Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koji najveci iznos moze da se podigne na bankomatu poste odjednom i dnevno?

99 miliona

Prilozi

• ffff.png
    ffff.png
    19.8 KB · Pregleda: 163
Poslednja izmena:
Taj iznos je sa mts banke a ja sam pitao za najveci iznos koji moze da se podigne na bankomatu poste,da li je to 100000 rsd ili vise odjednom ili iz vise puta.

@vldafkv samo 500din za karticu i nakon 6 meseci 100din mesečno za vođenje računa ako imaš promene na računu

U tarifniku si čitao za МASTERCARD КРЕДИТНЕ КАРТИЦЕ a ne za Račun plus, bilo više puta u temi

@anders Ukupan dnevni limit za transakcije podizanja gotovine na bankomatima iznosi 20.000,00 RSD po kartici za njihove POST CARD i DINACARD a za tuđe kartice nisam našao

Poslednja izmena:
Uplatio u pošti oko 16.30 i još uvek nema promena na računu.
Jel to normalno, čekaću izgleda ponedeljak ili 3. maj!

Naravno. U Pošti je cut off time u 14h.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

E svašta!

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Зато мене не мрзи да одем до мтс банке и уплатим, паре легну пре него изађем. ;)

Piše tako ali to do sada nikada nisam video u praksi. Da li to oni kasno pošalju u centralu ili šta već rade.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Uplatio u pošti oko 16.30 i još uvek nema promena na računu.
Jel to normalno, čekaću izgleda ponedeljak ili 3. maj!
U posti do 16 sati uplate knjize istog dana,zavisno od banke i duze.Bankomati isplacuju 500 i 1000 din. po 40 novcanica max.Limiti zavise od banke izdavaoca kartice.

Stici ce u ponedeljak ujutro oko 8-9 koliko znam to je normalni radni dan, mislim da do 16 casova mozda koji minut pre moze da se uplati da bi doslo taj dan ali primetio sam da nije isto u svakoj posti kad se uplati tj nedodje svuda u isto vreme negde se vise ceka negde manje a zasto je tako neznam a uplate su bile u isto vreme.

U svim bankama koje koristim, sem Telenoru, taj limit moze da se menja po zelji korisnika, ili je vec prilicno veliki. U TB moze do 600.000 dnevno i 1.000.000 mesecno po kartici (NE PO RACUNU, kartica ovlascenog lica ima svoj zasebni/nezavisni limit, istih max. vrednosti), u AIKu moze do 5.000.000 na 15 dana, kao najvisi, ali postoji i NMU nivo, bez ogranicenja (mozete podizati koliko imate raspolozivo, bukvalno).
RF i Intesa su mogle, ali ne znam koji su limiti. U Intesi za fizicka lica je moglo >10.000e na POS terminalu (za firme >30.000e), ali za ATM nisam ni blizu toliko puno podizao nikada, ne znam koji su limiti.

Kartica mi je u procesu kreiranja, sa racuna je skinuto 500din pre dva dana. Jel trebam da uplatim prvo da bi kartica stigla?

Inace, kad uplacujem novac na svoj racun, u polje uplatilac i primalac upisujem svoje podatke, u racun primaoca mts-ov racun a u poziv na broj svoj racun?

To je to, stići će ti poštom za 2-3 nedelje. Ništa ne uplaćuješ.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Kartica će ti stići i ukoliko ne uplatiš, ali će ti zaračunati kamatu za sve vreme koje si bio u nedozvoljenom minusu. Zato uplati 500 din na svoj račun.

Sada sam morao da promenim lozinku na svom nalogu pošto staru odjednom nije prepoznavao, izbacivao je poruku da je pogrešno korisničko ime ili lozinka.

Login na android aplikaciji radi bez problema. Imao sam šifru zapamćenu u Chrome-u, nemoguće da je bila pogrešna. Da li se još nekome to desilo?

Sada sam dobio SMS kod za verifikaciju prilikom promene šifre, što pre nisam, pa ne bih rekao da mi je neko ušao u nalog, ali opet ne znam zašto se to dogodilo.

Poslednja izmena:
Ne vidim opciju za štednju na mbanking aplikaciji.

Štedni račun mislim da mora u poslovnici da se otvori, ili je bar tako bilo ranije.

Hoce da budu online banka,a moras u poslovnicu.Boze me sacuvaj...

Da ostane zabeleženo, ako imate isključenju animaciju na telefonu (preko dev opcija) mBanking app zaglavlje i neće da radi.

Jedva sam provalio šta ne radi ;(

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Stavio sam animaciju na 0 i nisam mogao da unesem kod, sad sam podesio na 0.1 i radi.

Jel može preko aplikacije da se promeni šifra, ne samo pin kod?

Još jedna mana mts mbankinga, ne može da se napravi nalog sa šifrom valute u budućnosti, možda i može do nekog datuma, nisam isprobavao, ali sada ne može za novembar!

Poslednja izmena:
Probaj za oktobra, cisto da vidis, moguce da je tacno 6 meseci ogranicenje.

Ja sam se ranije pitao cemu to "placanje u buducnosti", ali danas mi je bas trebalo, i srecom u RF radi :) Steta sto nema te opcije u mBankingu kod RF :(

Može 1.11, ali ne 15.11.
Kod komercijalne mi je prošlo za 15.11. još prošlog meseca.

Imao sam više online plaćanja, porez, struja... Za neke je stigla sms poruka, za neke nije.

Dobijam neki novac iz Kine. Hong Kong tačnije. Nebitno to, već što se slanje novca vrši putem Western Union aplikacije. Ja imam mts Račun Plus karticu i poslao sam screenshot sa 360 0381****** brojem, to je broj računa na koji primam novac. Naravno da sam izbrisao broj kartice.
I sad, mislio sam da je slanje jednostavno, da ne trebaju nikakve dodatne informacije. Isto kao preko PayPal-a, pošalješ email adresu i to je to.
I sad, traže mi ime koje je na ličnoj karti, dobro, to isto ime je i na mts kartici. Ali mi traže ulicu, adresu, opštinu, provinciju, grad.. iz lične karte, pa se pitam da li to tako ide? Zar nije dovoljno moje ime i broj računa?

U prilogu sam dobio 2 screenshot - a da Western Union Aplikacija zahteva te podatke, da bi transfer bio izvršen.

1b434bf435ed9758edcbdf8066163de5.jpg
20e1cd3c6277508f82d521b8970be4c9.jpg

Ko ti to salje?
WU nema veze sa tvojim racunom u MTSB

Pošiljalac je privatno lice. Koristi Western Union aplikaciju za slanje novca.
Ništa, onda ću preko PayPal-a.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno