Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To baaas nema smisla, sem ako nije ona fora "Obrada kredita 2%" pa to izadje 107000 za prvi primer, 105000 za drugi.

Inace si bukvlano mogao da zardis na kreditu :)

Za nekog ko ne radi, nema primanja, živi "na foru" , radi neprijavljen na crno, ovo je odlično, vraća preko telefonskog računa, i završava posao. Otud "dranje".

A i koliko vidim, ponude dobili oni koji nemaju račun u banci, možda šire bazu korisnika.

• Like
Reagovanja: M J
Ja sam u julu prosle godine uzeo kes kredit ..ponudili sami..ja tad jurio kreditne...kod banke intese i dobio 100000 na 12 meseci vracam 104400..rata 8700
Nadam se da ce i ove da mi daju isti[emoji3]

Poslednja izmena:
To dodje oko 9% kamate godisnje, sto je cak i dobro ako nema onih dodatnih troskova (racunam i menicu, jer ona dize 0.25% na ovu sumu).

Ali ovo da se vrati 103.000 na 100.000 je previse dobro i danas, kamoli pre 2 godine.

P.S. Da nekoga ne buni: ako na 100.000 vracate x*hiljadu dinara na godinu dana, kamata je otprilike 2.03*x! To je zbog rata. Da je kamata x, vratili bi x/2 hiljada.

Poslednja izmena:
  • Like
Kakvo je stanje sada sa uplatama i isplatama evra?
Da li moze da se koristi telenor bankomat za ovo?
Isto pitanje za uplatu dinara.
Isplata je radila pre na telenor bankomatu.

^ Ne moze TB bankomat za uplatu/isplatu €, može samo za isplatu din. Sve za uplatu i isplatu je kao i do sada. ;)

Poslednja izmena:
  • Like
Ne moze biti izmenjeno nista po tom pitanju.

Sem da moze da se uplati dinar, ali to bi naplacivali (jedan ili drugi, ali svede se na isto)

Морам да признам да ми се свиђа тактика отплате кредита путем постпејд рачуна,као и већ одобрен кредит без сувишне папирологије.Камата је конкурентна.

Ja uzeo kredit u Vobanu, god kamata 7.54%.
Nema bolje bar ja nisam nasao.
Ako ima javite.
Naravno, bez obrade kredita ili bilo kakvih dodatnih troskova jedino dve menice bese 100 rsd i nista vise.

Poslednja izmena:
Da li sva tri iznosa iz ove Mts promo ponude mogu i na 12 i na 24 meseca, ili je broj rata uslovljen visinom uzetog kredita?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ja uzeo kredit u Vobanu, god kamata 7.54%.
Nema bolje bar ja nisam nasao.
Ako ima javite.
Naravno, bez obrade kredita ili bilo kakvih dodatnih troskova jedino dve menice bese 100 rsd i nista vise.
Ovo je bas dobra kamata ako govorimo o EKS, cak i danas. Ispada na 100.000 da vratis oko 103.800.

Kes kredit od 20k EUR??

То не спада у ово о чему ми причамо,динарском(много мање суме),кеш,12/24 м.

Poslednja izmena:
Može i na veće iznose keš kredit, samo što je period otplate do 10 godina i varijabilna kamata, sber banka daje do 3 miliona dinara.
Mada na te iznose keš krediti nisu isplativi, manje su kamate na namenskim kreditima posebno na hipotekarnim.

Sta znace rezervisana sredstva?

Ulogovao sam se danas i vidim da pored raspolozivog stanja postoji i neki iznos gde pise rezervisana sredstva. Nikada ranije nisam to vidjao

Da li je to povezano sa placanjem racuna putem Master kartice?

Poslednja izmena:
Meni tek sad stize mail o odrzavanju racuna, razlog vise za zatvaranje, zao mi samo sto sam kupio kod nji 100usd

Poslednja izmena:
I meni je takođe danas došla email poruka da počinje od 1.6.2018g naplata mesečnog održavanja od 100 din u mesecu u kom je bilo promena stanja na računu. Prvih 6 meseci je besplatno.

Данас 24. дан а нема картице.Значи није бесплатно првих 6 мјесеци већ 5(ако и то буде),с тим што први мјесец наплате 500 дин за непостојећу картицу.:D

To se moglo pretpostavitit, pitanje je kada ce uvesti pravila i za podizanje novca sa drugih bankomata. Verovatno ce uvesti neko ogranicenje i tu, bice to slicno kao Telenor, mozda za godinu-dve dana...

Nece, to je nacin da druge banke jos izvuku iz ove drzave :)

I sa tih 100 dinara su i dalje najpovoljniji

Ubedljivo. Ne traže prenos plate, a usluge su free. Za podizanje para na drugim bankomatima ili online plaćanje bez provizije, drugi traže prebacivanje plate ili 300 kinti za održavanje računa. E jedino kome je bitan bankomat sa opcijom ubacivanja keša. Meni nije.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Колико видим,затвориће тебе Били ,као што те и отворио!:)

Rok za to je do 31.5,nakon toga smatraju da ste prihvatili uslove korišćenja.
Ipak su ispali korektni pa obavestili 2 meseca unapred..Mada bi pošteno bilo da se novi ugovor sa novim tarifama napiše i potpiše.

Mene nista nisu obavestili, otvorio račun prosle godine čim su se pojavili. Malo me neprijatno iznenadilo kad sam video ovo za plaćanje održavanja na sajtu, a da mi nije stigao nikakav mail ili bilo šta, ali *mjau**mjau**mjau*, svakako su i dalje najjeftiniji.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Meni danas stigao mejl sa obaveštenjem o naplati održavanja računa [emoji51]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Po zakonu moraju da te obaveste najmanje 30 dana pred promenu ili uvodjenju odrzavanja tj promene ugovora.
Ti imas pravo da iskuliras obavestenje i time se slazes sa aneksom direktno bez potpisa ikakvog, ili, da ih nazoves i kazes da ne prihvatas tu promenu i da raskines ugovor i vise ne koristis njihove usluge.
Posteno, sve je zakon lepo predvideo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno