stopke
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.12.2009
- Poena
- 465
koji paket u Sber i sto Sber?Ja sam ugasio racun nakon sto je legli prvih 30e.
Pitao sam sta se desava, otvara se namenski racun.
Raspali su se i na vreme sam zbrisao u Sber
koji paket u Sber i sto Sber?Ja sam ugasio racun nakon sto je legli prvih 30e.
Pitao sam sta se desava, otvara se namenski racun.
Raspali su se i na vreme sam zbrisao u Sber
Jednostavno paket, imam 5000 din dobrodoslice, 6 meseci besplatnog odrzavanja, platna super kartica za Roda/Idea sa bonusima i dobru foru za stednju preko nocikoji paket u Sber i sto Sber?![]()
Naravno da ima boljih ponuda. Diskutovano je na temiPa sa svim ovim promenama, opet nema bolje ponude... meni odrzavanje nije problem, ko zna koliko para mesecno bacim na gluposti, a ovamo za nesto sto je meni bas bas potrebno, da gledam 200/300din tamo/vamo...
Ako mozes pusti mi na pm ime banke i paket konkretno.. Nisam ispratio..Naravno da ima boljih ponuda. Diskutovano je na temi
Meni je veliki problem jer u blizini nemam ni jedan bankomat Poštanske Štedionice i zbog toga sam samo prešao u Mobi Banku!Pa sa svim ovim promenama, opet nema bolje ponude... meni odrzavanje nije problem, ko zna koliko para mesecno bacim na gluposti, a ovamo za nesto sto je meni bas bas potrebno, da gledam 200/300din tamo/vamo...
Imas malo i na ovoj temi, a malo vise na temi Tekuci racuni u bankama. Najvise zavisi od tvojih potreba, ali definitivno ima i jeftinijih paketa za osnovni, malo skupljih za vise usluga, fleksibilnijih za podizanje novca itd. Procitaj, nema puno stranaAko mozes pusti mi na pm ime banke i paket konkretno.. Nisam ispratio..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari