Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da pripajanje mtsBanke Poštanskoj štedionici može samo da je unapredi, jer realno gledano oni su zaostali u prostoru i vremenu. A ove "starije" gospođe što im rade u ekspoziturama bi trebalo da su odavno u penziju. Kad im spomeneš ebankarstvo i uopšte bilo šta vezano za elektronsko poslovanje one se hvataju za glavu.

Osnovni cilj pripajanja MTS banke Banci Poštanska štedionica je da na kraju dobijemo snažnu, savremenu, digitalno usmerenu banku koja će u poslovanju imati daleko jači sinergijski efekat od prostog zbira komparatinih prednosti koje svaka od dve banke ima pojedinačno

Ako prebacim platu u drugu banku, da li se plaća održavanje u mts ako nema promena, imam štednju, pa bih da mi ostane mbanking, da mogu da pratim?

Ako prebacim platu u drugu banku, da li se plaća održavanje u mts ako nema promena, imam štednju, pa bih da mi ostane mbanking, da mogu da pratim?
Pitao sam podršku mts banke da li ostaje štedni račun ako se ugasi račun plus, i potvrdno su mi odgovorili da ostaje, a pretpostavljam da ostaje i mbanking, to već nisam konkretno pitao, ali pošto će održavanje biti 0 dinara ako nema promena na tekućem, onda ga neću zatvarati.

U tom slučaju prati promene tarifa Poštanske štedionice. Da te ne bi iznenadila promena kao onomad u Komercijalnoj gde skidaju tri meseca naknadu za održavanje računa posle poslednje transakcije ili Intesa koja u svakom slučaju skida naknadu.

šta treba da uradim pa na šalteru mts banke platim neku kaznu bez provizije
hoću čisto da imam papirni dokaz da je plaćeno

da li samo da predam uplatnicu i moju karticu i to je to?

Ako ti treba papirni dokaz, odstampas potvrdu o uplati koju izvrsis elektronski

Mislim da se placanje na salteru naplacuje po posebnoj tarifi. Najbolje da platis sam kao sto rece wooque, pa da odes kod njih da ti izdaju potvrdu o placanju (mislim da je to besplatno). A mozes i sad da odstampas ako ti je tako dovoljno.

@ dj90

Plati preko e-bankinga bez provizije i preuzmi i odstampaj potvrdu.

bfmts.jpg

Ako ti treba papirni dokaz, odstampas potvrdu o uplati koju izvrsis elektronski
Ako treba negde da podnese tu uplatnicu, to nije potvrda.

Potvrda o elektronskoj uplati se overava na salteru banke i mislim da zavisno od banke kosta oko 400 dinara, tj jeftinije na salteru da platis jer si svakako vec morao do banke.

Uglavnom ako je obicna kazna ne treba uplatnicu nikome podnositi tako da moze samo elektronsk atransakcija bez potvrde, samo poziv na broj treba biti neki poseban.

Meni skinuli 300 din za podizanje kesa na bankomatu PS,kaze seka na catu da je to zato sto sam koristio Dinu a ne MC?
Naucicemo cake,meni bitno da nema naplate za e-bank.

au bre...
Ali ne kapiram sta je problem dina na bankomatu PS, i ja bih mislio da je to besplatno

Do 01.07. vaze stari uslovi tj. samo je sa MC besplatno na svim bankomatima, Dinom samo na bankomatima mts Banke. Od 01.07. besplatno je i za Dinu i MC samo na bankomatima PS, Poste i MoneyGet.

Verovatno ću otvoriti iračun u RB, a u MTS nek stoji, ako ne naplaćuju kad nema promena.

Ako treba negde da podnese tu uplatnicu, to nije potvrda.

Potvrda o elektronskoj uplati se overava na salteru banke i mislim da zavisno od banke kosta oko 400 dinara, tj jeftinije na salteru da platis jer si svakako vec morao do banke.

300RSD je potvrda - bio, pitao. Ukolilo sam ih dobro razumeo, važi za listing svih uplata ikad.

Ako nista drugo to ce od 01.07. da bude besplatno jer se kod Postanske stedionice to ne naplacuje.

ma obična saobraćajna kazna od 2500din
nego možda uskoro prelazim granicu pa da imam neki dokaz, možda mogu da smaraju ako nije plaćeno a jeste

Hmm....
Sve su to pravne zavrzlame po zakonu o dokumentima u elektronskoj formi.
Potvrda u elektronskoj formi vazi bez pecata , ako se odstampa smatra se kopijom i mora da se overi.

@ nidzika

Sve lepo pise u tarifniku

@ dj90

Kada izvrsis uplatu vidi da li su evidentirali u sistemu tj. skinuli zaduzenje u registru

Registar neplacenih novcanih kazni - https://rnk.sipres.sud.rs/

Samo ti uplati dok jos mozes tih 2500 i ne treba ti potvrda.

kad hoću da platim piše mi Neispravna vrednost polja referenca

za polje poziv na broj iako sam ispravno ukucao

To je ovo sto sam pomenuo, i ja sam oko toga imao problema
samo poziv na broj treba biti neki poseban.
Budzetske uplate trebaju neki poseban poziv na broj ili tako nesto, zaboravio sam, kontaktiraj podrsku objasnice ti.
Zapravo prvo ce ti objansiti da to treba da platis u posti, ali insistiraj da ti objasne kako da platis elektronski.

Planiram da se prebacim u Addiko banku. Addiko tema je mrtva, pa da pitam ovde..da li neko koristi te njihove opcije iz Viber-a, vidim u negativnim komentarima za Addiko Mobile Srbija aplikaciju, na PlayStore, ostavljaju komentare da chat bot iz Viber-a ne radi, da skeniranje QR code-a ne radi, transakcije se pojavljuju tek kroz nekoliko dana, opcija slikanja skupa računa radi plaćanja ne funkcioniše i sl..

Koristi li neko Addiko mRačun?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno