Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je pdf u kome su od 37. stranice novine vezane za Račun Plus koje će važiti od 1.7., taj tarifnik mi je juče diktirala agentica MTS banke i naglasila da se praktično ništa ne menja u vezi sa računom sem uvećanog mesečnog održavanja i smanjenog broja bankomata na raspolaganju:
Sasvim drugačije tumačim tarifnik.
MTS račun sam ugasio i u razgovoru (feedback zbog odlaska) sa agenticom naveo sam da je glavni razlog naknada za elektronske transakcije od 01.07. U prvom trenutku me nije razumela, navela je da je usluga besplatna, kada sam joj ponovio da je usluga (nema mesečne naknade) besplatna ali se uvodi naknada za svaku transakciju, saglasila se.

Navedeno na 37. strani, po meni, važi za korisnike koji posle 30.06. otvore Račun plus.

U svakom slučaju vreme će pokazati kako će da naplaćuju usluge. Iskustveno znam da savetnici i agenti po bankama su slabo obavešteni kada se ovako velike promene uvode.
(dovoljno je pogledati u Intesa temi probleme sa novim mbankingom)

Sasvim drugačije tumačim tarifnik.
MTS račun sam ugasio i u razgovoru (feedback zbog odlaska) sa agenticom naveo sam da je glavni razlog naknada za elektronske transakcije od 01.07. U prvom trenutku me nije razumela, navela je da je usluga besplatna, kada sam joj ponovio da je usluga (nema mesečne naknade) besplatna ali se uvodi naknada za svaku transakciju, saglasila se.

Navedeno na 37. strani, po meni, važi za korisnike koji posle 30.06. otvore Račun plus.

U svakom slučaju vreme će pokazati kako će da naplaćuju usluge. Iskustveno znam da savetnici i agenti po bankama su slabo obavešteni kada se ovako velike promene uvode.
(dovoljno je pogledati u Intesa temi probleme sa novim mbankingom)
gde se to tačno vidi "novouvedena naknada"?

Prilozi

• IMG_20210614_144509.jpg
    IMG_20210614_144509.jpg
    404.4 KB · Pregleda: 35
Ja sam otvorio prosle nedelje, sve je proslo lagano, pokrenes prijavu kroz aplikaciju, onda se javi video operater da te identifikuje, odgovoris na nekoliko pitanja i racun je odmah aktivan.
Kurs je odlican, 117.72, zato sam ga i otvorio najvise da kupujem evre kroz njihovu onlajn menjacnicu, za ostalo cu vec videti. Onlajn placanje bi trebalo da bude 20 dinara, tako mi je rekla operaterka, nisam jos probao.
Da li Addiiko naplaćuje tih 150 din za mRačun ukoliko na računu nema promena u toku meseca?

Da li Addiiko naplaćuje tih 150 din za mRačun ukoliko na računu nema promena u toku meseca?
Nisam hteo da rizikujem pa sam ga ugasio, ali moje tumačenje donje fusnote prve strane tarifnika je ovakvo:
Ukoliko ima pokrića, naplatiće svakako. Račun može otići u minus samo ako je bilo promena, a bude prazan. -> Račun na nuli bez promena nema naplate održavanja.
gde se to tačno vidi "novouvedena naknada"?
U prečišćenom tekstu mts banke, a koji se odnosi na ostale tipove računa. Po tarifi PŠ za Račun Plus, stav 1.5.3 interni i eksterni bezgotovinski prenosi do 300k su besplatni.

snip i jeste iz prečišćenog teksta mts banke za račun plus i nema govora o uvođenju naknade za plaćanje putem m/e-bank aplikacije

Pišem vam još ovaj svoj rezime trenutne situacije i onda neko vreme neću više da spamujem. Ovde je izloženo moje subjektivno mišljenje zbog kojeg ostajem u MTS i zašto sam druge varijante odbacio. Koga ne interesuje, neka zanemari ovaj post.
Dakle, ja sam definitivno odlučio da ostajem u MTS bar do avgusta meseca, jer ću u tom periodu testirati da li se tipa naplaćuju provizije pri elektronskom/mobilnom bankarstvu i sl. i da li važi sve ovo vezano za bankomate kako kažu i ostalo, da li ima nekih dodatnih skrivenih troškova jer sve to mora da se proveri kao i uvek kod nas.
  • iRačun Rajfajzen banke otpada u mom slučaju iako je besplatno održavanje, kao što sam pomenuo u Nišu ima ukupno 3 bankomata, a tipa jedan od njih je gotovo neupotrebljiv, jer morate da provučete karticu da biste ušli u prostoriju gde je bankomat, a naravno vaša kartica iz nekog razloga to ne može da odradi, jer im je sistem takav kakav je i to traje godinama. Nekada radi, nekada ne i moji drugovi imaju problem sa tim duže vreme. Ovo je trenutna situacija u Nišu, ne znam kako je po ostalim gradovima. Nema mogućnosti limitiranja potrošnje po kartici/računu sem ličnog odlaska u banku(što sam upravo proverio), a sve tri filijale u Nišu rade do 16h. Fina stvar je kompletno otvaranja računa bez odlaska u banku, ali meni ovo što sam pomenuo ne odgovara i zato je ne uzimam u razmatranje i dodatno zbog toga što mi je to nekako banka za snobove, neka mi ne zamere trenutni korisnici i naravno tu ne uzimam u obzir korisnike Virton ili kako se već tačno zove koja je bila mislim prva Internet kartica kod nas i ja sam još odavno hteo samo za te potrebe da je izvadim
  • Sberbank gde smo devojka i ja istovremeno otvorili račun o čemu sam pisao ranije mogu i dalje da preporučim, jer ne bih vam to savetovao da nisam ni njoj savetovao da uradi isto. Dakle da ponovim za 200 din. mesečno tamo imate paket dinarski i devizni račun, Dina i MasterCard besplatno izdavanje, SMS obaveštenja o promenama iznad 1000 din. što je za nekoga minus, ali većini je ovo dovoljno jer u svakom trenutku iz mobilne app možete da proverite stanje, dobru mrežu bankomata u Nišu i dobra radna vremena (do 17h radnim danima i do 13h subotom), dobra mobilna aplikacija sa solidnim opcijama limitiranja oba računa i opcijom privremene blokade kartice u svakom trenutku. U banci u Nišu je gužva minimalna, nema brojeva i čekanja na šalterima kao u Intesi i svi se naravno smeškaju i ljubazni su kada nešto otvaraš i uplaćuješ, a drski i hladni kada zatvaraš račun kao i kod svih ostalih banaka. Mana su provizije kod elektronskog od 15 din. regularno i 30 din. za Instant plaćanje, tu su ga preterali baš, ali ako se sve ostalo uzme u obzir + Live Chat preko sajta ovo je za moje i potrebe moje cure skroz ok varijanta. Ja sam ugasio tamo račun iz revolta jer ne volim kada menjaju pravila onako na kvarno, a to rade i drugi i zato što ja moram da platim više od 5 transakcija mesečno elektronski gde bi mi u Sber skinuli preko 100 din. i zato ako se u MTS to ne naplaćuje kao što ne bi trebalo, a testiraćemo detaljno, onda mi ništa ne znači manje održavanje za 50 din. kada će mi to naplatiti kroz druge kanale, klasika... Sberbank kao i neke druge nude uz nešto skuplje pakete mislim do 400 din. i usluge kućnih majstora i pomoći i servisa kvarova automobila na putevima, pa oni kojima to odgovara neka se detaljnije informišu, ja samo napominjem i te njihove opcije i neke forume na kojima sam čitao da su ljudi bili prezadovoljni uslugama majstora recimo. Imate i opciju Super platne kartice sa benefitima kupovine u Rodi, Ideji, Merkatoru i sl., sve to isto naravno za više para mesečno, a o detaljima na sajtu
  • Progresiv Plus Mobi banke koji je skuplji za 50 din. mesečno meni ništa ne znači što imam na raspolaganju sve bankomate jer mi i ovo što sada ima MTS u ponudi skroz odgovara
  • U Erste banku ću možda prebaciti platna primanja od avgusta meseca, o tome ću još da promislim, oni sada za sve nove klijente daju godinu dana bez održavanja dinarski račun, bankomata u Nišu ima solidno i već sam ih bez problema koristio nekoliko godina dok sam imao Omladinski, SMS obaveštenja su od avgusta besplatna, elektronske transakcije su za tih godinu dana besplatne kao i uopšte usluge elektronskog/mobilnog bankarstva. Nakon isteka tih godinu dana gratis, naplaćuju 290 din. mesečno održavanje i 0.25% elektronske transakcije, tj. min. 15, a max. 1500 din. Kome ovo tada ne bude odgovaralo, može da nađe bolju varijantu pre isteka promocije, jer vas banka ne obavezuje ni na koji način što sam lično proverio. U banci u Nišu su gužve veoma retke, napominjem, ova banka je uvek spadala među najskuplje, tipa odrapljuju za SMS obaveštenja, za upite na bankomatu i sve praktično dosta više od drugih. Prednost je i za one koji putuju po inostranstvu pa naiđu na Erste grupaciju, tipa ja sam bez provizije podizao evre u Nemačkoj u okviru SparKasse, to sve detaljno imate na njihovom sajtu. Mane su po meni što nijedna od 3 filijale u Nišu ne radi subotom, što ranije nije bio slučaj i što morate da zovete banku da biste limitirali potrošnju po računu kao neki vid sigurnosti, mobilna app im je dosta limitirana po tim pitanjima. Prednosti su još i više puta pomenuti devizni za sada bez troškova održavanja sa mogućnošću vezivanja MasterCard za jednokratnih 400 din. pri izdavanju i još jedna prednost su značajno veće kamate za one koji imaju platna primanja preko njih, a žele da oroče devize na primer...
Eto, toliko od mene, za ovo reklamiranje usluga određenih banaka bi trebalo da im tražim naknadu bukvalno, ali se nadam da ću ovim informacijama nekima od vas pomoći pri izboru banke trenutno najbolje za svoje potrebe. Pozdrav!

da potvrdim i ja ovo za Sberbanku. pozitivno iskustvo, vezano za majstor u kuci. Procurila wc solja za 2-3 sata su poslali majstore, sve zavrsili i sve besplatno (malo sam duze cekao da kupe materijal posto jer je preko osiguranja besplatno morali su da idu u tacno odredjenu prodavnicu u bgd u koju su im rekli...nista mi nije naplaceno, cak ni materijal iako pise da se materijal naplacuju)... sve reseno u istom danu i sve besplatno.

Nisi naveo, a mozda i ti ne znas da je akcija 6 meseci besplatno (taj skuplji paket) plus daju 5000 din u keshy ko predje kod njih u SBerbanku (tj ko prebaci platu kod njih). Posle 6 meseci lako preci na nizi od 200 din ili ugasiti racun ili ostati na skupljem..vec kako ko zeli... Guzvu na salterima u bgd ja ne videh ovde gde idem. nema ni guzve na bankomatima (imaju i uplatu na bankomatima).

Po tome su trenutno onda bolje resenje od MTS.

sta je mini minus, promena pina je 150 din na bankomatu.a upit stanja 15 din na bankomatu..sad to su sitnice. nisam znao da se placaju :) opet dali su 5 hiljada u kesu(plus besplatnog vodoinstalatera) a uzeli nazad 230 din jer nisam znao da se ovo placa :) ali ne mogu da se zalim

Poslednja izmena:
U prečišćenom tekstu mts banke, a koji se odnosi na ostale tipove računa. Po tarifi PŠ za Račun Plus, stav 1.5.3 interni i eksterni bezgotovinski prenosi do 300k su besplatni.
1623691551085.png

Ovo su stavovi koji važe za novo-otvorene Račune + od 01.07.

Nigde se ne navodi, u ovom delu tarinika, da se ovo odnosi na preuzete račune iz MTS banke, kao što piše na strani 20.

Sve u vezi Racuna Plus je u tom posebnom delu i tarife ce biti za sve iste kao sto tu pise (dolazio iz mts Banke ili otvorio u PS nebitno). 250 din odrzavanje ako ima promene, nema provizije za naloge i sl.

da potvrdim i ja ovo za Sberbanku. pozitivno iskustvo, vezano za majstor u kuci. Procurila wc solja za 2-3 sata su poslali majstore, sve zavrsili i sve besplatno (malo sam duze cekao da kupe materijal posto jer je preko osiguranja besplatno morali su da idu u tacno odredjenu prodavnicu u bgd u koju su im rekli...nista mi nije naplaceno, cak ni materijal iako pise da se materijal naplacuju)... sve reseno u istom danu i sve besplatno.

Nisi naveo, a mozda i ti ne znas da je akcija 6 meseci besplatno (taj skuplji paket) plus daju 5000 din u keshy ko predje kod njih u SBerbanku (tj ko prebaci platu kod njih). Posle 6 meseci lako preci na nizi od 200 din ili ugasiti racun ili ostati na skupljem..vec kako ko zeli... Guzvu na salterima u bgd ja ne videh ovde gde idem. nema ni guzve na bankomatima (imaju i uplatu na bankomatima).

Po tome su trenutno onda bolje resenje od MTS.

sta je mini minus, promena pina je 150 din na bankomatu.a upit stanja 15 din na bankomatu..sad to su sitnice. nisam znao da se placaju :) opet dali su 5 hiljada u kesu(plus besplatnog vodoinstalatera) a uzeli nazad 230 din jer nisam znao da se ovo placa :) ali ne mogu da se zalim
Naravno da nisam znao za ovo, da sam znao sigurno bih podelio to ovde i ne bih ugasio tamo račun najverovatnije. Razmišljao sam o tom Jednostavno računu, ali mi je to održavanje od 370 din. bilo preskupo baš, mada sam se premišljao zbog tih usluga majstora u kući i šlep službi. E, sad ovo je Srbistan, nije recimo Nemačka i ovde je sve što platiš uglavnom fuš i na mufte, jedino što kao korisnik bilo kakve usluge, servisa, ma bilo čega je jasno da moraš da platiš, to se nikad nije dovodilo u pitanje, a onda makar i nešto papreno platio moliš Boga bukvalno da te druga strana ispoštuje, ništa više od onog što je plaćeno naravno. Zato sam odustao od tog paketa, jer je ipak ovo Niš i onda sve te dodatne usluge majstora, lekara, šlepovanja odmah opadaju rapidno što se kvaliteta tiče. Ne mogu da tvrdim jer ne znam nikog ko je ovde uzeo Jednostavno paket i koristio pomenute benificije, kao što rekoh samo sam video par pozitivnih iskustava ljudi iz Bg-a, poput tebe.

Najjača stvar je što više ni prodavci bilo čega neće bre ni da te slažu makar i uvale ti nešto i što ti ne treba, tj. sada su takvi retki, onaj ko prodaje ne daje gram truda za to što radi. Tako meni u Sber niko nije pomenuo tu akciju od 6 meseci besplatnog održavanja + tih 5000 koje je ranije poklanjao i Rajfajzen i drugi za prenos plate. Da su mi ponudili to, ja bih verovatno prihvatio i sutra ću na Live Chat-u da proverim za tu akciju, jer mislim da je istekla iako Sber sada jako kreće sa promocijom jer oni imaju i tu Super platnu karticu i tako te fore... Kod Sber mi se nije svidelo kao što sam pomenuo što su Instant elektronske uplate 30 din. i to je puno baš, a ja recimo mesečno moram da obavim bar 5-6 takvih uplata. Dodatni minus iz mog iskustva je to što sam isto tako u filijali u Nišu dobio jedne informacije, a posle od centrale druge, ali to je klasika i pravilo za svaku od banaka kod nas - jednostavno ljudi koji rade u bankama(a, ima mnogo takvih kojima uopšte nije lako iako rade u mašinama za legalno zelenašenje i pranje novca) imaju neke svoje razloge zašto ne žele da se informišu dovoljno o poslu koji rade i posle svojim klijentima dostavljaju precizne i proverene informacije o uslugama banke za koje rade. Neko je u dobro nam znanom fazonu koji je ranije važio isključivo za državne firme: "ne možete vi mene toliko malo da platite, koliko ja malo mogu da radim" koji se sada polako primenjuje i u okviru privatnih, druge uhvatila apatija, svako ima neku svoju muku...

Erste za koju se sada kao i za Sber ponovo premišljam zaista naplaćuje svaku poruku 5 dinara, proverio sam danas i onda to ukidanje same mesečne usluge od 50 din. praktično ništa ne znači kad će porukama da te oljušte bukvalno. Tako da ko pređe tamo neka zaboravi na SMS obaveštetnja o prilivima i odlivima, samo app i proveravaš stalno, mora tako.

Ja sam svakako u MTS narednog meseca jer hoću da proverim zaista ovo što sada ponovo imamo različite informacije vezano za elektronske uplate da li se naplaćuju ili ne i šta ćemo dodatno da plaćamo sem ovog ogromnog uvećanja mesečnog održavanja. Ako se ispostavi da ima i dodatnih naknada, onda definitivno tražim dalje, a tražiću povremeno i ovih dana.

Svim korisnicima MTS banke koji čitaju ovo poručujem - podižite još koji dan fore radi i po 200 din. sa željenog vam bankomata, jer ova usluga polako, ali sigurno ode u istoriju 😉

Naravno da nisam znao za ovo, da sam znao sigurno bih podelio to ovde i ne bih ugasio tamo račun najverovatnije. Razmišljao sam o tom Jednostavno računu, ali mi je to održavanje od 370 din. bilo preskupo baš, mada sam se premišljao zbog tih usluga majstora u kući i šlep službi. E, sad ovo je Srbistan, nije recimo Nemačka i ovde je sve što platiš uglavnom fuš i na mufte, jedino što kao korisnik bilo kakve usluge, servisa, ma bilo čega je jasno da moraš da platiš, to se nikad nije dovodilo u pitanje, a onda makar i nešto papreno platio moliš Boga bukvalno da te druga strana ispoštuje, ništa više od onog što je plaćeno naravno. Zato sam odustao od tog paketa, jer je ipak ovo Niš i onda sve te dodatne usluge majstora, lekara, šlepovanja odmah opadaju rapidno što se kvaliteta tiče. Ne mogu da tvrdim jer ne znam nikog ko je ovde uzeo Jednostavno paket i koristio pomenute benificije, kao što rekoh samo sam video par pozitivnih iskustava ljudi iz Bg-a, poput tebe.

Najjača stvar je što više ni prodavci bilo čega neće bre ni da te slažu makar i uvale ti nešto i što ti ne treba, tj. sada su takvi retki, onaj ko prodaje ne daje gram truda za to što radi. Tako meni u Sber niko nije pomenuo tu akciju od 6 meseci besplatnog održavanja + tih 5000 koje je ranije poklanjao i Rajfajzen i drugi za prenos plate. Da su mi ponudili to, ja bih verovatno prihvatio i sutra ću na Live Chat-u da proverim za tu akciju, jer mislim da je istekla iako Sber sada jako kreće sa promocijom jer oni imaju i tu Super platnu karticu i tako te fore... Kod Sber mi se nije svidelo kao što sam pomenuo što su Instant elektronske uplate 30 din. i to je puno baš, a ja recimo mesečno moram da obavim bar 5-6 takvih uplata. Dodatni minus iz mog iskustva je to što sam isto tako u filijali u Nišu dobio jedne informacije, a posle od centrale druge, ali to je klasika i pravilo za svaku od banaka kod nas - jednostavno ljudi koji rade u bankama(a, ima mnogo takvih kojima uopšte nije lako iako rade u mašinama za legalno zelenašenje i pranje novca) imaju neke svoje razloge zašto ne žele da se informišu dovoljno o poslu koji rade i posle svojim klijentima dostavljaju precizne i proverene informacije o uslugama banke za koje rade. Neko je u dobro nam znanom fazonu koji je ranije važio isključivo za državne firme: "ne možete vi mene toliko malo da platite, koliko ja malo mogu da radim" koji se sada polako primenjuje i u okviru privatnih, druge uhvatila apatija, svako ima neku svoju muku...

Erste za koju se sada kao i za Sber ponovo premišljam zaista naplaćuje svaku poruku 5 dinara, proverio sam danas i onda to ukidanje same mesečne usluge od 50 din. praktično ništa ne znači kad će porukama da te oljušte bukvalno. Tako da ko pređe tamo neka zaboravi na SMS obaveštetnja o prilivima i odlivima, samo app i proveravaš stalno, mora tako.

Ja sam svakako u MTS narednog meseca jer hoću da proverim zaista ovo što sada ponovo imamo različite informacije vezano za elektronske uplate da li se naplaćuju ili ne i šta ćemo dodatno da plaćamo sem ovog ogromnog uvećanja mesečnog održavanja. Ako se ispostavi da ima i dodatnih naknada, onda definitivno tražim dalje, a tražiću povremeno i ovih dana.

Svim korisnicima MTS banke koji čitaju ovo poručujem - podižite još koji dan fore radi i po 200 din. sa željenog vam bankomata, jer ova usluga polako, ali sigurno ode u istoriju 😉

nije istekla akcija. do sredine sledeceg meseca moze. ali samo za nove korisnike koji ili nisu nikad imali racun u SberBanci ili verovatno minimum odredjen broj meseci. ja nisam nikada imao nikakav racun u sberbanci

ovo je akcija. moras imati a1 broj.a ko nema dovoljno da kupi a1 pripaid karticu.

uz ovo ide i osiguranje (slep i majstor u kuci) i platna super kartica, iako u ovoj promociji na a1 to ne pise

Ja otvorio iRačun u raiffeisen banci. Koristiću ga isključivo za online kupovinu i plaćanje računa. Čini mi se da je dobra zamena za MTS banku jer nema naknade za odrzavanje računa i provizije za online plaćanje. Videćemo u praksi.

Vidim da se povećava cena sa 100 na 250 din. što meni ne predstavlja problem (sa mts kartice plaćam Netflix, Tidal, Google Drive, račune i sl.).

Blizu stana je tržni centar koji svakodnevno posećujem i tu se nalazi i pošta i bankomat i usput uplatim bez provizije i na bankomatu podignem i skoro nikada nema gužve tako da mi je skroz super rešenje (bilo do sada), šta se menja od 01.07?

Ja otvorio iRačun u raiffeisen banci. Koristiću ga isključivo za online kupovinu i plaćanje računa. Čini mi se da je dobra zamena za MTS banku jer nema naknade za odrzavanje računa i provizije za online plaćanje. Videćemo u praksi.
I ja upravo otvorih iRačun. Kad je već džabe....:cool:

• Like
Reagovanja: mnt
kako uplaćujete EUR na iračun RF?

A jel sa tom Visaom koju dobijamo sa iRacunom moze da se placa na netu, tipa Aliexpress i sl?
Moze naravno samo obrati paznju da je ona vezana samo za dinarski racun pa ce sve sto platis na stranim sajtovima da se prebaci u evre po kursu Vize (skoro kao srednji) ali ce onda RF da ti skine po onom njihovom gornjem kursu + da se ugrade dodatnih 1%. Znaci na kraju kad se sve sabere platices oko 3% vise.

Mislim da ne. Raiffeisen dozvoljava otvaranje deviznog računa samo uz pakete računa, i u tom slučaju košta dodatnih 350 dinara mesečno. Svakako se ne isplati.

Onda cu mts da placam na netu, ja kupim evre i onda platim.
Ali onda ide 250 din pa onda svakako mogu da nastavim da placam tog meseca mtsom.
Dakle, nije mi resenje iracun, a otvorim i devizni vezan za iracun? Jel to moze?
Ako direktno uplatis evre na svoj Racun Plus, i nemas promenu na dinarskom delu racuna, mislim da se ne bi platilo odrzavanje 250 din. Ovo nije proverena info ali citajuci tarifnik mislim da je tako tj. da skidaju 250 din za odrzavanje samo ako je bilo promene na dinarskom delu racuna. Mana je sto bi morao da se maltretiras i uplacujes licno al mozda ti to ne bi bio problem.

Ako direktno uplatis evre na svoj Racun Plus, i nemas promenu na dinarskom delu racuna, mislim da se ne bi platilo odrzavanje 250 din. Ovo nije proverena info ali citajuci tarifnik mislim da je tako tj. da skidaju 250 din za odrzavanje samo ako je bilo promene na dinarskom delu racuna. Mana je sto bi morao da se maltretiras i uplacujes licno al mozda ti to ne bi bio problem.
Ako ovo bude tacno, onda ce to biti extra! Ali uskoro cemo saznati u praksi...

Inace, kad kazu "u stanju mirovanja", pretpostavljam da se samo misli na promjene po racunu i da nema veze ako vec imam neki iznos dinara tu?

Promene su prilvi i odlivi, nebitno je koliko imas para na racunu....

Da, to je logicno, ali nadam se da i oni tumace tako. :)

Koji je sada najprakticniji nacin za uplatu dinara na racun plus?
Do skoro sam to radio tako sto sam u Posti uplacivao na racun mts banke, sa brojem sopstvenog racuna u pozivu na broj, i to je bilo bez provizije.
Pretpostavljam da bar do kraja ovog meseca mogu koristiti taj nacin? Posle toga, zna li se?
Svakako mi je najlakse tako jer mi je Posta bliza nego p.stedionica, a i uglavnom su manje guzve.

pa racuni se nisu menjali nista, trebalo bi da to tako funkcionise i dalje.

• Like
Reagovanja: Rio
Koji je sada najprakticniji nacin za uplatu dinara na racun plus?
Do skoro sam to radio tako sto sam u Posti uplacivao na racun mts banke, sa brojem sopstvenog racuna u pozivu na broj, i to je bilo bez provizije.
Pretpostavljam da bar do kraja ovog meseca mogu koristiti taj nacin? Posle toga, zna li se?
Svakako mi je najlakse tako jer mi je Posta bliza nego p.stedionica, a i uglavnom su manje guzve.

funkcioniše, danas tako uplaćeno

• Like
Reagovanja: Rio
I ja sam otvorio račun, za sada radi sve ok, to online plaćanje koje si radio, da li se odnosi i na aliexpress?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno