Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko znam, preduzetnici i pravna lica mogu koristiti samo šalterske usluge. Me postoji aplikacija za njih, samo za fizička lica.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Ok, imaju Assecovu Office banking aplikaciju ali ona radi samo na pc-u, ne postoji mobilna aplikacija.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Ušao sam u nedozvoljeni minus (nisam ga tražio) zbog Busplus kucanja od pre 2 meseca. Svaka im čast, do koga god da je.

Ušao sam u nedozvoljeni minus (nisam ga tražio) zbog Busplus kucanja od pre 2 meseca. Svaka im čast, do koga god da je.

Prijavi reklamaciju ili Zastiti potrosaca,mislim da to ne bi smelo da se dogadja.

Sme, kada nije elektronska autorizacija odmah trazena, sto je slucaj za BP. Jedino ako nije on kucao, moze da prijavi kradju.
I ja sam u Telenoru usao u minus zbog probanja BusPlusa bas. Mesec dana se uopste nije pojavila transakcija, onda odjednom u Na cekanju, pa je opet nema (a novac vracen u dostupan!), i onda koji dan kasnije u minus ;)

To bi trebalo drugacije da se resi,ovo nije dobro,da me salje u minus a da to nisam omogucio.

A kako? Ti jesi platio kartu, i zaboravio da ostavis novac za placanje toga :(

A kako? Ti jesi platio kartu, i zaboravio da ostavis novac za placanje toga :(

Ali ako nemam dovoljno sredtstava kao i na obicnoj busplus kartici, treba da se oglasi signal da nemam dovoljno sredstava.
Ovo odalzenje u minus bez mog znanja mi se ne svidja ni malo.

To je to sistem BP :( Verovatno da bi se smanjili troskovi, ali Apex bas briga, oni dobiju svoj deo, kao i AIK :(
U Nju Jorku i becu moras da ukucas PIN, i kupujes karte pre ulaska u prevoz! Sto znaci guzvice. Pa ima sve i + i -.

Mislim da je i meni tako nekako išlo (u rezervisano, pa dostupno, ništa neko vreme, pa na kraju skinuto), nisam baš previše obraćao pažnju.
Ali danas mi je drugi put skinuo, jer sam se više puta kucao, sve negde u januaru. Prvi put je ekran validatora bio zelen, pisalo je da je prošlo. Posle nekoliko minuta je stigo SMS da je transakcija otkazana. Nisam imao dovoljno para tada. Za drugi put sam uplatio, ali sam dobio crveni ekran sa porukom na engleskom (znači da je baš dobro istestirano, nema šta) da ne prolazi. I tako sam nekoliko puta, svaki put nije prošlo. I evo sada stiže na naplatu, posle 2 meseca, kada će da se zaustavi, ne znam, valjda nisam više od 3-4 puta probao. Ako tako mora, onda svaka čast još jednom, i banci i Busplusu.
Pisao sam banci za početak, pa ćemo da vidimo.

Pazi, ti moras otici u minus ako oni ne rezervisu elektronski, sto nisu uradili.
Jer banka mora takve obaveze da ispostuje. Na tebi je da se zalis ako nisi ti koristio karticu nego je samo aktiviralo, ili ti je neko ukrao.

Nego, eto zasto izgleda nekima Telenor ne forsira u evrima da imaju vise od iznosa za naplatu ;) Moze se otici u minus :D

De8ilizam, u svim normalnim zemljama kada se plaća karticom prevoz odmah se skinu sredstva.
Npr u Vroclavu, Poljska u tramvaju kada se kupi karta npr. odmah se skida lova sa racuna, stize sms itd(plaćeno baš mastercardom mts banke)...

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
De8ilizam, u svim normalnim zemljama kada se plaća karticom prevoz odmah se skinu sredstva.
Npr u Vroclavu, Poljska u tramvaju kada se kupi karta npr. odmah se skida lova sa racuna, stize sms itd(plaćeno baš mastercardom mts banke)...

Kod nas je sve naopako.

To nije pravljeno da prevoz naplati, nego Apex i AIK da izvuku novac... mislite da njima ne ide % bez obzira da li se naplati ili ne?:)

Da li je neko podizao evre sa deviznog racuna u mts banci? U kojim poslovnicama je to moguce podici?

Како мислиш само у Београду,зар није у свим експозитурама МТС банке?Имаш мапу за то.

Jel nekom stigla ponuda za unapred odobren keš kredit na 12/24 rate ?

Mom ocu, na 120000, 24 rate, vraća 132000ineštositno. Tipa 100 evratekošta kamata. Ekstra je. E, sad, on uopšte nema MTS RAČUN BANKE :) :) :) :)

Ja imam, i račun i račune, i plaćam više od njega, a nisam dobio.... Još... Možda dobijem.

Mom ocu, na 120000, 24 rate, vraća 132000ineštositno. Tipa 100 evratekošta kamata. Ekstra je. E, sad, on uopšte nema MTS RAČUN BANKE :) :) :) :)

Ja imam, i račun i račune, i plaćam više od njega, a nisam dobio.... Još... Možda dobijem.

Stvarno glup sistem dok se druge banke utrkuju za kes kredite kod ovih ni oni sami neznaju kome nude.

Slao sam im mejl i evo odgovora

Poštovani,

Mogućnost za uzimanje kredita u Mts banci za sada imaju isključivo korisnici usluga Telekoma koji su uz mesečni račun dobili ponudu za keš kredit. Obaveštenje o ponudi se ujedno dostavlja i u vidu SMS poruke.

Za takve korisnike smatra se da je kredit predodobren, što isključuje mogućnost da se korisnici koji ponudu nisu dobili samoinicijativno prijave za isti.

Postoji mogućnost da će te ući u narednu segmentaciju.

Srdačan pozdrav

Heh, da se ovo ne vraca preko postpaid racuna onda? :D

Vraća se. Uzeo prijatelj.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Meni stigla ponuda za brzi keš kredit mts banke, imam postpejd kod njih, mojoj ženi nije stigla, isto ima postpejd ugovor kod njih, plus ima i račun i karticu kod mts banke.
img20180324_05520004.jpg
Nude brzi keš kredit u iznosu od 60, 85 ili 120K dinara.
Otplata kredita putem mts postpejd računa!

Koji je ovo bezobrazluk, pa u Intesi sam uzimao taj kes kredit, uzmes 100 000 vratis 103 000 za 12 meseci, ja sam toliko uzeo a moze valjda od 50 000 do 120 000 da se uzme. Ovi deru

U Intesi si uzeo kes kredit sa oko 6-6.5% kamate????

Pre 2 god je bilo uzmes 100 000 vratis 105 000 uzeo tada, isplatio taj negde u aprilu i prosle god bilo uzmes 100 000 vratis 103 000 i uzeo ponovo, ali su bili na 12 meseci nije bilo na 24 meseci otplate i uzeli mi oko 200 din za onu menicu. Nisam ni ja znao za to tj za taj prvi put nego bio da ponovo aktiram aplikaciju za mobilni jer sam odradio hard reset na telefonu pa je moralo u banku po novi kljuc za aktiviranje, tamo mi radi drugarica i rekla mi za tu ponudu, i evo druga god kako uzimam taj kredit.
Evo sad bas gledam uzeo 100 000 a rata mi je 8 667 din. sto je oko 104 000 da vracam, vidis ovih 1 000 din vise cu proveriti ne znam otkud hmmm.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno