из друге поште,или је нека грешка у броју рачуна који си дао,она укуцала.Можда се и води збирни рачун на ту особу,па онда на партију,ко зна шта раде.
Radi normalno, danas uplatio pare. Verovatno je radnica pogrešila prvi put pri kucanju računa

FYI, Raiffeisen ima zgodnu nagradnu igru za koriscenje MasterCard kartica - najvise transakcija pobedjuje, 10 njih dobija put u Rusiju za svetsko prvenstvo.

Bravo!

edit: sad sam pogledao u pitanju je jedno putovanje ostalo su tv

Poslednja izmena:
Nagradna igra kao stvorena za tebe ;)

Nažalost nemam račun.

Ako hoćeš da pozajmiš tu karticu i ebank, tv je zagarantovan ;)

i videh visa a ne mc

https://www.raiffeisenbank.rs/pocetna.2063.html

Deset korisnika MasterCard kartica Raiffeisen banke sa NAJVEĆIM BROJEM TRANSAKCIJA u ovom periodu, osvajaju paket za dve osobe za odlazak na Roland Garros u Parizu.
Mogu da ti uradim karticu istog dana u RF, samo ti bacas pare na raucn :D

FYI, Raiffeisen ima zgodnu nagradnu igru za koriscenje MasterCard kartica - najvise transakcija pobedjuje, 10 njih dobija put u Rusiju za svetsko prvenstvo.

Plagijatori. To Intesa imala već nekoliko puta. Mislim na fazon takve nagradne igre [emoji12]

Mislim da kod intese nikada nije bilo "najvise transakcija dobija", nego je uvek bio random dobitnik?
Uzjedno mislim da sve ovo u stvari Visa i MC planiraju, a nekada izaberu samo jednu banku, ili se samo jedna pridruzi akciji.

KB je imala najbolje akcije, ono kada je Mare pokupio sve :p

Kakve to emoji-e stavljas?? Ne vidim ih kao emoji, nego kao "[emoji12]" samo.
EDIT: Haaaaa, u mojoj poruci vidim :D Kod tebe izgleda "[emoji12" (+], kao tekst samo)

Poslednja izmena:
https://www.raiffeisenbank.rs/pocetna.2063.html

Deset korisnika MasterCard kartica Raiffeisen banke sa NAJVEĆIM BROJEM TRANSAKCIJA u ovom periodu, osvajaju paket za dve osobe za odlazak na Roland Garros u Parizu.
Mogu da ti uradim karticu istog dana u RF, samo ti bacas pare na raucn :D

Ovo je počelo pre mesec ipo dana :smoke:

Bilo bi super, da se napravi jedna tema sa ovim nagradnim igrama svih banaka, i samo kačiti to, pogotovo ova putovanja itd. Samim tim neće se mešati teme kao sad...

^bas. Eventualno i vesto o prodajama, kojih je nesto podosta ovih "dana" :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno